![]() |
Cytuj:
|
hmmm a kim jestes?
bo z nicka nic nie wynika :O Gramy w WoW'a szczegoly tylko na prv |
Padli Mad Sigon i Zangief, jak zwykle kłótnia, że niby Mad nie chodził na akcje a Zangief miał kicka :P
Uważam, że obydwu powinno się dodac ;) |
[CHAR]Hawek[/CHAR]
Apr 04 2008, 12:22:10 CEST Killed at Level 125 by Dana Ariesia and by Paul Warker ---------------- [CHAR]Sir Goton[/CHAR] Apr 04 2008, 12:25:53 CEST Killed at Level 115 by Abu Loppez and by Ragooguoe Shiverotor |
[CHAR]Gaddarr[/CHAR]
Apr 05 2008, 13:00:08 CEST Killed at Level 121 by Master Obitalal and by Abu Loppez [CHAR]Sirmaciek[/CHAR] Apr 05 2008, 12:39:18 CEST Killed at Level 133 by Stofieballofie and by Patanou |
jeszcze przed wczoraj Hawek mi opisywal swoje bohaterskie czyny na Azurce i bił sie pierś potwierdzając swoja lojalność
a dzis patrze na msn Doug - selling 124 royal paladin on azura, 250 euros kochane dzieciaczki z MK ;d |
Ty Cors zawsze byles Korkim, nie wiem czy uwazasz sie za jakiegos super doroslego czlowieka, czy poprstu old bohatera wojennego "kochane dzieciaczki z MK ;d" nie mam pojecia po co uzyles czegos takiego poprstu roz....jeba...les mnie tym
o jakim "koncu chwaly" mowisz w ogole Oo praktycznie cale MK to ludzie ktorzy for fun walcza w tej wojnie z gildia ktora naprawde ciezko bylo by pokonac takim skladem jaki posiada MK(mowa o Wanted ofc ;d) to ze przegralismy ten open nie powinno byc zaskoczeniem, zaskoczenie by bylo gdybsmy te OB wygrali bez Minavanda ktory mial problem z komputerem i gdyby nie ded naszego lidera ktory ogarnial cale Battle, po tym dedzie nie bylo lidera ktory mogl by ten caly burdel ogarnac i zaczeli nas pokoleji wybijac, ale kazdy ma to w Pupie bo i tak ta wojna jest po to zeby chary nie gnily w dp albo w domku i tak jest ciekawie jak na nasze mozliwosci :D mamy ogarnietych sorkow ktorzy sa glownym motorem napedowym calego MK, ale Wanted posiada rowniez sorkow, a takze "potegi" RP i EK ktorych u nas prawie brak (+ 3,5 kg supporterow) Ta wojna "nie do konca" jest rowna xD ale walka toczy sie dalej wiec napyramy sie póki siano sie nie skonczy xP |
Cytuj:
Wanted Members: 39 Average level: 150 Mort Kell Members: 33 Average level: 115 Powyżej 15o lvla: Wanted 1.Urbexx 2.Drazharm 3.Dragoholikus 4.Wymar Herachear 5.Hammpion 6.Fauron Sigon 7.Wican 8.Marjola 9.Sirkiks 10.Entozoaire 11.Dana Ariesia 12.Lord Sensej 13.Lumperier 14.Ziomeck 15.Alethea Levon 16.Igragorn 17.Ecrusher 18.Marshall Don Doggy Mort Kell 1.Minavand |
@ Guciowa
Święte słowa, przynajmniej się coś dzieje na servie ;) Pozdrawiam! ;D |
mialem nadzieje ze po tych juz kilku razach z rzedu wreszcie gracze azuryjscy ktorzy ciagle chca walczyc po stronei Wanted Zrozumieja ze wAnted potrzebuje ludzi w czasie wojny, po wojnie nadchodzi czas pozbywania sie "balastu" np. ludzi ktorzy maja pojecie o grze, zeby w przyszlsoci nie robili problemu, nie patrzac na to jak bardzo starales sie dawniej zostajesz "wydalony" w dosc Psi sposob przewaznie, ze tak powiem... Tak uczy historia azury xP mzoe to sie kiedys zmieni bo raczej w czasie tej wojny jeszcze nie xD
ale jednak sie pomylilem ;PP teraz coraz wiecej ludzi chce walczyc po stronie Wanted XD to jest delikatnie smieszne ale cooooz ... azura Xd "jak chcesz grac na azurze, zrob knighta i badz noobem to wbijesz jakis tam lv... hehe" |
Cytuj:
|
Guciowa ma racje te osoby które doszły teraz do wanted mogą sie pocieszyć chwile swoja chwałą.Po wojnie drazowi i reszcie zacznie sie nudzić i powybijają swoich.No są wyjątki np Gaddarr to jest char draza i urba który był botowany na d lair i expil z sd na demoni(zrobili palkow sharowali ecrushera to teraz czas na druida :P ).A jeżeli mi nie wierzycie to jest duuuzo przykładów na to że wanted wywala nawet swoich najlepszych graczy nawet tych którzy wydawali sie być wierni do końca.
|
moze grales kiedys na azurze, ale to bylo pewnie za czasow kiedy Wanted nei posiadalo takiej sily jaka ma w obecnej chwili, wiec nie do konca mozesz wmawiac mi ze nie znam sie na sprawie >.> , wiem jak bylo za moich czasow w Wanted, po powrocie Draza do gry, zaczal wprowadzac swoje plany w grze, wyrzucajac ludzi z Wanted twierdzac ze ta gildia ma za duzo sorkow i beda kiedys z nimi problemy
i z tego powstala ta wojna oczywiscie ze nie jest tak z kazdym czlonkiem Wanted, jak siedzisz cicho na vent i sluchasz wszystkiego co moiwa liderzy to pograsz sobie, ale jak zaczynasz miec swoje racje to zaczyna to sie nei podobac takeimu drazowi i powoli uklada plany pozbycia sie Ciebie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hehe, chcialbym z tego miejsca podziekowac Maciusiowi aka Sirmaciek za obfity loot ktory dzisiaj z niego polecial, po tym jak wpadl w trapa naszych noob charow i wbil na nich rs'a.
Loot: MPA, Soft B, BoH, Demon H, Justice S, Avenger, G leg, Frozen Star~, BP of holding, MMS. Obiecuje Ci, ze ta kasa sie nie zmarnuje :). PS. Cors nie rob z siebie takiego wielkiego majstra. Wywyzszasz sie, a tak na prawde pidzion z Ciebie. Jedno OB o wszystkim nie przesadza :). |
[CHAR]Sirmaciek[/CHAR]
Apr 07 2008, 18:56:47 CEST Killed at Level 133 by Patanou and by Ptaqs [CHAR]Sonat[/CHAR] Apr 07 2008, 18:49:52 CEST Killed at Level 81 by Sizue |
Cytuj:
|
Roznica byla taka, ze koles byl w komfortowej sytuacji. Pewne bylo ze padnie, wiec po co robic rsa, Ty z koleji brales udzial w jednej z najlepszych bitew na servie ;), i nie bylo zmiluj sie.
|
Widze Sizue nie pochwalił sie Arbalestem z Sonata ;], taka prawda, ze ty chuja zobaczysz z tych itemkow pozdro ;]
Kogo tym razem ci dali? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:53. |