![]() |
Cytuj:
No juz nie przesadzaj mamy na kinach swoje magiczne exori hur xD Choc w tym szansa na wbicie fraga jest 1 na 100 No moze z exori gran podbic to tylko to i nic wiecej. Jak bys mial jakiegos 70 + lvlka na wymiane oczywiscie nie ek to mozemy sie ugadac kiedys tam. Mialem 123 rp ale wbilem bana na deleted bo chcial koles wywalowac xd A dla mnie to tylko gra i zal wcale go mi nie bylo ;) |
ek nie jest w cenie...
300zl i masz 100+ ek a za 100 sorka?700+?800?+;p do nastepnego up'a?;s |
Cytuj:
Jebnij się w łeb. Nie wiem kim jesteś i to chyba lepiej dla ciebie, bo za te głupoty które wypisujesz na tym śmiesznym forum byś już nie wszedł na "nasze" vent (o ile w ogóle masz tam wstęp)... Mm ja zrobiłem film wmv? Dobrze wiedziec. Jeszcze jakies newsy? |
Almighty Znk "wlaczyl agreche"
|
Cytuj:
że aż (jak to się mówi) żal. Cytuj:
Coś nie wydaje mi się, za dużo. |
Cytuj:
Cytuj:
2. O ile sie nie myle to podczas wojny, gdy istniała FG, Zenek był ze szwedami. 3. WiW nigdy nie przegrało 3:30. Zdarzyło sie bodajże 2 razy razy, że przegrali 2:20 ~ i to było pod logiem innej gildii. Cytuj:
|
@up
Duza roznica te 600 zl jak na 35 lvli, taki 135 ms teraz chodzi pewnie max 700 |
Cytuj:
Nie wiem czy dobrze widzialem ale zanim tetro zalapal bana to chyba mial byc sprzedany na allegro bodajze za 700 zl czy 800zl. |
Cytuj:
dzis mi w rl powiedzial typ od was z gildi ze ten matrin to u was na vencie ze dwa razy byl, i ze podobno go w rl widzialem kiedys ;d to pewnie jakis od ogunow ziomal @dół niewiem czy wiesz ziomal, ale struka i phiry sa akurat w jednej druzynie z tzw "polakami", ale milo ze zyczysz im powodzenia! |
Możecie pozdrowić ode mnie tych hiszpańskich leszczy - struka i royal phiro...no do struka jeszcze mam jakiś tam szacunek ale phiro to jeden wielki paaowiec. No ale jak oni to powiedzieli, szwedzi Paauja, to i oni będą.
Powodzenia na wojnie PL o/ |
@up
zabrali ci plate seta? |
Cytuj:
Jak ja lubie kozaków przez szklana szybe ;p Zablokuje Cie na vent !!!!!!! Nie bede juz z toba klikal na GG!!!!! Zobaczymy jeszcze! Buaahah kurwa nie moge :D |
Cytuj:
@Gedd Nice, masz dobrych informatorów xD! ale ja i tak nie wiem kto to =PP |
ja tez nie, ale jak sie dowiem to ci powiem ok? :*kc
|
Cytuj:
pozdro dla twojego ironicznego poczucia humorku ;) |
Cytuj:
|
@MatrinPlayerKiller
Jakos teraz ucichles na forum Ciekawe dlaczego:> |
[CHAR]Mesmeroo[/CHAR]
http://allegro.pl/item364832646_tibi...a_okazja_.html Cytuj:
|
ucichlem bo mam zaliczenia , spoko uaktywnie sie w czerwcu
a co do tego kim jestem to wystarczy to co gedzio powiedzial trafiony :( w sumei bylem tylko na pierwszej wojnie,teraz jestem duchowo :( |
A tak kozakujesz :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |