![]() |
Średnia: 5.0
6 klasa- szk. podst. Zachowanie: dobre lub bardzo dobre(nie wiem jakim cudem-powinno być poprawne :p . Bo na lekcjach nie słucham tylko myśle o Tibi XD) |
Cytuj:
A takie zachowanie mam między innymi dlatego, że działam na rzecz szkoły, klasy, etc. |
U mnie bedzie naganne za "nonszalanckie zachowanie" i "demoralizowanie klasy" :]
Czy zdam, tego nie wiem. 2 klasa lo. |
1 kl gim, ja to mam szczescie :/
zdaje, mam 8xdobry,8xdostateczny,3xbdobry :P |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
A i średnia też zbytnio nie wyraża ogólnej wiedzy, bo to że nie nauczysz się bieżącego materiału na klasówkę nie oznacza jeszcze, że nie nauczyłeś się podstaw wymaganych na egzaminach. @down Raczej miałem na myśli wypracowanie na części humanistycznej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Lolny:
Graliście kiedyś na Exori.net ? @topic: Zdam, bez problemowo. średnia ok. 4,2 ale sie nie uczę. 1 gim. |
3.4-3.5,zachowanie nie wiem,kl I LO
|
3.26 zachowanie poprawne 2 klas Gim
|
Bosko. Jest 1 w nocy, a ja mam kartkę A4 do wykucia z chemii ;s
|
Poszpanuję, bo mam tak pierwszy i ostatni raz w gimnazjum.
Historia: 5 KOSS: 5 Geografia: 4 Matematyka: 4 Plastyka: 5 Muzyka: 5 Polski: 5 Angielski: 6 Religia: 6 W-F: 5 Informatyka: 5 Technika: 5 Fizyka: 4 Chemia: 4 Biologia: 4 (ostrym fuksem!) Średnia 4.8 = pasek. Zachowanie: Bardzo Dobre (chyba z uwag za przesadzanie kwiatków, etc. Sam się dziwię, ostatnio robiliśmy zawody w głośnym przeklinaniu). |
Cytuj:
@edit ty grales ostatnio na hlu? jakims z tych nowszych... brales udzial w warze, przybiegles chyba z gazem, tak? @edit than powiedzial ze cie nie zna, gazo ze slyszal nick, ale nie zna reszty nie chce mi sie pytac ;[[ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:29. |