![]() |
Cytuj:
A, racja. W Tibii potwory dlatego są tak mocne bo widok jest z góry. Gdyby był zza pleców postaci to byłoby wiele dedów, chociażby od GSa na PoH. |
Ja uważam że najlepszym rozwiązaniem jeśli miała by powstać Tibia 3D była by opcja, włączania i wyłączania trójwymiaru.
Ktoś tam powiedział że nie da się przerobić na 3D, da się tak samo jak Snejka w DOSie (nie pamiętam jak to się pisało) można przerobić na takiego z bitmap. Wszystko zależy od współrzędnych (chyba). @WoW To chyba najbardziej czytelna gra MMORPG 3D w jaką grałem i do tego te dziecinne tekstury jak mówi mój starszy, każdy Tibijczyk powinien się tam odnaleźć. |
@up, masz racje wszystko się da a co do Wow także popieram, cukierkowa grafika + strasznie przejrzyste questy, zawsze wiesz jaki będzie następny quest a zazwyczaj jest to, przynieść 10 czegoś tam do tego a tego npc
|
Jakby tibia byla 3d to by po prostu stracila klimat, do tego wymagania bylyby duzo wieksze, a wiec i graczy mniej :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przecież można zrobić 2 klienty tibii. Jeden na 2D a drógi w 3D i każdy byłby happy. :D |
W Tibi nie chodzi o grafike 3D bo jak by Cipisy chcieli to by zrobili. W tibi niechodzi o Grafikę 3D tylko o to jak sie w nią gra.A jak by tibiabyła by 3D to by niegrało w nią 40 tyś ludzi. Pozdro...
|
dokładnie tibia gdyby była 3D to by miała większe wymagania, straciła by swój urok i klimat:(, a po za tym mogla by stać się przez to płatna grą czego raczej nikt by nie chciał (oczywiście to moje podejrzenia jeśli tibia była by 3D).
Lepiej niech zostanie jak jest |
chetnie zobaczylbym postacie w 3d na 2 wymairowym tle jak np. w icewind dale2
|
Cytuj:
1. Połowa graczy Tibii odeszła by z gry a co się z tym wiąże się, że producenci gry stracą graczy, którzy kupują pacc'a a co się wiąże z money :P 2. I co chciałbyś mieć taką kolejną grę jak np.Emtin 2 , albo coś innego ?? pomyśl jakby to było ?? |
Przekazuję wiadomość:
Cytuj:
|
Gry MMORPG 3D to duża pomyłka, takie jest moje zdanie. Pewnie zaraz obrońcy WoWów i LII zaraz się na mnie wyżyją, ale takie jest moje zdanie.
Wszystkie gry 3D mają pełno jakiś swiecidełek, kolorwych czarów i takich tam innych gówien, które moim zdaniem tylko psują klimat tych gier. Mnie szlak trafiał gdy biegłem na jakiegoś bossa, 15 osób dokooła i tylko widziałem wszystkie kolory tęczy, a potwora nie. W Tibii widać wszystko dokładnie, nie ma jakichs bezsensownych kolorów, które zamazują cały ekran. Interfejs w grach 3D może i jest ładny, ale nie jest przejrzysty, pełno różnych tabelek i itp. Jedyna rzecz, która podoba mi się w grach 3D, to duże możliwości rozwoju postaci :). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |