![]() |
z małpami to spoko ;/ 30+ek który dopiero co zakupił pacca tam właśnie się rozwijał i siedział do dalekiego lev żeby zarabiać a tu troszke biedy będzie(mam nadzieje że to się nie potwierdzi) reszta spx
|
Kurde z tymi wampami :|
źle |
TO sie chlopcy pobawili w nowosci :/
Demony kurewsko szybkie |
Pierw wprowadzili beznadziejne poty i dopiero teraz zobaczyli ze zrąbali na maxa wiec ratują sytułacja =p
|
Cool
Dla mnie ... zajebioza xD
|
25gp max zlootowalem z malp, zal
|
Z małpami troszkę przegięli, są kompletnie nieopłacalne obecnie, ale ogółem ten patch to takie zwiększenie poziomu trudności w tibii (wreszcie) i zakończenie 1kk/h (chyba), więc jest cool.
|
Czyli spie**olili małpy na maxa? ;/
|
czy to prawda ze smp daja mniej many??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gz dla Cip :D. Teraz nawet nikt PACC'a nie kupi.
|
a co z malpami ile teraz kasy daja ? ale tak na serio
|
Cytuj:
|
Dobra, nie spamujmy już :-P.
http://tibia.wikia.com/wiki/Updates/8.11 dla zainteresowanych. @EDIT - DOWN: Nikt nie kupi PACC'a bo dalej nic nie zrobili z UH'ami... a co do poziomu trudności to wciąż jest za mały :/. |
nikt nie kupi pacca, bo gra nie jest już tak tragicznie łatwa jak była?
|
Nie mogli tych zmian zostawić na letni update? Wprowadzić wszystkie od razu, a nie na raty?
|
ja pierdole.... Jedynym atutem malp byla forsa, a teraz gówno...
|
Wiedziałem że tak będzie "omg zabrali mi kase z małp co ja teraz biedny zrobie, gdzie expic powiedzcie plx". Mi też zabrali kasę z małp, a jakoś nie płaczę, tylko szukam nowych expowisk.
|
Słyszałam, że w letnim update maja dodać nowy kontynent, więc zapewne nowych expowisk będzie od groma, także nie płaczcie, że mniej kasy z małp leci, tylko czekajcie na nowe moby ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:50. |