![]() |
mowisz o Mattrixo albo Glowrze?
Obaj placili. Glowr mial innego paymenta, bo znal dobrze kilka osob z memento. Nie wiem jak mattrixo, ale on nie byl spyem. Kto wedlug Ciebie zostal wolny za nic? |
niewazne kto wazne ze ktos taki byl:D
|
Maxu, ciśniesz ich na Galanie, licze na ciebie ;) pozdrawiam
|
Gdyby polaczki z xereny nie bali sie tak o swoje chary to my bysmy teraz robili pa,random pk itp. ;] Ale polak jest polakiem wiec czego innego nie mozna bylo sie spodziewac ;/
|
urzaa nie botuj tyle bo cie zjedza motyle:D
|
Cytuj:
Ma sie SCA to sie botuje :D :D pozdroooo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fajna Piosenka zamulona :D : Firma - tylko jeden buch |
Firma - tylko jeden buch zajebisty utwór ^^ nie na temat ale polecam :D
|
jaka zamulona pojeby;d;d
jest to piosenka z niezwykle dobrym nastawieniem dobry klimat etc.;D |
Cytuj:
Co do tego ktorym charem gram to powiem ci ze nie gram zadnym atm bo uwazam ze tibia to wielkie gowno i nie warto grac, ale fakt faktem ze pisuje na niektorych forach i utrzymuje kontakt z niektorymi graczami :p |
Ch*j że nie w temacie, nic nie piszecie. Zauważyłeś że jak napisałem to przynajmniej sie odmulili xD.
@ up Też tak myśle.. myślalem ze grasz jakimś charem :P Tibia to syf szkoda na to czasu:) lepiej pograć w cs'a ! :D Bartek przeżuć się.. hahaaa |
gram tylko dlatego bo chce wyjebac memento z serva:P:P
a wlasnie wie ktos za co padl Alto Templario? deep dog z kims tam go ujebali;s |
Jeżeli zabijają sobie ludzi z memento to widać, że pozycja hampisha jest gówno warta i ogólnie jest nikim - więc nowa wojna wkrótce :)
|
Mam jedna mala prosbe do Polakow KURWA PROSZE WAS GDY BEDZIE WOJNA NIE SPRZEDAWAJCIE SIE :confused:
|
Bedzie smiesznie jak ci sami swe ktorzy nas zrobili w chuja za pare tygow beda prosic o pomoc ^.-
|
@up
Sluszne spostrzezenie. Bedzie wyjebane. |
ja sie dzisiaj lognołem na chwile na tibie i na Giulid Chat pisali czy jest war... ciekawe;]
|
Chcialem sie dowiedziec , czy jak bedzie war . czy z 65 lvl moge sie przylączyc?
Bo chcialbym pomuc :P |
Japcok ty żyjesz? :D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |