Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   2 Nowe swiaty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17774)

Kali :D 29-11-2004 10:28

Niema co tu gadac. Celesta rox :D

Gumez 29-11-2004 13:08

Co tak mało ludzi chce grac na Celescie?? Wszyscy mknał na Pythere (nie mam nic przeciwko) Jesli ktos bedzie chcial grac to msg... 3067293 ;) narazie to tylko zauważyłem postacie Fergus Mac Roth
Transparent Ghosta, ale jest juz przynajmniej Polska Guildia :):):):)

"Polish kingdom
Witaj podrozniku! Jesli tu weszles to znaczy ze najprawdopodobniej jestes Polakiem, a jak nie to pewnie i tak nie kumasz :P Co zapewniamy : - czlonkostwo w 100% polskiej gildii - dobra zabawe na serwie bez wojen - swietny humor i klimatyczna atmosferke - w przyszlosci zbrojownie( pomoc dla nowych) Wymagania : - musisz by? polakiem lub znac ten piekny jezyk( co nie znaczy ze nie znam angielskiego :P) - minimalna aktywnosc na kanale gildii Thats all folks :>"

bartias 29-11-2004 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wujek Duncan
yeach ja tez na pythere ide :D z całą rodzinką de'Thorn. w razie ofert współpracy - msg do Bond de'Thorn (chętnie chodzimy na questy, hunty, itp.)
szkoda tylko ze nie pacc, ale to sie może niedługo zmienić..... narazie jest nas 6 doświadczonych osób (w tym z 3 miały lvl 40+) no i kilka newbie, z czego niedługo mogą być 2 pacci :D, więc moze gildia będzie...

hehe, ja juz mam od tygodnia prawie chara na pytherze, ale ciagle jestem facc (fuck:P)... Kurde ten pacc powinien byc juz od dobrych dwoch dni;/

no, ale bedzie, na pewno (prawda?:() wiec i polska gildia bedzie! A jak pacca w srode nie bedzie, to bede bardzo zly>:

TonyRipper 29-11-2004 18:50

polska gildia spoko odezwij sie do mnie ;) jutro mija tydzien od storzenia serwerow wiec moze po tygodniu nas wpuszcza ( a wiec od jutra jazdaaaaaaa ) z nie potwierdzonych zrodel wiem ze 17 grudnia ma powstac nowy serwer germanski pvp :P ale ja sie napalilem na phytere i tu zostane :)

Knight rulezzzzzz :P ( Bloker dla gildii )

bartias 29-11-2004 18:57

hehe

no, dokladnie, ja tez jestem cholernie napalony na pythere:P

ale zal mi ze nie zrobili jej jakies 9 dni pozniej.. mialbym juz pacca na otwarcie:P

ale trudno:P

a o gildii pewnie bedzie na forum... swoja droga, wiecie ze na forum na tibia.com jeszcze nie ma dzialu o pytherze i celescie? ;/

TonyRipper 29-11-2004 19:35

nawet nie patrzalem a masz juz uzbierane 5 pacc osob na gildie ?? :P jak bedziemy juz grali to sie do ciebie odezwe tylko podaj nicka :) mam nadzieje ze juz jutro bo mi sie nudzi juz pozegnalem stare serwerki :] a jutro bude dopiero koncze o 13 :( ;(

Kirram 29-11-2004 19:52

Poczekamy zobaczymy ! :D

Rowontas 29-11-2004 20:02

Witam szukam tylko poważnych ludzi do założenia dobrej rodziny na Pytherze. Wszelkie oferty i rozmowy przeprowadzone zostaną na gg Nr.4588521. Moje osiągnięcia Isara-Rowontas high 69lvl, Auera-Master-25lvl-39mglvl. Poważne oferty kierujcie na gg.

TonyRipper 29-11-2004 20:35

kirram z rowontasem i jeszcze 3 paccami mozecie zrobic jakas polska gildie ( innym sie nie ufa ) :P sami pl wszyscy pl i tylko pl ( oczywiscie bez noobow bo reputacje zepsuja ) ma byc najwieksza gildia na serwie i ( mam nadzieje najpotrezniejsza ) wiem ze to nie bedzie proste ale moze dojdzie do skutku na jakims \serwie musza wkoncu zadzic pl a nie br :P ( to moje zdanie )

Pantryk 29-11-2004 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TonyRipper
kirram z rowontasem i jeszcze 3 paccami mozecie zrobic jakas polska gildie ( innym sie nie ufa ) :P sami pl wszyscy pl i tylko pl ( oczywiscie bez noobow bo reputacje zepsuja ) ma byc najwieksza gildia na serwie i ( mam nadzieje najpotrezniejsza ) wiem ze to nie bedzie proste ale moze dojdzie do skutku na jakims \serwie musza wkoncu zadzic pl a nie br :P ( to moje zdanie )

Zgadzam się z tobą w 100,1% :D

..... A co do podpisu to ode mnie napewno zobaczsz msg :P

Rowontas 29-11-2004 21:32

No plany i nadzieje duże, zobaczymy jak to sie potoczy bo ja najpierw zaskiluje do 65 palem a potem macham lvl szybko tak jak to na isarze było. A moja oferta co do stworzenia rodziny jest aktualna.(potrzebuje najlepszych)

bartias 29-11-2004 21:38

hehe

jasne, polacy powinni gdzies rzadzic:P i to bedzie pythera

Rowontas 29-11-2004 21:43

Generalnie nie wychodze z założenia gdzie i kiedy ktoś grać powinien. Niech każdy gra i lubi to co robi:d. Jak było w przypadku moim czas pokazał efekty a efekty były nie małe, więc zapraszam chętnych do wstąpienia w szeregi rodziny:D

Kysios 29-11-2004 22:27

A ja sie ciagle nie moge zalogowac ;( gram na securze

Kirram 30-11-2004 08:12

JEST JUZ POLSKA GILDIA A MIANOWICIE Elder Dragons
PRZYJMUJEMY TYLKO POLAKOW . Kto gran na pytherze niech sie zapisuje .
Moj nick macie w podpisie ;)

Saku de'war 30-11-2004 16:16

Co tak malo polakow idzie na Celesta i .... ze non pvp :)

Wujek Duncan 30-11-2004 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saku de'war
Co tak malo polakow idzie na Celesta i .... ze non pvp :)

bo polacy to bojowy naród i wolą br'ów na pal wbijać niż się użerać na non-pvp :P

TonyRipper 30-11-2004 17:11

kirram podaj wiecej szczegolow gildii np czy przyjmujecie tylko paccow czy moga byc tez facc i od jakiego levelu nabor do gildii :P

Kirram 30-11-2004 21:16

MOze my przyjmowac faccow ( o ile juz moga :P) Gildi jest byla gildi Bloodeye - 1sza polska . Nazraie jest chyab 7 osob ale za nie dlugo bedzie 10 .
Bierzemy yhmmm kazdeko kto zrobi w 1 tydzien 15-20 lvl ... cos takiego . Gildia ma narazie przewage 15 lvlow

TonyRipper 30-11-2004 21:54

spoko :) 15 lvl w tydzien to nie bedzie trudne chociaz na poczatku chcialem po skillowac a nie expic :P braczej sie dolacze do was pogadamy jeszcze w tibii chyba wpuszczaja jutro faccow ale na 100% nie wiem :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33.