![]() |
I tak masz niezłe skille, aż trudno uwierzyć że nie skillowałeś ;)
|
Thx
Dałeś mi do zrozumienia. Ostatnio po padnięciu przez Kicka straciłem skilla którego bilem 15h i sie zastanawiałem czy odrobić go czy wy expic Jóź zmieniłem świat i przeczytałem twój temat pierd.... bd tam grał i expil skile wejdą ww swoim czasie...
|
Słuchajcie mam problem ze skilowaniem! mam knighta 12 lvl i skile 37/36
nie chce mi wchodzic shieldnig prosze napiście na e-mail [email protected] |
Cytuj:
|
Mam Dylemat.
Mam 1000 kamieni w Depo i aktualne skille 73 (50%)/50 Dobic do 75 Dista i expic czy expc/skillowac A może rzucić skillowanie i tylko expic a poskillowac potem? Aktualny profit co idzie z Huntów przeznaczam na kamienie. Moje eq to: Belted cape,p.legs,p.ammy, medusa shield i Crown helmet ,leather boots Cos dokupic czy zostawić na 30 lvlu. |
Lol
Cytuj:
|
Ale tez ludzie tutaj odprawiacie debaty -.- Niech kazdy gra jak chce jesli ktos woli miec 60 lvl i 50/50 to jego sprawa itd Sam przed chwila widzialem na Allegro gosc sprzedawal 54EK ze skilem 65/57 to total porażka ;( Ja tam zawsze knightem wbijam odrazu 60/60 a potem dobijem do 70/70 a palem to od poczatku do 70 a potem dobijam do 80 i spokoj wcale nie jest tak tragicznie skilowac a wole to na poczatku zrobic niz isc ze skilem 40 i miec po 5 razy z rzedu poof na Dwarf Soldzie -.- :baby:
@up; Owszem bedzie mial na 40 lvl skila 65 ale dzieki skilowaniu ja na 25 lvl mialem 67/55 i znacznie lepiej sie gralo :) Z Knightem to samo sie tyczy |
Cytuj:
|
Popieram w pelni autora tego tekstu, ma zupełną racje. Wystarczy zeby wbic na początku te 55 skila i styka. Ja osobiscie polecam metode skilowania na Isle Of Destiny ( zawsze skiluje tam do 35/35) a potem od 9 lvl do 15 lvl skiluje dalej i wbijam ok 55-60 skila i jest juz git. Taki trening zajmuje ok tydzien i to raptem po 2h dziennie. Tak czy tak pasuje wbic chociaz 30 lvl zeby miec tego BS a zanim wbije sie z 15lvl na 30 to akurat okolo 5 pkt skila wpadnie i spokojnie na cycach expic a wtedy juz skil będzie 65+ i elegancko sie gra a zanim dobije sie ten 50 lvl to jest juz 70 i styka :)
A dla PACC polecam wbic 60/60 na FACC i ok 30 lvl i expic na lagunie bo na żółwiach lepiej skil wpada bo maja dobry def i wiecej hitów nam wpada na kazdego. Ja taka metode stosowałem i zaczynałem z 58/58 a po 2 tygodniach mialem 67/66 :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |