![]() |
Cytuj:
|
brakuje mi tu "unitu" oczywiscie starego z titani , to bylo zgranie jak niewiem co , potezna moc i kasa , kasa , kasa...
|
Stare DPFT z Arcani rozjebaloby...
|
.
Cytuj:
|
moja babcia by nawet ich rozjebala
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@TOPIC Mysle ze trudno powiedziec kto by wygral, bp np. ludzie z Askary wiedza jak ich ekipa sie nawala i wg nich sa oni najlepsi, ale nie widzieli (przynajmniej czesc z nich) nigdy jak walczy furora, dlatego ciezko bedzie ocenic kto jest lepszy, bo nie maja porownania. |
moj stary dziwisz sie?
|
Cytuj:
|
Co niektóre wypowiedzi ludzi że Harmonia dała by rade są śmieszne.
Myślicie ze lvl to wszystko? huh:< @Topic Azura-Wanted Eternia-Decessus |
Bez sens. W ogóle jak można do takiej ankiety dać świat npvp ? Na pewno tam największe pojęcie mają o pvp, wojnach... no i mają "ekstra" zgranie :D
|
Cytuj:
hahaha no kurwa ziomus <3 Moze wojny nie mieli,ale potrafią trapnac ludzi zeby padli -.^ a to chyba jest juz pvp? |
Trapnac to potrafi rascioch z ekipa,a wogole na noobpvp biegaja takie retardy ze nie sztuka jest ich zabic
|
Eternia - Decessus , Night
I to by było na tyle :) |
Cytuj:
Wri,Del Toro,Nova,Stara Titania długo by wymieniac. Furora w pizde magow i hajsu ale gorsze pvp |
haha tak se patrze a tutaj typy z harmonii maja najwiecej glosow moim zdaniem polowa z nim nie ma pvp ;x jedyne co umieja to expic kto by pokonaol furore te guildie wasze hmm nie bylo tego do wybrania ale moim zdaniem typy z thorii 2 guildie ktore ze soba walcza denis by wam skopal dupy z ekipa oni padaja po 15 razy i dalej sie na*******aja tacy sa swe ;x Dempah/Aneruy ;]
Lub by wal doje*** Viribus Unitis i Victum Omnis ;] z nebuli + przydupasy Furora SuxX |
Cytuj:
Bo kilku hlvl takich jak Poul Nohan gra właśnie na Furorze i to oni przegrali wojnę przeciwko gildii [CHAR]Katrila[/CHAR] Co do posta, to Del'Toro i Wanted mogłyby porywalizować z Vision. Co prawda w Vision i Duskiness jest troche ludzi, ale Wanted mogloby ich ladnie poobijac. Nie mowie o wygraniu, ale duze straty by mieli. ;] |
aradna z berylii i padacie jak muchy!
|
Poruszyliscie temat ludzi z Acrary i gildi Victum Omnis moim zdaniem obie frakcje nie moga sie rownac z gildiami furory gdzyz nigdy nie mozna bylo zapanowac nad nimi na vt 0 dyscypliny i zgrania. Ludzie z Ascary byli co porawda troche lepsi ale tez zdarzaly sie sytuacje gdy miala byc akcja a slyszelismy gadki typu"gram na otsie i pierdole idzie beze mnie itp". Oczywiscie to tylko moja subiektywna opinia tyle.
Pozdrawiam! |
Bo ludzi na akcjach to za morde trzeba trzymać
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31. |