![]() |
Ja ściągałem 3 godziny, biore instalacje, a tu... error ;(. I musze od nowa ściągać. Ktoś tak miał, czy opłaca się od nowa ściągać?
|
Cytuj:
|
Udało się, zainstalowałem, włączam i... cool. Ekstra gra tylko nigdy nie pamiętam żeby patrzeć na pasek HP :D.
|
przegladalem forum o KO i znalazlem fajny filmik
Film naprawde wart ogladania, laduje sie na dole strony, nic nie trzeba sciagac |
A zna ktoś może polską strone o tej gierce?
|
Ej prosze o dopowiedź. Jak prubuje się zarejestrować to wyskakuje jakiś error. Co mam zrobić aby założyć konto?
EDIT: Jak przetłumaczyem ten błąd to wyszło coś takiego "W czasie rejestracji wydarzył się błąd" nic więcej. EDIT2: Dobra poszperałem i zarejestrowałem się już nie potrzebuje pomocy. |
ja rto pamietam jak w to gralem xD 30 rogue ale tera to mi sie zdaje ze ta gra jest NUDNIEJSZA od tibi...
|
Luki, looknij na
Link tu masz forum, ktorego moderatorem jest lider mojego klanu ;] masa info i porad. |
Cytuj:
|
Pomoc
Gram na serveże diez1 mam 36 level magiem i od tego levelu strasznie wolno mi się expi :(.Może ktoś mi pomuc w expieniu na lepszych huntach moje gg:7603757 ;( .Pomagam też niskim levelom ;P
|
a mi pisze ze za malo pamieci wrirtualnej mam ;( co zrobic? (jak uruhamiam gre)
|
|
ja sę ściągne KO i zacznę grać spowrotem moim Rogue (jak pamiętam passy)
Nick:(nie pamiętam -.-) Rasa: Orki Voc:Rogue Best Hit: (Kukry +4 nice dagger) 900+.... czekam na jakichś orków jutro//pojutrze pogram bo muszę SDs na Tibi robić -.- :evul: |
Pisze mi że mam za malo pamieci wirtualnej po czym reset ;( (jak wpisuje ID i pass pisze Connection i ten ***any komunikat) robiłem tak jak pisalo haaaaaaaaalp ;( ;( ;(
|
Mam pytanko dla ludzi grajacych paper magami, otoz czy odrazu walic all skills w fire czy rodzielac je rownomiernie miedzy fire/ice? :confused:
:EDIT: Thx za odpowiedzi ;) |
Cytuj:
|
N apoczatku tak jak mowi zaglada koncentrowac sie na jednym zywiole ale pozniej beda ogranieczenia np. na 25 lvlu nie bedziesz mogl miec w danej dziedzinie wiecej punktow jak 25 ;) Wtedy pobaw sie innymi czarami
|
Jezeli chcesz grac paperem do 60 lv . Walisz w ice / light . Na 59 lv 99 % reskill na fire / ice , fire / light. ice - party na harpiach , golemy , ogulne zapotrzebowanie. Light - party na apos / deru bedziesz dawac tarcze wojownika na obrazenia od lightinga. To ze all do mp to chyba juz wiesz.
|
Siemqua
Siema Wlasnie sciaga mi Sie KO (KnightOnline) i nie mam co robic a chcialbym juz zrobic chara...
Gdzie moge zrobic chara na jakiej stronce i co musze nacisnąć :baby: :baby: :p Pls Pomozcie!!! :p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |