![]() |
Jeszcze jeden post, tylko jeden... co robi jeż w fabryce gumek? Kinder niespodzianki. :cup: :baby:
|
O BORZE!!
Jak ja nie cierpie tej grubej w czerwonym. Tak jak napisał pewien mi nie znany osobnik w cmtach(Mazur1990 pozwól że zacytuje): Cytuj:
jakby pani psycholok dowiedziała sie o MMOsach, to byśmy dawno nie istnieli. LÓDŹE NO CO FY PSZECJESZ JAK SIEM GINIE W TIPJI TO SIE POTEM FSTAJE I ICIE!!!!!!!!111111111111111111111111111111 P.S. Jak ktoś grał knightem w tibię, to w przyszłości zostanie rycerzem (tak jak CS- Terroryzm OFC)? |
A ja bende chodził po mjeście potchodził do ludzi i z eksori wisa ih xd
|
Mam nadzieję, że teoria pani w czerwonym kubraczku się sprawdzi - wtedy do niej pójdę, i walnę ją z frostbolta z półobrotu.
|
Cytuj:
|
Najgorsze że ta "pani" mówi:
"Jak jak byłam młoda to wogóle rodzice mnie trzymali na smyczy i nie miałam takich problemów" No OFC, ale to był bajdzio dawno temó, ftety nje było kompuf. |
Cytuj:
Ach, jak ja kocham tych ludzi gadających tylko żeby gadać. Buy bp uh, bp sd, bp royal spear. And search team for hunt on old woman. Fast! |
Cytuj:
Jak dla mnie w tym całym odcinku najbardziej żałośne było to, ze wtedy gdy któryś z chłopców coś mówił, to po kilku słowach te kurwy z widnowni łapały bulwersa i całe czerwone suki przerywały. Wychownie, że ja pierdole. Założe sie, że gdyby to było na żywo, to któryś z nich by ich zniszczył argumentami, no ale cóż, wycieli to co im nie pasowało -.- |
Dorabiają baby bo renta mała ;d
|
Cytuj:
|
no nie! To tak jakby kogoś nazywać noobem bez informacji, co to jest noob.
My, gracze teraz będziemy musieli wybrac między RL a graniem, bo wg pani z protezą twarzy nie da się tego połączyć. |
Cytuj:
|
Tak poza tym, to tok myślenia tych babek jest typowy dla kogoś, kto nie zna się na temacie, ale MUSI mieć ostatnie słowo - udowodnij mi, że przez ciągłe siedzenie przed kompem NIE będziesz zły itepe? Chętnie, ale jak mam udowodnić że coś się NIE stanie?
Poza tym fajny argument sobie znalazły - my za młodu komputerów nie mieliśmy i wyrośliśmy na normalnych ludzi (HAUSHASUAHSAUS?!) W sumie, to to chyba musiało być z deka wyreżyserowane, bo te uzależnione dzieci z taką rozkoszą mówiły o swoim maniactwie, takie były dumne, że aż sztuczne. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@dół Ja rozumiem, ze mozna nie lubic. Sam tez wole bardziej kameralne imprezy.Ale rzucanie takimi stereotypami mnie troche denerwuje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
-Wie pani co to znaczy 'iść na kafejke' ?
-NO NIE WIEM! ALE I TAK BYM MU NIE POZWOLIŁA! <szcza> |
OK to one sobie pogledza i niech gledza dalej wkoncu zdechna i to my bedziemy starzy i zgrzybiali ale nabycioe w takie doswiadczenia i nie bedziemy popelniac takich bledow jak one. WKoncu czlowiek tylko na bledach sie uczy.
|
Kiedyś jak była prezentacja naszego hobby w klasie, to mój kolega napsał to o Tibii. Offc, nauczycielka sie wpierdoliła, i zapytała "Ile godzin dziennie", on powiedział "różnie, 3-4h dziennie" i wtedy ta suka zaczeła te swoje wywody, że kiedys w TV widziała ze dziecko powinno siedzzieć przy komputerze max 2h, tylko ucząc sie, bo jakieś dziecko wyskoczyło przez okno bo sie nagrało w spidermMoja babcia bez przerwy mówi "Na cholere wymyślili to dziadostwo, tylko dzieci sie przez to zabijają"-.-
Ja dzieki Tibii podszkoliłem angielski, ale ich to gówno obchodzi, więcej bym sie nauczył za*******ając nabudowie X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |