Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Tajemnic Silver Mace tutaj! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167552)

silver_mace_secret 03-03-2008 17:16

@draenei
Cytuj:

Na antice nikt za 10k nie chce kupić...
Fakt antica stary swiat nie pomyslalem...

@CytrynowySorbet
Cytuj:

Intelgigentny człowiek
Za to Ty zaszpanowales inteligencja...

@Krum
Cytuj:

Pewnego razu wrocilem ze szkoly i poszedlem na elf fortess bo kolega z brazyli powiedzial mi ze czytal na forum .... i wtedy wrzucilem frozen starlight~ i poszedlem sprawdzic m walle i tak ! udalo sie mam silver mace.
Juz pisalem wskazowki znalazlem sam: kierowalem sie ksiazkami z gry oraz przypuszczeniami innych graczy...

@Black Warior
Cytuj:

Questu na Silver Mace niema ! Jest to tylko wymysł jednego z użytkowników tibia.org.
Jak nie ma jak dalem do niego spoiler? -.-

Ps.
Ile moge zyczyc sobie kasy za Silver Mace?

Undeadzik 03-03-2008 18:41

idioto wez ju nie klam tylko pokaz najlepiej komus to na tradea nie pajacujesz "chce byc anonimowy :D"

zal a ten co napisal ze ma silver mace to twoj kolega czy twoje 2 konto ?

mc200 03-03-2008 19:05

[quote=silver_mace_secret;1936842
Ps.
Ile moge zyczyc sobie kasy za Silver Mace?[/QUOTE]

Dawno sie tak nie usmialem, niby normalny, ale jednak debil. Akurat glowiles sie nad zagadką, zdobyłeś itemka, którego prawie w ogóle nie ma i tak ni z tego ni z owego dajesz spoilera, nie patrząc na to, że jeśli byłaby to prawda co napisałeś to na twoim serwie mógłoby zrobić tego questa dodatkowe 20 osób i nie dość, że cena tego itemka spadła by z jakiejś kolosalnej sumy na 30k+ to nikt by nie chciał tego kupić, tylko frozen starlighta, więc wyjdź Robin Hoodzie...

Linkater 03-03-2008 19:19

Fakt antica stary swiat nie pomyslalem...

A widzisz może trzeba było?

@CytrynowySorbet

Za to Ty zaszpanowales inteligencja...

Podobnie jak ty we wszystkich swoich postach.

@Krum

Juz pisalem wskazowki znalazlem sam: kierowalem sie ksiazkami z gry oraz przypuszczeniami innych graczy...

Trzeba było się pokierować słownikiem i zdrowym rozsądkiem.

@Black Warior

Jak nie ma jak dalem do niego spoiler? -.-

I chuj.

Ps.
Ile moge zyczyc sobie kasy za Silver Mace?

To samo co @up + w oko.

Współczuje osobom które się na to nabrały. Przykro mi że z powodu takiej bezmyślności, graniczącej z debilizmem ktokolwiek cokolwiek stracił.

Pozdrawiam.

Black Warior 03-03-2008 20:50

Taa -.-' wrzuciłem frozen starlight i nic się nie stało. joke ;d

Aevolana 03-03-2008 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1932619)
Prawda znika wszystko procz... Frozen Starlight...
Jezeli niewiesz to zamknij morde i sie nie udzielaj. Sprawdz i sie przekonsza. Nie wierzysz? Mam to gdzies czy Ty mi wierzysz czy nie.
Komentowac...

Jesteś załosnym idiotą który się cieszy z czyjegoś nieszczęścia... jak ktos skomentował to odrazu mowisz zamknij morde, a zaraz potem prosisz zeby komentować kolejny przyklad jaki jestes zalosny... dalej? zobaczmy na nick... hmm czy to nie twoj noob har na forum.tibia.pl zeby moc sie posmiac z innych, ktorzy w to wejdą?? cofne WSZYSTKO co powiedziałem i oddam ci ho nory, jeśli podasz tutaj dowody... jakie? takie:
1)Cytray z książek ( jak wiadomo zaden quest nie jest "niczym", ale ok mogles na to trafic przypadkiem wiec nie musisz)
2)Zdjęcia...
3)Filmik(to koniecznie)

Sehrman 03-03-2008 22:10

Odkryłem questa na DSL och ich ach mam DSL polazłem do kopalni o północy bo przeczytałem o tym w liście który wypadł z dwarfa - yeeeeeaaaaaah zabiłem bazyliszka mam DSL och yeahhhhhh.......

wierzycie mi ? nie ? jakoś sie nie dziwie - takie fotki może zrobić KAŻDY - każdy kto ma podstawową wiedzę informatyczną którą nabywa sie grając w tibie jakiś czas

twój nick mówi sam za siebie - uważasz sie za twórce silver mace questa - czytaj "niczego"

każdy quest nieznany poznaje się samemu przez całe tygodnie w najlepszym przypadku tydzień jeśli o nim nie czytaliśmy - ty oczywiście od razu go zrobiłeś - wiedziałes co i gdzie wrzucić - z książek ale oprócz powiązań FS z EF nic z tego nie wynika - równie dobrze mogłes wrzucić Fs w jakikolwiek sqm w fortecy

sprawdziły to 2-3 osoby - ty wiesz swoje - nakręć filmik jak bijesz chociaż rota z silver mace - ubijesz go nawet na dennych skillach z takiej broni

dasz filmik - dam wiare

pozdro:cup:

Avallach 03-03-2008 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sehrman (Post 1937641)
yeeeeeaaaaaah zabiłem bazyliszka mam DSL och yeahhhhhh.......

