![]() |
Cytuj:
Co do sziszy - lubie i popalam :) Chyba musze sobie sprawic wlasna, bo narazie pale tylko na imprezach ;] Ale i na wakacjach w Egipcie zdarzylo mi sie zapalic prawdziwa, egipska szisze :) BTW. Ostatnio kolezanka rozwalila w klubie szisze, zaspiewali nam 140 zl :P |
Cytuj:
http://www.allegro.pl/item375283801_...on_wegiel.html Co myślicie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W plenerze.? Niee.. Fajka pasuje jak najbardziej do pomieszczenia; ) Ja osobiscie nie lubie. Zwiewa dym: P |
Cytuj:
A Co do tej fajki to mi sie strasznie spodobała ciekawe jak z wykonczeniaim w środku no i nic o uszczelkach nie napisał ;) Pasowała by mi do pokoju =P |
Uszczelki nie problem dokupić; ) Maks 10 zł za te do dzbana i tę do cybucha.
|
NIe ma nic fajniejszego jak zuberek zamiast wody + tyton truskawka. Tylko strasznie tym CO2 na*******a w nozdrza
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie tylko płuc : Wdychanie dymu tytoniowego ma udowodnione znaczenie w powstawaniu następujących nowotworów (zwiększa ryzyko wystąpienia): * rak płuca * rak krtani * rak jamy ustnej * rak przełyku * rak gardła * rak pęcherza moczowego * rak żołądka * rak wargi dolnej * rak trzustki * rak prącia * rak nerki * rak szyjki macicy (jeśli jesteś dziewczyną) i tak dostaniesz raka fiutka, więc wiesz ;d |
Imho ludzie ktorzy umieraja na raka pluc/czegokolwiek to pala paczke fajek dziennie, a nie shishe raz na jakis czas. ;)
|
no w sumie nie pomyślałem o ilości :p
http://www.allegro.pl/item373289323_...wys_62cm_.html po co 2 rurki ? |
Przeciez tutaj jest jedna 'rurka'.
|
Cytuj:
Cytuj:
Kurde Gelt jaki tytoń kupujesz?:P firma? |
Choelra kupilabym sobie prawdizwa, ale nie mam kasy. A jak sie ze znajomymi zrzuca to jest problem zawsze kogo to, u kogo stoi itd =/ Ale poki co plastikowa butelka, guma do zucia, slomka od dlugopisu i zwykla fajka moga byc =d i ofc jakis plyn. Hehe umre na raka szyjki macicy w wieku 20 lat =d
|
Cytuj:
A Nasz kolega zapomniał o raku jelita grubego =P |
Standardowo Nahkla. Ale chyba zaopatrzę sie w jakieś droższe, bo podobno jest duża różnica.
|
Cytuj:
|
Chociaz widze pudełeczko El baz i tez jest całkiem niezłe.
Mam tez cytrynkę, ale nie wiem jaka firma: / A jest chyba nawet lepsza od Nakhal, bo baaardzo czuć smak. Poszukam nazwy na pudełku : P |
A ja zamówiłem właśnie pudełeczko kokosa i mango :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38. |