![]() |
gz, bardzo dobry
poradnik wysmienity, szukałem jakiegos poradnika po upie i ten jest pierwszy. aktualizuj go. 9/10
|
Poradnik świetny sam z niego korzystam. Zauważyłem jednak jeden błąd masz ponumerowane opisy broni nr 3 skile nr 3 magia nr 4 a już następny punkt ma numer 6. 9,5/10 (zawsze może byc lepiej :>).
|
Taaa solidny poradnik po upie... aktualizuj go i bedzie jeszcze lepszy <ok>
Co do małp faktycznie dają troche mniej kasy ale i tak jest przyjemnie nadal na -2/-3 :p Pozdro all |
Cytuj:
bo nie rozumiem... |
Spox poradnik wszystko dobze rospisane :cup:
Napisałeś ze na 35 lvl steel booty mozna nosic wątpie zeby komuś na takim lvl starczylo na steel booty :p pozatym wszystko dlamnie jest w porzadku :):):) |
Cytuj:
Cytuj:
|
żal Bertos nie kituj nikt nie ma takich skilli dziecko ile ty masz lat? Ty chyba nigdy w tibie nie grales -.-
A co do poradnika jest super 10/10 ale co do tych skili na slimach to ja teraz skilluje z knight setem dragon shieldem skillami 60/55 i jest good. Tylko trzeba umiec to robic ;] |
Poradnik jest w porzo !
|
Super poradnik daje 10/10:). Ale chyba przesadziłeś ze skillowaniem. Na trollach mozna spokojnie ( nie na upartego) siedzieć do 50/50 (do 40/40 z daggerem pozniej z knifem).
|
Cytuj:
|
Dobry poradnik teraz z niego korzystam :p 10/10
|
Cytuj:
|
Poradnik ogólnie w porządku, co do skili, skilowanie na slimie powyżej 70 skila jest juz uciążliwe bo ginie on naprawdę szybko, skilowanie odrazu do 80 skila jest stratą czasu... 70 wystarczy żeby wydajnie expić na wielu expowiskach, z biegiem czasu skil sam urośnie przy expieniu...ale jak powiedziałeś każdy ma swoją teorię i tego się trzymajmy =)
a co do miasta, nie lepiej odrazu iść do venore? Sporo tam swamp trolli na których zdobędziemy swoje pierwsze skile, chodź to w sumie bez znaczenia, po prostu polecam venore odrazu. Reszta jest ok. Co do poradnika jest napisany ładnie, po prostu trzyma się kupy =) moja ocena: 7/10. @bertos: przestań pierdo**ć... ~ wasz ozzy. =) |
Cytuj:
|
@Aggro
Czy mógłbyś zaznaczyć na mapie,gdzie dokładnie jest wieża na Darashii? A co do poradnika wg. mnie super,bardzo mi sie przydał 10/10 |
@up
>>KLIK<< |
@up
wielkie dzieki ;) |
28 kwietnia 2880r - Dodałem nowe expowisko - Chor. Także nadpisałem informacje o treningu.
Pisze z grobu ... |
Cytuj:
|
yo mamm takie pytanko czemu na mam nosic 2 reczny sword np avanger zamiast magic sworda i mms-a mzoecie mi to wyjasnic ??
Ino nie mowcie ze noob ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:59. |