Ehh, nie wierze Ci, bo bazyliszek to NPC!!
kiedy wy sie dzieci nauczycie?

JokeY 03-03-2008 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1936159)
@JokeY
To nie fake :) zapisz sobie moja fotke i powieksz w paincie i sie przekonasz...

Ots?!

To jak nikt Ci nie wieży , to ujawnij się , pokaż komuś na trade , podaj nick itp. a nie że dajesz SS'a i wszyscy Ci mają wieżyĆ -,-
Póki nie zobacze , Nie uwieże !!

tomek_r 03-03-2008 22:31

przeczytalem caly ten temat i zauwazylem jeden blad pana silver mace secret... stwierdzil on ze robil ten quest w nocy i dlatego nikogo tam nie bylo... popatrzcie uwaznie na zdjecie bo mi sie wydaje ze jednak godz 18.18 to jeszcze nie jest noc:/ przynajmniej o ile mi wiadomo:)

xXxKaiserxXx 03-03-2008 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tomek_r (Post 1937691)
przeczytalem caly ten temat i zauwazylem jeden blad pana silver mace secret... stwierdzil on ze robil ten quest w nocy i dlatego nikogo tam nie bylo... popatrzcie uwaznie na zdjecie bo mi sie wydaje ze jednak godz 18.18 to jeszcze nie jest noc:/ przynajmniej o ile mi wiadomo:)

Nie żebym go bronił ale może zrobił questa i następnego dnia wbił o tej godzinie i temu tak jest?

Moim zdaniem fake w 99,9%

Arcan 03-03-2008 22:49

Cytuj:

Rzeczywiście, nie zwróciłem wcześniej uwagi :o
Tak o to teoria autora tematu została oficjalnie obalona.

@up
Jeśli autor nie chce "szpanować" to w jakim celu nosi przy sobie silver mace?

tomek_r 03-03-2008 22:50

ale pisze tam ze ostatnia wizyta 12.47. tylko ze nie wiem jak w tibi pokazuje godziny nocne. pisze wtedy 00.47 czy 12.47??

silver_mace_secret 03-03-2008 22:54

Cytuj:

Zdjecie zrobilem nastepnego dnia po naleganicha forumowiczy...

@tomek_r
Quest zrobilem kolo 3-4 w nocy, dalem loga rankiem zeby sie przespac, lognelem sie po 12, poexpilem i sie wylogowalem... Poznije fotke zrobilem zeby byl dowod ze mam Silver Mace...

silver_mace_secret 03-03-2008 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcan (Post 1937748)
Rzeczywiście, nie zwróciłem wcześniej uwagi :o
Tak o to teoria autora tematu została oficjalnie obalona.

@up
Jeśli autor nie chce "szpanować" to w jakim celu nosi przy sobie silver mace?

Bo nieche z Efa wychodzic poniewaz expie tam i zbieram Holy Orchid do addonu...

Sorry za double-posta... =/

xXxKaiserxXx 03-03-2008 23:00

Napisał bajeczkę a my tylko spamujemy już na 2 stronie napisali ze to fake więc po co te zbędne komentarze?

Vil 03-03-2008 23:01

czasem zabawnie patrzec jak dzieciak probuje sie tlumaczyc.

silver_mace_secret 03-03-2008 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXxKaiserxXx (Post 1937782)
Napisał bajeczkę a my tylko spamujemy już na 2 stronie napisali ze to fake więc po co te zbędne komentarze?

Bo to nie bajka i nie fake...

xXxKaiserxXx 03-03-2008 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1937786)
Bo to nie bajka i nie fake...

Dobrze rozumiem jara cię taka oglądalność teraz nagraj film jak zabijasz potworka z tego mace i daj na niego look. Nagraj noob charem jeśli nie chcesz ujawnić nicku.

silver_mace_secret 03-03-2008 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXxKaiserxXx (Post 1937792)
Dobrze rozumiem jara cię taka oglądalność teraz nagraj film jak zabijasz potworka z tego mace i daj na niego look. Nagraj noob charem jeśli nie chcesz ujawnić nicku.

100 post :cup:
A wiec tak bede musial zrobic noob chara, zainstalowac Tibiacam (czy jakos tak), tylko 1 problem swiat sie ujawni... ale postaram sie dodac wam ten filmik :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07.