Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   @Memento vs Valour (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=173642)

Mispex 16-05-2008 22:40

ludkiii piszcie cos ciekawego=(

Defroy 17-05-2008 10:09

Witam wszystkich graczy "Xerena"

Czytałem wasze wszystkie posty i doszedłem do tego...
Mispex największy motywator ,który chciał doprowadzić do wojny bardzo się angażował ,lecz dość szybko zapłacił.
Gildia Volour jedno wielkie nie porozumienie ,ludzie brani z łapanki.Sam Chris~ napisał bierzemy wszystko i wszystkich ,aby wygrać z gildia "Momento" czekają nas lepsze czasy.Do czego to doprowadziło że był moment że w Volour było 100+ osób z tego połowa spy's.Moim zdaniem Volour nie prowadzi i nie prowadziło żadnej wojny.A te 11 fragów chyba na ich noob charach nabili.Zreszta 40+ dead'ów ,a nie widziałem aby Volour z pz wyszło.Memento expi ciągle dragon lair tam zrobić mass loga nie trudno i stanąć na moście i czekać aż pz zniknie.Jak widzę to wojnę to naprawdę kupa śmiechu.Chodź nie wiem czy to można nazwać wojną.
Don't Worry,Be Happy xD

Mispex 17-05-2008 12:19

tak masz racje szybko zaplacilem..nie mialem zamiaru zaplacic nigdy:) ale jak sprzedali mnie koledzy to sie splacilem..i nie mam zamiaru brac udzialu w zadnej wojnie jak narazie:) walczylem min. dla kumpli a oni mnie sprzedali proste:P

Unholy_Elder 17-05-2008 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 2061111)
tak masz racje szybko zaplacilem..nie mialem zamiaru zaplacic nigdy:) ale jak sprzedali mnie koledzy to sie splacilem..i nie mam zamiaru brac udzialu w zadnej wojnie jak narazie:) walczylem min. dla kumpli a oni mnie sprzedali proste:P

Szczrze, dobrze Ciebie rozumiem i jestem z Toba. ;*

krzysheak 17-05-2008 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Defroy (Post 2060876)
Witam wszystkich graczy "Xerena"

Czytałem wasze wszystkie posty i doszedłem do tego...
Mispex największy motywator ,który chciał doprowadzić do wojny bardzo się angażował ,lecz dość szybko zapłacił.
Gildia Volour jedno wielkie nie porozumienie ,ludzie brani z łapanki.Sam Chris~ napisał bierzemy wszystko i wszystkich ,aby wygrać z gildia "Momento" czekają nas lepsze czasy.Do czego to doprowadziło że był moment że w Volour było 100+ osób z tego połowa spy's.Moim zdaniem Volour nie prowadzi i nie prowadziło żadnej wojny.A te 11 fragów chyba na ich noob charach nabili.Zreszta 40+ dead'ów ,a nie widziałem aby Volour z pz wyszło.Memento expi ciągle dragon lair tam zrobić mass loga nie trudno i stanąć na moście i czekać aż pz zniknie.Jak widzę to wojnę to naprawdę kupa śmiechu.Chodź nie wiem czy to można nazwać wojną.
Don't Worry,Be Happy xD

Jestes niedorozwiniety czy cóś?
sjp.pwn.pl <--- bardzo uzyteczna stronka dla ludzi ktorzy rzucili szkole po skonczeniu podstawowki...

Xarupi 17-05-2008 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 2061483)
Jestes niedorozwiniety czy cóś?
sjp.pwn.pl <--- bardzo uzyteczna stronka dla ludzi ktorzy rzucili szkole po skonczeniu podstawowki...

1szy raz sie zgodzic z toba musze ;d

SMk 17-05-2008 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 2061111)

Jebać sprzedawczyków <3 :P

Varcetti 19-05-2008 17:47

Mamy takie zgranie że ja pierdole...

SMk 19-05-2008 21:09

Nargoriel has paid.
W sumie gdyby troszke poexpił i ogarnął ekipę to spokojnie byście wygrali.

Ale narazie to nie ma cudów <333 :D

Unholy_Elder 19-05-2008 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SMk (Post 2065547)
Nargoriel has paid.
W sumie gdyby troszke poexpił i ogarnął ekipę to spokojnie byście wygrali.

Ale narazie to nie ma cudów <333 :D

Dokladnie o tym samym pomyslalem w pierwszej kolejnosci. Jednak, tak naprawde mysle ze Xerena nigdy nie bedzie "nasza", tylko dla polakow+ jakas czesc lojalnych swe, ale z drugiej strony mysle tez ze nie istnieje cos takiego jak "lojalny szwed". B)

SMk 20-05-2008 21:01

Widzę że mamy nową wojne Momento vs Crucify. Moglibyście założyć nowy temat :P Teraz jest zajebisty moment aby polacy dołączyli do którejś z gildi? :o , albo działali w pojedynkę ;)

btw. ciekawe o co poszło ;>?

Kicek 20-05-2008 21:10

some information

May 20 2008, 13:47:53 when Nathaniel poe was hunting in venore d lair, Beriah alatin, Sedwey, Gnistarn, Chris silverarrow and Lillian bright sneaked Nathaniel and killed him with help from a dragon lord.

Ale moj kumpel gadal z Sara Grim i mowil, ze to sciema...

Waldo1910 20-05-2008 21:47

Ja pierdole ogarnijcie sie :o

Unholy_Elder 21-05-2008 07:46

Ja mysle, ze to kupa sciem. Nie bylo zadnej deklaracji, i nagle nie wiadomo skad jakis noobek z 8 lvl'em zalozyl temat o nowej wojnie. Wie ktos moze jaki byl powod stworzenia Crucify przez Beriah'a Alatin'a, zle bylo wszystkim w Memento?...

SMk 21-05-2008 15:10

@up Myślę że tak , ale to przedsmak tego co się wydarzy.

A ten kurwa 8 lvl 'nas' wychujał bo to by był naprawdę dobry moment do tego żeby zaatakować ;)

Xarupi 21-05-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SMk (Post 2067117)
Widzę że mamy nową wojne Momento vs Crucify. Moglibyście założyć nowy temat :P Teraz jest zajebisty moment aby polacy dołączyli do którejś z gildi? :o , albo działali w pojedynkę ;)

btw. ciekawe o co poszło ;>?

AsHeJopEHeHAsHeJOPEHEAsHEJpOEhOHEAshEJopEheAsHEjOp ehe

btw ty jestes ostatni co bedzie mówil co mamy robic forum fighters and retards!
W dupie byłes gówno widziales i gówno wiesz wiec zamknij ...

Cze waldek ;d

Dadinz 21-05-2008 23:56

hahahahahahah jak przeczytałem niektóre posty i zobaczyłem jak niektórzy przejęli się tą ściemą o wojnie to sie mało nie popłakałem.Po pierwsze to jak można było w to uwierzyć, a po drugie to się kurwa zacznijcie sobą interesować bo chyba coś z wami nie tak, jak dajecie się jakimś noobkom z forum tibia.com w takie gówno wkręcić.Jak już napisał Kavare: ogarnijcie się.

SMk 22-05-2008 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xarupi (Post 2069056)
AsHeJopEHeHAsHeJOPEHEAsHEJpOEhOHEAshEJopEheAsHEjOp ehe

btw ty jestes ostatni co bedzie mówil co mamy robic forum fighters and retards!
W dupie byłes gówno widziales i gówno wiesz wiec zamknij ...

Cze waldek ;d

pograj sobie dalej w Tibie niech Ci mozg zryje w chuj. <3

Sir-Babolek 23-05-2008 11:23

Jebane forumowe trolle :d, ogarnijcie dupy i dajcie sobie spokoj z ta gra ;) jest tyle fajnych dup i imprez na swiecie ze szkoda marnowac 15h/dobe na ta gre.

BTW

Prawdopodobnnie to moj ostatni post tutaj wiec zegnam panstwa ;d

KTHXBYE

Maxu

Pepe1990 23-05-2008 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 2071874)
Jebane forumowe trolle :d, ogarnijcie dupy i dajcie sobie spokoj z ta gra ;) jest tyle fajnych dup i imprez na swiecie ze szkoda marnowac 15h/dobe na ta gre.

BTW

Prawdopodobnnie to moj ostatni post tutaj wiec zegnam panstwa ;d

KTHXBYE

Maxu

Jeb. Kurwa Maxu ja ciebie nie poznaje:) co myslisz o spotkaniu sie w wakacje? jak cos to msg ns gg Cu misq:*

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08.