![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
... w tydzień. |
Cytuj:
Temat do zamkniecia. |
Cytuj:
|
up@
http://img227.imageshack.us/img227/7811/orlypw3.jpg To sobie QP poradnik na allegro tak jak eq, chara |
Ja postaci ani eq nie kupowałem na allegro :)
Jesteście zazdrośni i tyle :P żal wam d*** ściska że nigdy nie będziecie mieli takiego eq :D |
EE tam, miałem lepsze :P A co do zakupu to kup pacc za tibia cash i softy i potem już tylko zostaw sobie jakieś 300k na "czarną godzinę" a za resztę skupuj rzeczy na jakiś addon :P
|
Cytuj:
Zamknijcie wreszcie ten temat, bo juz jest 5 stron, jak to zawsze w takich lamerskich tematach. Czemu modki nic z tym nie robia? Nawet jak on ucichnie to ktos za 2 lata odpisze "wcale nie marz takieko eku" albo "kup se musk"... |
Cytuj:
Obojętnie czy ja kupie sobie pacca, czy dam ci 200k żebyś mi kupił i ty mi kupisz, to Cipsoft dostanie kasę za pacca. Czy aż tak trudno pomyśleć? Poza tym jest wielu h lvli sprzedających itemy na swoich stronach za rl kasę. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Znam RailChrisa z Nerany a wy wieśniaki jeśli uważacie że jedyną drogą do pieniędzy jest Allegro to macie naprawdę niskie IQ. Paladyn jak się uprze może być naprawdę bogaty moj kolega na Neranie Atasuke kupił przy mnie 6 bp small stones zbierając pieniedzę wcześniej i nie kupując na allegro. To mniej wiecej jest 240k a ma tlyko 40 level, jeśli uważacie że nie jest w stanie mieć full setu na 60 levlu to wasz problem i zacofanie umysłowe.
|
Bo oni myślą, że aby zdobyć kase to jedynie www.allegro.pl :P
Tak to jest jak się chodzi do podstawówki... |
dobra a jak dorośniesz, zaczniesz zarabiać to też będziesz na forach jebał tematy typu "dziś zarobiłem 25 zł, kupić chleb i masło, czy może jescze do tego szynke?"
weź sie nie kompromituj |
@Topic
Ja na twoim miejscu z taką kasą kupiłbym Helmet of the Ancients ;) Co do ludzi od "kupiłeś to na allegro" Jezu ludzie jeden wcześniej powiedział TO JEGO SPRAWA!!! Kupił set bo miał kasę, na jego miejscu też bym kupił :p ale nosiłbym coś lzejszego;) Więc przestańcie już go wyzywać itd.,itp. A, wbij szybko lvl, kup se Arbalistę i wal z inf/power boltów;) Dziękuję DonnerB) |
Cytuj:
Mógłby mi jeszcze ktoś normalny doradzić co kupić?? |
Kup Nightmare Shielda i bij z assassin starow jak masz tak duzo kasy.
|
Mam za mały lvl na assasin stary
Poza tym po co mi nightmare shield jak mam mastermind shielda... Mówiłem że chce kupić coś praktycznego ;/ I dalej nie wiem co :D |
o kurna.
Zwykły, prosty temat a ma już 5 stron... Topic Jak nie masz na co kasy wydawać to kupuj manasy i idź wastuj. Zabawa jest, wydana kasa jest. i git. ;] |
Cytuj:
|
"kup se Arbalistę"
Rox! @topic Ja na twoim miejscu wydał bym na m-potiony itd, i latałbym w miejsca z szybkim expem.\ P.S.:5 stron tesz rox... @Edit: Leon666, sekundy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |