![]() |
Zrezygnuje, zobaczycie.
|
i za co ona ma te 500 tys ? ehh :|
|
Czy tylko ja mam takie spostrzeżenie, że to jakieś dziwne jest...?
|
Ona się może boi, że to jest podchwytliwe, hę? ^^
|
Wygra milion i jest ustawiona do końca życia... może też bym szukał haczyka w pytaniu za milion, od którego zależy moja przyszłość ;)
|
Ala laska jest głupia, kojarzy, że Artemida była patronką polowań (więc ze szpadą raczej nie biegała), kojarzy, że Legolas władał łukiem i jeszcze się waha... Zrezygnuje, jak nic...
|
THE END
Nasza pani nie odpowiedziała na pytanie za milion B) |
"Pół miliona brzmi lepiej niż milion" po prostu LOL. Poddała się -.-!!
|
Wychodzi na to, że moja wersja była poprawna B)
|
Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
|
Haahahah jakie ustawione.
|
Ech... Ustawione i tyle...
|
bez jaj..... wiedizla kim jest ta bogini i nie chca grac ;/
|
I co napinacze : )? Mówilismy że zrezygnuje ;]
|
A nie mówiłem ? Skłaniam się ku temu, że to jednak było w jakiś sposób ustawione. Bo nie wierzę, że ktoś nie odpowiedziałby na tak proste pytanie za taką sumę.
|
Szkoda słów...
|
Cały ten dzisiejszy odcinek wyglądał na ustawiony... i po prostu nie wiem, jak można się tak irracjonalnie zachowywać... do tego te sztuczne gesty, słowa... i żałosne pytania... bleh.
|
Ofc połowę odcinka musiała palić idiotkę, żeby wybrać 500tyś omg... Zastanawia mnie tylko jedno: o ile % spadnie oglądalność TVNu podczas Milionerów?
Down: Ja też bym się popłakał... Ale ze szczęścia z tak łatwego pytania za milion i czekiem na milion w ręce ;) I wydaje mi się, że musieli jej zaproponować za tą grę więcej niż milion, bo gdyby odpowiedziała dobrze, choć miała się poddać, to co by jej zrobili? ;) |
Mam 99,99999% pewności teraz... Ja po takim czymś bym się chyba rozpłakał, a nie wyszedł z tym czekiem z taką miną :) ^^
@down a 10 min reklam? |
Ja pierdziele xD pytania wszystkie miała genialne ;]
zwłaszcza "Życzę ci uczestniku żeby twoje pytania były proste jak budowa..." xD i "Co łączy żebra" A.Mostek B.Pomost C.Kładka D.Molo xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |