![]() |
@up pomyślę.
JEST PRZERWA TECHNICZNA. @down... hmmmm.tak |
Osar, wiem że jest przerwa techniczna ale zgłaszałem się wcześniej -.-"
Więc zapytam się jeszcze raz: Czy dzięki wzrostowi liczbie graczy, jest przyjęty? @up Dzięki ;> |
Osar,to myśl szybciej bo nie wiem czy się za to brać
|
Cytuj:
|
Osar, jestem przyjety??????
|
Jest jeszcze jakaś wolna rola? Jak tak to mógłbym się zgłosić. A jak mnie lubisz to dorób jeszcze kilka armii :P
|
A ja? xD Jestem? xPPP
|
Nie dopytujcie się, tylko zajrzyjcie na pierwszą stronę.
Przyjęci : 1. Hyuu - Ludzie, kolor Szary 2. X-Zero - T'Skrangi, kolor Ciemna Zieleń 3.DARK ALPHADRON - Orkowie, kolor Żółty 4.Avios 5.PISAY_666 6. KRAON ??TATASKER?? (Tak podał na 1szej stronie) |
Widzę, że wiele osób się zgłasza. Ja nie zmierzam.
Ale jeśli ta sesja ci się uda to zyskasz glorie i sławę na forum. I pamiętaj: nie pisz tyle postów. |
Ja już kończe outy :P
Dlatego dał mi ?? kolo mojego nicku Spoko skończe je :p Jeszcze specjialny i general mi zostali + jezdziec o jakiejs 23 bedzie skonczone... Lub wczesniej chociaż jeżdziec jeśli ma być we wszystkich pozycjach to troche mi zajmie... @Up Dokładnichno! Osar nie strać tego! |
Pisay , czy to nie były aby zwykłe grafiki? Nie dorabiałeś żadnych broni sam... Jedyne co chyba edytowałeś to tego Unikatowego i Generała , Króla...
|
Xevo, nie jestem takim idiotą żeby robić outfity od 0 ;>
Aczkolwiek jeśli to naprawdę wypali, to poświecę dużo wolnego czasu na zmodyfikowanie ów elfów na coś bajeranckiego ;P |
Jak bym mógł to teżsięzgłoszę. Mam nadzieję że będzie jakieś 10+ miejsc, aby zawierać sojusze i w ogóle. Mam nadzieje że pomysł z grą wypali, mam nadzieję że będe tu grał, a jak nie to trudno :P
Outy wysłałem ci na pw, ale uprzedzam jestem początkującym :P Dam i tu: http://img247.imageshack.us/img247/3...jownicyaw4.png |
Jeśli mogę, to chciałbym się zgłosić.
Rasa: trolle outy: dam jak zrobię ;] @Edit Dzisiaj się nie wyrobie i dam jutro rano ;p |
Ja jeszcze się dołącze
Amazonki :P Zaraz wszystko dodam... (do północy wszystko będzie) Wojownik(Miecze) Ukryty tekst:
Włócznik Ukryty tekst:
Druid Ukryty tekst:
Jaszczur Ukryty tekst:
Generał Alisa Ukryty tekst:
Królowa Eulisa Ukryty tekst:
Heh... Jeźdźca już dzisiaj nie zrobię ( 23:55) więc dodam jutro ;p |
Osar wszystko już robione i wykonane (jest na stronie 4)...
P.S. ludzie się już smarzą: Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 7, gości: 3) TaTaskers, Suhayl, Gargoin_rtn, Xevo123, Szufi, Kamil_Bks, Xevixon |
Ja też już skończyłem moją armię :D (Strona 4) I patrzcie tego jeźdźca :P Zważcie na to , że dopiero od 20 zacząłem robić moje grafiki i są one moimi pierwszymi!! :D
I jak wam się podoba? (Pamiętajcie , że się dopiero ucze :D) |
Zgłoszę się jutro ;< Przypilnuj mi miejsca, plx. Ew. jeszcze trochę zwieksz ilość przyjmowanych ;)
|
MÓWIŁEM ŻE REJESTRACJA NARAZIE ZAMKNIĘTA! NIE PRZYJMUJĘ ZGŁOSZEŃ. CI CO SĄ ZOSTANĄ.
lol. POŁOWA MÓWIŁA ŻE NIE WY{PALI A TERAZ SIĘ ZGŁASZAJĄ:-) Powrócili "Synowie marnotrawni":) I się cieszę. AVEN I TATASKERS. Sorry ale miejsca pełne, sorry tataskers, ale przyjmę was jako najeźdźców. Co jakiś czas będą przypływały nowe statki z innymi rasami. Wy dojdziecie jako jedna z takich. Pasi? |
Mi nie zbyt ale czy mam jakiś wybór?
A będę mógł kierować gdzie maja udezyc i co maja zrobic? @Edit A i kiedy ja przypłynę? Bo dworki się niecierpliwią:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |