![]() |
Cytuj:
@Topic Prawdziwy weteran, musi być świetne ;> http://img408.imageshack.us/img408/2635/dsc00018va3.jpg @Down Jak mnie znalazłeś? |
po h* pana to dałeś? stare zdjęcie z sprzed roku xp
|
D&d
Masz " Księgę Potworów" z D&D, bo rasy są te same co w niej. To jedyne do czego się przyczepię.
|
No super widać ze masz talent do tego ja nigdy w zyciu bym czegos takiego nie zrobila;/ wiem ze chciales trzymac klimat z tym swiatlem swiecy no ale niestety teraz wyszla opowiesc bardziej do czytania niz do ogladania [ bo prawie nic nie widac]
|
Cytuj:
|
Fakei
Kurde kiedy cdn? Bo mi to sie podoba....99/100 :):P tyklo prosze zrub ten cdn bo umieram z ciekawosci co sie dalej wydzarzy..Czy ją uratuja??
|
@Up
I ja Cię kocham. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Veruis Cytuj:
@.hobnail Kolejny inteligenty post, dużo wnoszący do tematu O.o Bosko ludzie no bosko... @Ditto Nie wypowiem się na ten temat -.- @Rayza Tak samo jak na ten... @Kazami_Kemo Raport... @Do każdego Jak macie Sobie pisać takie coś jak: OOOO TO BYŁO W DD !! Kurde OO TO TEŻ !! OO MASZ RACJE ! OOO !! OO ! To proszę darujcie to Sobie -.- Było i co z tego ? Tak samo mogę powiedzieć Oooo to widziałem w Tibi OOO !... |
@up
Boshe tu powinien byc filtr, ktory sprawdza czy dziecko nie ma czasami downa @down nie lepiej zedytowac post niz, pisac tak zeby co drugi byl twoj o.0? Cytuj:
|
Ekhem..... Panowie naprawdę nie chcę wam przeszkadzać, ale bardzo proszę - nie tutaj. My się tu staramy obejrzeć ten piękni wykonany fake....
|
Hihi zarąbiste zuo, jeden błąd a dokładnie zgubiłeś literkę "j" w "tutaj". Ysz ty człofieku, zapomniałeś, że fejka robie z tobą! Ide sobie ;f i zabije "pajongi" ; o.
|
Nom... nom... nom...
Nie widzę znacznych błędów prócz "tuta"j. Zjadłeś literkę, ale to nic :P Wybaczam ci ^^ |
Ladne... nie spodziewalem sie kontynuacji, a jednak mile ;p
xD 9/10 (nic nie jest doskonale) |
suź to ogniopodobne coś na ostatnim obrazku rlz trup i rlz efekty lokacje mi się nudzą ale fajnie.
Fabularnie walniesz coś o Sophii ,że jest tam kims itd Efekty 89/100 Lokacje 95/100 Outy 75/100 Fabuła 86/100 |
Ehhh, cholercia... Za durzo ci tu nie napisze, tak samo jak u Arashela. Praktycznie wszystkie elementy ktore trzymaja ten fake sa wykonane pozadnie, a wypisywanie ci tego samego bedzie glupota, bo dobrze wiesz jaki poziom trzyma fake ;)
W skrocie powiem ze fake jest zajebisty. Wciaga i pozytywnie obezwladnia widza. ;) Ocena: 9,5/10 |
Fajnooo, Sezu mistrzu...
Graficznie piękne, ładne światła. Nie trawię tylko Isha Trivum <efektu> Nie jestem do końca pewny czy tekst także powinien być powiększony. Akcja dość dynamiczna i niechaotyczna. Pochwała dnia dla ciebie. |
No, to zacznę od błędów...
Sophia ma słabo wycieniowane włosy. Cień Sophii jest zbyt ciemny - wygląda jak dziura. Isha Trivum w czasie lotu takie słabo wyglądające. Spacja przed wykrzyknikiem. Świece dają zbyt czerwone światło. Efekty w niektórych miejscach takie niepoukładane w logiczną całość. To, że każdy potwór gdy umiera to znika, a nie upada i krwawi. No to teraz co mi się podoba... Pająki są super. Efekt zmieniania się w trupa. Fabuła mimo, że jakoś dziwnie nie pasuje do tamtego miasta gdzie Sezu poznał Zigala jest całkiem ciekawa. Fajne zakończenie. 9/10 |
Zuo... Fabuła prawie jak w moich planach na fake! ;/
No dobra... Niemal identyczna! Na ostatnich screenach prawie nie widac... Ladny fejk ;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |