![]() |
Candy Szacunek no ale tak sie sklada ze "gówno" znaczylem do niczego sie nieprzydawalem... bym byl free frag a pozatym jestem "Nowy"kupilem pacc myslalem ze niemam u nich hunta a miałem.Splaciłem sie i gram :) ciesze sie tym :) i d±rze do 100 :) Pozdro. :)8o8o
|
No tak, ale jak by¶ pozostał by¶ był kims, a tako nic innego ci nie pozostało jak lizanie dupy obu stron±
|
LOL ? Mówilem ci jestem "NOWY" i nawet jak bym chcial by mnie niechcieli ^^.Zreszta Wyjebane mam w te Wojne.Gl All i Robcie co chcecie ;P
|
kurde, miałbym 70+ msa to bym pograł na Askarze i może po jakim¶ czasie i mnie by wojna dopadła ;]
głupi byłem że zrezygnowałem z Askary ;/ |
mnie najbardziej cieszy widok osob ktore asslickowaly caly czas jak Rexis wygrywalo. A teraz gdy przegrywamy to sie wyplacaja ;)
|
Bywa... Ja Mam Po Obydwu Stronach Znajomych.
|
Ja słyszałem ze Ganfire będzie spędzał Sylwka na frostach
|
a mozliwe ze ja na Ankh Dl ! ^.- Poprostu Myslenie u Nas Jest Rox :P Wszystko na Ostatnia Chwile. Ale Znajac Zycie dowiem sie gdzie pujde w ten sam dzien. ;D
|
Ja ide do Amazonki (takie pokoiki do wynajecia) 150zl od osoby , jedzenie sniadanie, dyskoteka, sauna,basen itp to naprawde tanio jak na takie udogodnienia :)
|
HE Zazdroszcze ;D Ja Robie Domowke ;p no tanio tanio 150 zl tylko ?! o.O
|
no to chyba skonczyl sie czas ambush
ja tam nie bede tesknil :P |
Teraz to juz mi obojetnie kto wygra...
Daze do 100 ;) |
Morderca ty sie tam lepiej zamknij i nie udzielaj sie tu bo lizales dupe Surprais i splaciles sie najszybciej bo juz bales sie o chara, jestes załosny nawet Benny'bulla i Karlolek lord sie z ciebie smiali ale to juz sam ich spytaj :D:D
Edit: Kto powiedział ze będzie łatwo ? |
lol :D
splacilem sie bo: 1.nie chcieli mi dac vt (bez powodu, tak po prostu) 2.sefremus powiedzial ze mnie nie potrzebuja, nie dadza vt i mam sie splacic jak chce 3.dowiedzialem sie ciekawych rzeczy o nich, np takich dlaczego tak duzo osob zostalo "bez powodu" zabitych przez rexis... np ja. tym powodem bylo to co walczace o lepsza askare ambush zrobilo. Cytuj:
|
Powodem dla którego nie dostałe¶ ventrilo było to, iż mogłe¶ być potencjalnym spy'em.
|
Cytuj:
wczesniej przez 3 miesiace mialem... |
Cytuj:
|
hehehe xDDDDDDD
Gl All ;] |
Ja mam juz wyjebane w to, tera jestem Neutral bo nie bede sie bil z SS ani z Henrikiem Ciał bambino
|
Pozdro Pozdro ;)
z tego co slyszalem niewiem czy dobrze ale to Gz dla Rexis&Ambush Za to Ze Niektorzy z Ambush doszli do rexow i chca wypierdolic te Pandorie z Serwera.To Prawda nikt z nowych graczy ktorzy przyszli z innego serwa niema prawa przejac wladzy na Serwie ! Askara 4ever Guys ! <3:):) tez bym chcial sie ponapier.... ale pewnie g... z tego wyjdzie :) wiec GL TEMPERO ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |