Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Nowa Wojna - Reign of Darkness VS Deathly Edge, Nil Desperandum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172780)

Kenes 11-05-2008 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatrinPlayerKiller (Post 2052330)
nie podam nicku bo nie mam wlasnego chara puki co ,no cóż
na ostatnim openie gralem 80msem ktorego nicku nie podam bo nie jest moj,
ale gdy jakis bede mial na dluzej to napewno dam znać, bedziecie mogli mnie zOWNWOAFć :p

@geddzio
nie denerfuj sie,spokojna twoja rozczocharana ze bylem na ventach obu stron swego czasu za mlodej kyry :S

@sir apokacostam
stary nie wdzialem cie nigdy rushującego na openie, pozatym na twoim miejscu wziolbym itemy na noobchara,najta zamienil na 70 sorka i sie bawil , bo tak to biegasz jak miesą jezeli niemasz 160+ lv kinem

No juz nie przesadzaj mamy na kinach swoje magiczne exori hur xD
Choc w tym szansa na wbicie fraga jest 1 na 100
No moze z exori gran podbic to tylko to i nic wiecej.
Jak bys mial jakiegos 70 + lvlka na wymiane oczywiscie nie ek to mozemy sie ugadac kiedys tam.
Mialem 123 rp ale wbilem bana na deleted bo chcial koles wywalowac xd
A dla mnie to tylko gra i zal wcale go mi nie bylo ;)

MatrinPlayerKiller 11-05-2008 21:46

ek nie jest w cenie...
300zl i masz 100+ ek
a za 100 sorka?700+?800?+;p
do nastepnego up'a?;s

z3n3k 11-05-2008 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatrinPlayerKiller (Post 2051340)
to zalezy
Shyan lepiej sie spisuje jako commander;p (gra juffsem)
praktycznie w 3/4 openów ktorych shyan dowodzil to bromma team itp wygrywał, ajezeli przegrywal to nie znacznie

bsp jako commander srednio ale bez zażutów;p Tylko ze przez jego plan ktorego nie zrozumiala polowa os na vent , Rod przejebal ten najwiekszy open ;d bo pobiegli do defence w 2 rozne meisjca a wiadomo jak to sie konczy xd

shyan jeszcze dowodzil za czasów FG .. To byly wojny ;ddd wtedy jeszcze
Swe + Geddy, potęzni itp vs zenek i reszta polakow hajt lef
zajebiscie openy wygladaly, 25 z fg na 50 z Mo murda/wiw
i itak zawsze wpierdol MM dostawalo nawet po 30 fragów + na jednym battlu z czego FG tracilo max 2-3 os a wszystko dzieki commanderowaniu, zenek zazwyczaj nimi dowodzil a kiedy padl to juz nikt sie nie odzywal i bylo run far away xd
mam jeszcze zachowane filmiki z tego okresu, i 2 Wmv zrobione przez olika i zenka xd Jakby ktos chcial moge zahostować w sumie:p

Jebnij się w łeb. Nie wiem kim jesteś i to chyba lepiej dla ciebie, bo za te głupoty które wypisujesz na tym śmiesznym forum byś już nie wszedł na "nasze" vent (o ile w ogóle masz tam wstęp)... Mm ja zrobiłem film wmv? Dobrze wiedziec. Jeszcze jakies newsy?

Elvvons 11-05-2008 23:49

Almighty Znk "wlaczyl agreche"

goog 12-05-2008 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatrinPlayerKiller (Post 2052093)
(...) i trzeba przyznac ze na kyrze jest tak iż jezeli ktos zacznie prowadzic to zaraz znajdzie sie stado przydupasów 100lvi co bedą pomagać w wojnie zeby potem nie miec problemow z nową wladzą, a jezeli cos idzie nie tak to wycofuja sie i "No co ty ja pomagalem?gdzie tam :O" (...)

Nie lubię cię gościu, ale tu muszę się z tobą zgodzić, przerażająco dużo dzieciaków tak robi :S
że aż (jak to się mówi) żal.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatrinPlayerKiller (Post 2052600)
ek nie jest w cenie...
300zl i masz 100+ ek
do nastepnego up'a?;s

700+?800?+ chodzi ci o ZŁ? :o
Coś nie wydaje mi się, za dużo.

Pablofon 12-05-2008 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenes (Post 2046554)
Co sie da czy kogo sie da? :)
Rozrozniaj rzeczy od osob.
A dokladniej to osoby z RoD i ich pomocnikow ;)
Mnie chcieli zrokowac ale sie nie dalem ;)
Teraz musze zmienic ip etc. Ale to nie ma problemu bo i tak gram dla zabawy a narazie trzeba odpoczac ;) W lato wroce.

No nie wyszło Ci, bo nie nazwałbym np Teraxula osobą tylko pixelami, czyli w konsekwencji rzeczą, wiec jako to już powiedziałes: 'Rozróżniaj ludzi od rzeczy.'

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatrinPlayerKiller (Post 2051340)
to zalezy
Shyan lepiej sie spisuje jako commander;p (gra juffsem)
praktycznie w 3/4 openów ktorych shyan dowodzil to bromma team itp wygrywał, ajezeli przegrywal to nie znacznie

bsp jako commander srednio ale bez zażutów;p Tylko ze przez jego plan ktorego nie zrozumiala polowa os na vent , Rod przejebal ten najwiekszy open ;d bo pobiegli do defence w 2 rozne meisjca a wiadomo jak to sie konczy xd

shyan jeszcze dowodzil za czasów FG .. To byly wojny ;ddd wtedy jeszcze
Swe + Geddy, potęzni itp vs zenek i reszta polakow hajt lef
zajebiscie openy wygladaly, 25 z fg na 50 z Mo murda/wiw
i itak zawsze wpierdol MM dostawalo nawet po 30 fragów + na jednym battlu z czego FG tracilo max 2-3 os a wszystko dzieki commanderowaniu, zenek zazwyczaj nimi dowodzil a kiedy padl to juz nikt sie nie odzywal i bylo run far away xd
mam jeszcze zachowane filmiki z tego okresu, i 2 Wmv zrobione przez olika i zenka xd Jakby ktos chcial moge zahostować w sumie:p

1. Zarzutów przez er zet
2. O ile sie nie myle to podczas wojny, gdy istniała FG, Zenek był ze szwedami.
3. WiW nigdy nie przegrało 3:30. Zdarzyło sie bodajże 2 razy razy, że przegrali 2:20 ~ i to było pod logiem innej gildii.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatrinPlayerKiller (Post 2052600)
ek nie jest w cenie...
300zl i masz 100+ ek
do nastepnego up'a?;s

za 400 złotych mogę Tobie załatwić 100 maga, a jak masz 1000 zł to sprzedam Ci Masoja.

Exodus 12-05-2008 12:23

@up
Duza roznica te 600 zl jak na 35 lvli, taki 135 ms teraz chodzi pewnie max 700

Kenes 12-05-2008 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2053180)
@up
Duza roznica te 600 zl jak na 35 lvli, taki 135 ms teraz chodzi pewnie max 700

Nie wiem czy dobrze widzialem ale zanim tetro zalapal bana to chyba mial byc sprzedany na allegro bodajze za 700 zl czy 800zl.

Gedd 12-05-2008 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 2052819)
Jebnij się w łeb. Nie wiem kim jesteś i to chyba lepiej dla ciebie, bo za te głupoty które wypisujesz na tym śmiesznym forum byś już nie wszedł na "nasze" vent (o ile w ogóle masz tam wstęp)... Mm ja zrobiłem film wmv? Dobrze wiedziec. Jeszcze jakies newsy?

cze bartek ;d
dzis mi w rl powiedzial typ od was z gildi ze ten matrin to u was na vencie ze dwa razy byl, i ze podobno go w rl widzialem kiedys ;d to pewnie jakis od ogunow ziomal

@dół

niewiem czy wiesz ziomal, ale struka i phiry sa akurat w jednej druzynie z tzw "polakami", ale milo ze zyczysz im powodzenia!

szczerkos 13-05-2008 15:19

Możecie pozdrowić ode mnie tych hiszpańskich leszczy - struka i royal phiro...no do struka jeszcze mam jakiś tam szacunek ale phiro to jeden wielki paaowiec. No ale jak oni to powiedzieli, szwedzi Paauja, to i oni będą.

Powodzenia na wojnie PL o/

Numenorian 13-05-2008 15:31

@up

zabrali ci plate seta?

thoro 13-05-2008 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 2052819)

Ale zawiało grozą :]
Jak ja lubie kozaków przez szklana szybe ;p
Zablokuje Cie na vent !!!!!!! Nie bede juz z toba klikal na GG!!!!!
Zobaczymy jeszcze!

Buaahah kurwa nie moge :D

z3n3k 13-05-2008 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 2054908)
Ale zawiało grozą :]
Jak ja lubie kozaków przez szklana szybe ;p
Zablokuje Cie na vent !!!!!!! Nie bede juz z toba klikal na GG!!!!!
Zobaczymy jeszcze!

Buaahah kurwa nie moge :D

Poprostu śmieszy mnie to, że ktoś wypowiada sie o sprawach o których nie ma pojęcia.. A to co ty sobie o tym myślisz to mnie ch** interesuje.

@Gedd

Nice, masz dobrych informatorów xD! ale ja i tak nie wiem kto to =PP

Gedd 13-05-2008 23:05

ja tez nie, ale jak sie dowiem to ci powiem ok? :*kc

szczerkos 14-05-2008 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Numenorian (Post 2054880)
@up

zabrali ci plate seta?

nie, chcieli bohy ale nie dałem bo miałem aola i za to mam hunta. żal.iraq

pozdro dla twojego ironicznego poczucia humorku ;)

thoro 14-05-2008 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 2055723)
Poprostu śmieszy mnie to, że ktoś wypowiada sie o sprawach o których nie ma pojęcia.. A to co ty sobie o tym myślisz to mnie ch** interesuje.

@Gedd

Nice, masz dobrych informatorów xD! ale ja i tak nie wiem kto to =PP

Nie musi cie to interesowac ale skoro wypowiadasz się na publicznym forum to ja mam prawo sie z ciebie posmiac. pozdro ;]

Prowo'kator 14-05-2008 22:58

@MatrinPlayerKiller

Jakos teraz ucichles na forum Ciekawe dlaczego:>

thoro 15-05-2008 15:56

[CHAR]Mesmeroo[/CHAR]
http://allegro.pl/item364832646_tibi...a_okazja_.html

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mesmeroo
postac ma wielu przyjaciol, [...] nie byla i nie jest huntowana, zadnych dlugow ani nic

:D

MatrinPlayerKiller 15-05-2008 16:27

ucichlem bo mam zaliczenia , spoko uaktywnie sie w czerwcu

a co do tego kim jestem
to wystarczy to co gedzio powiedzial
trafiony :(

w sumei bylem tylko na pierwszej wojnie,teraz jestem duchowo :(

Numenorian 15-05-2008 22:01

A tak kozakujesz :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33.