Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser, odsłona III - nowe questy. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177678)

G17 06-06-2008 19:29

w mojej swietej pamieci
jak było update z tibii z 7.7 na 7.8
wszystkim chlopcom stawaly fiuty
gdy dowiedzieli sie ze wprowadza hotkeye itemy grafe
lecz gdy sorki i druty weszly do gry od razu im zwiedly paly gdy puscili swojego pierwszego poupdatowego sdka dmg 500 ^^ a przed updatem 1113

na pewno tego updejta beda tez wady
zreszta w kazdym updacie tibijskim tak wam paly stercza a gdy wchodzicie do gry to po 2 dniach wiedna

ciekawe co z balansem profesjii czy cos sie zmieni

http://www.tibia-alumni-society.net/.../Gildebig1.jpg
http://www.tibia-alumni-society.net/.../Bugs/cyc1.jpg
przez te 10 lat tibia naprawde robi duze postepy
porównajcie te 2 skriny z dzisiejsza tibia
niewielka roznica

Alp Lauchra 06-06-2008 19:31

Moze wkoncu jakis ciezki quest wprowadza :>

Nytoperka_of_Elysia 06-06-2008 19:34

Zobaczymy co z tego wyniknie

Kasiula 06-06-2008 19:52

A czy wie ktos czy dodadza jakies nowe servery??

PawloPall 06-06-2008 20:03

Ja na przykład chciałbym nowe outfity dla free account ;)):D

PawloPall 06-06-2008 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez G17 (Post 2099310)
w mojej swietej pamieci
jak było update z tibii z 7.7 na 7.8
wszystkim chlopcom stawaly fiuty
gdy dowiedzieli sie ze wprowadza hotkeye itemy grafe
lecz gdy sorki i druty weszly do gry od razu im zwiedly paly gdy puscili swojego pierwszego poupdatowego sdka dmg 500 ^^ a przed updatem 1113

na pewno tego updejta beda tez wady
zreszta w kazdym updacie tibijskim tak wam paly stercza a gdy wchodzicie do gry to po 2 dniach wiedna

ciekawe co z balansem profesjii czy cos sie zmieni

http://www.tibia-alumni-society.net/.../Gildebig1.jpg
http://www.tibia-alumni-society.net/.../Bugs/cyc1.jpg
przez te 10 lat tibia naprawde robi duze postepy
porównajcie te 2 skriny z dzisiejsza tibia
niewielka roznica

Nie no z tymi scrrenami to roznica jeeest :P .
A Propo profesji mogli by dodac jakas jedna nową :P.
Pozdro All Graczy Honera.

/Sorka Za Maly Spam/ ;D

uzytkownik2000 06-06-2008 20:57

jakby zrobili jakis ciezki quest to ciekawe czy tkai trudny jak poi xD

Mike-L 06-06-2008 21:06

Ja myślę, że CIPy tak załatwią sprawę z tym expem z questów: w pamięci i tak przechowuje się informacja o zrobionych questach, więc uważam, iż będzie trzeba podejść do NPC-ta, który zlecił nam misję i po prostu dopytac się o exp :)
Jestem prawie na 100% pewien, że moja teoria znajdzie miejsce w rzeczywistości ;)

A tak btw, naprawde dobrze przemyślany ten update. W teorii. Exp w questach, choć "zgapiony" z WoWa i wielu innych MMORPG, jest naprawdę dobrym pomysłem i sposobem na urozmaicenie rozgrywki. Nowe questy nikomu nie zaszkodzą, a tym bardziej ulepszony wygląd pewnych lokacji. Co się tyczy nowych terenów, a raczej ich braku- cokolwiek by nie dodali, i tak nie wszystkich zadowoli. A tego i tak jest sporo ;]

Podsumowując- zapowiada się naprawdę fajnie, tylko jak już pisałem- w teorii. Cóż, pożyjemy, zobaczymy ;]

Bezmusk 06-06-2008 21:14

Czekać na up i kupić pacca na miech :D

Ogólnie dupa - zjebana 8,1, tylko że kilka nowych rzeczy :/

YetiLP 06-06-2008 21:25

W końcu coś dla hlvl ciekawe i TRUDNE questy bo jak na razie po osiągnięciu 200lvl'a nie było co robić, może powróci mi chęć do gry.

TheObliverator 06-06-2008 21:48

Jazdusia!!!!

Niesamowite! boże jak ta tibia się rozwija jeszcze pamiętam jak niedawno biegałem w czterech outfitach i prymitywnych warunkach a teraz?!
za niedługo tibia stanie sie najlepsza grą na świecie ! ! ! :]:cup:

Mufinek 06-06-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu (Post 2098862)
@mufinek~

Nie podoba Ci się rookgaard to nie graj - proste... Wg mnie to dobrze, że wprowadzają tam jakieś zmiany (mam nadzieję, że coś oprócz zmiany NPC będzie)...

@theme

Exp za questy? Wreszcie CIPki idą w dobrą stronę. Może trochę zerżnięte z WOWa ale to i dobrze.

Zle mnie zrozumiales, Dobrze ze poprwiaja rooka poniewaz zacheci to ludzi do gry...:evul::evul:

--Cienius-- 06-06-2008 21:56

Mnie ciekawi czy po wykonaniu tylu questow typu POI czy ice island explorer society itp wloguje sie na cahra i dostane np 20k exp ? :D

Juzefek 06-06-2008 22:01

Niooo, gdyby zlikwidowali cały "balans" profesji i dali stary system leczenia, to byłoby bosko.

Mati_Paurel 06-06-2008 22:06

To jest komedia -.-. Cipy przez pół roku nie zrobiły nic co zasługiwałoby na uwage. Mogli czas, który wczesniej poswięcali na teorzenie nowych terenow/outfitów poświęcic na zadbanie o servy. Niestety po kazdym MK "Przepraszamy, juz sie to w przyszłości nie powtórzy" -.-
Założe sie ze wiekszość chwalących tean teaser, po update wykona questa/zobaczy nowe miasto i pójdzie na*******ac na dwarfy :o
Ja jestem na, nie

mallxx 06-06-2008 22:31

Ludzie nie podoba wam się to zacznijcie grać w lineage czy inne gówno...
A nie będziecie mi tu narzekać co trochę, że łe zjebane łe nie ma nic dla facc czy inne tego typu... X(

adrianeczeqq 06-06-2008 22:52

w końcu troszkę RPG:cup:

fajnie by było jakby przy ataku orków na thais z tych maszyn jakieś kamienie nawalały po 100+ czy coś:) i pewnie fire bugiem się je będzie palić bo jak inaczej?:D

Rykun 06-06-2008 22:53

Ja uwazam, ze zapowiada sie ciekawy up. Mysle, ze jak zawsze FACC nie dostanie prawie nic i zeby porobic te nowe questy i tak trzeba bedzie kupic PACC bo w koncu o to chodzi Cipom. O kase :p
A tak ogolnie to moze byc fajnie.

K0wal 06-06-2008 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rykun (Post 2099704)
Ja uwazam, ze zapowiada sie ciekawy up. Mysle, ze jak zawsze FACC nie dostanie prawie nic i zeby porobic te nowe questy i tak trzeba bedzie kupic PACC bo w koncu o to chodzi Cipom. O kase :p
A tak ogolnie to moze byc fajnie.

chyba czytam podobny komentarz juz 100 raz albo i lepiej i tu nie chodzi tylko o te update ale poprzednich tez i w tych o clipach ogólnie już to jest nude pożyjemy zobaczymy.Bo przecież człowiek musi czymś żyć.Jednak pamiętajcie to nie musi być wyłącznie tibia ^^I nie jęczcie tak ;] ta gra ma swój oryginalny,niepowtarzalny klimat dlatego nikt jej nie porzuca ,podobnie jest z dziewczynami ;]

ELEAH 06-06-2008 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mallxx (Post 2099658)
Ludzie nie podoba wam się to zacznijcie grać w lineage czy inne gówno...
A nie będziecie mi tu narzekać co trochę, że łe zjebane łe nie ma nic dla facc czy inne tego typu... X(

Gówno to jest ta twoja gra w kwadraty. Jeśli zamiast kompa masz konsole ,,Pegasus'' i tylko Tibia ci działa to się nie wnerwiaj na inne w 100% lepsze super produkcje typu Lineage II czy najlepsza gra MMORPG World of Warcraft. Tylko sie na ulicy nie przyznawaj, że grasz w tibie bo cie panowie w szalikach z napisem ,,STOP Homosom'' pobiją, ubiją i zabiją. Nara dziecko. A tak między nami to ta wieża orków jest jak ciul zgapiona od wowa te rozdarte flagi, ten styl budowy... ehhh może jeszcze dodajcie rasy i więcej klas niż te żałosne 4 i nazwijcie gre World of Warcraft 2D.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12.