![]() |
Fajny temacik :]
Oby tak dalej :PP pozdro |
fajne fotki, czym robisz ssy??
i co powiesz na full knighta?? zrob sobie wg mnie najlepszy addon ktory pasuje wlasnie sorcowi:) pozdrawiam |
Cytuj:
Co do SS'ów to używam UOSU. |
zrob sobie citizena i rispekt ;p nieno duzy + za pvp ale za malo troche akcji ;p oprocz avatara i 1 sska to pomyslaleby kto ze npvp az taki z ciebie peacefully player? ;D nieno gz i powodzenia
|
Cytuj:
Tak propo ciekawy temat ;) Powodzenia w dalszym prowadzeniu ;P |
Citizen Outfit has been done :P.
Tak, jestem peaceful player. Póki co cieszę się grą RPG, a nie PVP-RPG ;>. Może kiedyś to się zmieni, ale na razie zostaje tak, jak jest. Dzięki za komenty. Niedługo postaram się wkleić nowe ss'y. Niewykluczone, że pójdę na jakiś ciekawszy exp ;>. |
Fajny temacik,obejrzalem caly i mam nadzieje ze sie nie rozpadnie;P gz lvl'li i ss'ow;d pzdr for u xd
|
super fotki :D
oby tak dalej \/ |
Niezłe ssy i hity ;>> Mam pare pytań a mianowicie :
Duży profit na ancient scarabach? Ile exp/h Od jakiego lv opłaca sie chodzic? |
Nice..
zajebisty temat :P
Mega action kolego :cup: Dawaj more! revange? ;> |
Nie gram na Shiverze od października, kiedy to dostałem pierwszego bana na 30 dni, a teraz już nie loguje w ogóle, bo...
Punishment Information Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Note: Account scheduled for deletion! Character: Davidin Reason: illegal advertising Skończyła się jedna przygoda, zaczęła się druga. Gram teraz na Securze, 100+ ED jak ktoś się interesuje. Temat właściwie można ZAMKNĄĆ. @down Tu masz pare: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=201755 |
@Up: Może jakieś ss'ki z druida? :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08. |