![]() |
ludkiii piszcie cos ciekawego=(
|
Witam wszystkich graczy "Xerena"
Czytałem wasze wszystkie posty i doszedłem do tego... Mispex największy motywator ,który chciał doprowadzić do wojny bardzo się angażował ,lecz dość szybko zapłacił. Gildia Volour jedno wielkie nie porozumienie ,ludzie brani z łapanki.Sam Chris~ napisał bierzemy wszystko i wszystkich ,aby wygrać z gildia "Momento" czekają nas lepsze czasy.Do czego to doprowadziło że był moment że w Volour było 100+ osób z tego połowa spy's.Moim zdaniem Volour nie prowadzi i nie prowadziło żadnej wojny.A te 11 fragów chyba na ich noob charach nabili.Zreszta 40+ dead'ów ,a nie widziałem aby Volour z pz wyszło.Memento expi ciągle dragon lair tam zrobić mass loga nie trudno i stanąć na moście i czekać aż pz zniknie.Jak widzę to wojnę to naprawdę kupa śmiechu.Chodź nie wiem czy to można nazwać wojną. Don't Worry,Be Happy xD |
tak masz racje szybko zaplacilem..nie mialem zamiaru zaplacic nigdy:) ale jak sprzedali mnie koledzy to sie splacilem..i nie mam zamiaru brac udzialu w zadnej wojnie jak narazie:) walczylem min. dla kumpli a oni mnie sprzedali proste:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sjp.pwn.pl <--- bardzo uzyteczna stronka dla ludzi ktorzy rzucili szkole po skonczeniu podstawowki... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mamy takie zgranie że ja pierdole...
|
Nargoriel has paid.
W sumie gdyby troszke poexpił i ogarnął ekipę to spokojnie byście wygrali. Ale narazie to nie ma cudów <333 :D |
Cytuj:
|
Widzę że mamy nową wojne Momento vs Crucify. Moglibyście założyć nowy temat :P Teraz jest zajebisty moment aby polacy dołączyli do którejś z gildi? :o , albo działali w pojedynkę ;)
btw. ciekawe o co poszło ;>? |
some information
May 20 2008, 13:47:53 when Nathaniel poe was hunting in venore d lair, Beriah alatin, Sedwey, Gnistarn, Chris silverarrow and Lillian bright sneaked Nathaniel and killed him with help from a dragon lord. Ale moj kumpel gadal z Sara Grim i mowil, ze to sciema... |
Ja pierdole ogarnijcie sie :o
|
Ja mysle, ze to kupa sciem. Nie bylo zadnej deklaracji, i nagle nie wiadomo skad jakis noobek z 8 lvl'em zalozyl temat o nowej wojnie. Wie ktos moze jaki byl powod stworzenia Crucify przez Beriah'a Alatin'a, zle bylo wszystkim w Memento?...
|
@up Myślę że tak , ale to przedsmak tego co się wydarzy.
A ten kurwa 8 lvl 'nas' wychujał bo to by był naprawdę dobry moment do tego żeby zaatakować ;) |
Cytuj:
btw ty jestes ostatni co bedzie mówil co mamy robic forum fighters and retards! W dupie byłes gówno widziales i gówno wiesz wiec zamknij ... Cze waldek ;d |
hahahahahahah jak przeczytałem niektóre posty i zobaczyłem jak niektórzy przejęli się tą ściemą o wojnie to sie mało nie popłakałem.Po pierwsze to jak można było w to uwierzyć, a po drugie to się kurwa zacznijcie sobą interesować bo chyba coś z wami nie tak, jak dajecie się jakimś noobkom z forum tibia.com w takie gówno wkręcić.Jak już napisał Kavare: ogarnijcie się.
|
Cytuj:
|
Jebane forumowe trolle :d, ogarnijcie dupy i dajcie sobie spokoj z ta gra ;) jest tyle fajnych dup i imprez na swiecie ze szkoda marnowac 15h/dobe na ta gre.
BTW Prawdopodobnnie to moj ostatni post tutaj wiec zegnam panstwa ;d KTHXBYE Maxu |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |