Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser V - Nowe właściwości itemów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=179529)

Royaleczek 19-06-2008 17:58

yeah, może w końcu drutem i sorcem będzie łatwiej grac :D

n355 19-06-2008 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S (Post 2124902)
morze

Morze jest szerokie i głębokie :o!

Themonn 19-06-2008 18:04

Wedlug Mnie troche przesadzili z tym wygladem.. Podoba mi sie to ze wkoncu zaczeli sie interesowac paladynem :D Bardzo Dobry Pomysl z tymi kuszami i lukami. A Ten Demon Hunter Outfit.. Nazwa brzmi niezle, ale zobacyzmy jak to bd wygladalo w realu. Fajny Pomysl z Tym pieczeniem ciasteczek brzmi fajnie ^^ :lucznik:

Kochanka_Szatana 19-06-2008 18:06

...

te nowe itemy są do kitu tzn chodzi mi o wygląd wyglądają jak z jakies gry hugo albo coś niech zrobią coś z tą grafiką tych itemków bo wygladają jak z bajki dla pięciolatków.....:baby:

Rosus 19-06-2008 18:06

Jasna cholera, depozyter w blackd nie bedzie działać pewnie.

Benusss 19-06-2008 18:06

10 znakof...

Haky 19-06-2008 18:08

@up

No zgadzam sie z toba zeby dodali new miesjca a jak juz by mieli zrobic taki upd8 to juz tylko te rozgi bronie i te z tymi npc a reszta do du** :))

Muzzores 19-06-2008 18:11

okienka trade 6/6
nowy outfit 3/6
nowe itemki (wyglad) 1/6
nowe itemki ( wlasciwosci /+do magii,zywiolow) 4/6
nowe questy 6/6

no to w szkolnej skali

ogolem to itemki sa z dupy wziete , na paincie bym zrobil lepsze ...
juz zaczynaja kombinowac i dodawac plusy do magii itd jakies magiczne ksiazki huje muje , zaniedlugo nie bede wiedzial z czym latac na hunty.

jak zwykle z jednej strony + zdrugiej - , i ten - jest wiekszy niz + ;//

mago 19-06-2008 18:13

LOL

Blue robe dodaje 1 mlvl? :D

Haky 19-06-2008 18:14

:s

Jak pisalem na poprzedniej stronie coraz gorzej. ""Annihilatora" mozna juz zrobic ogladajac jak Polacy w du** dostawali na euro :>> i trzymac "hoty"

Sha 19-06-2008 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lopas (Post 2124898)
mógłby mi ktoś powiedzieć jak mogę sie wbić na TS?:p

Z góry Dzienks. :]

PS. Tutora mam ofc.

Skoro masz tutora, to rozumiesz angielski, poczytaj więc tutor board lub test server board, a wszystkiego się dowiesz ; )

Martka 19-06-2008 18:16

Jak na razie podoba mi się wszystko oprócz tych broni/uzbrojenia, które daje bonusy do skilli. Ale zobaczymy jak to będzie w praktyce, może akurat mile się zaskoczę : )

Sarahon 19-06-2008 18:17

Pytanko:)

Mnie interesują nowe questy,a le nie przedstawione przez naszych drogich modków. Oczekuję na rozwiązanie sprawy questów typu Bazyliszka;).
A co do nowych terenów i serwerów uważam że powinny powstać, bo jak nie patrzeć coraz więcej ludzi gra w Tibię.

A tibia nie straci swojego klimatu, bo mam nadzieję, że zawsze będzie 2D;)XD

Abin 19-06-2008 18:19

Ehhh nowe itemki wygladaja jak z jakiegos japonskiego mmorpg, wszystko takie cukierkowe pffffff, mam nadzieje ze beda chociaz przydatne i beda nadrabialy uzytecznoscia nad wygladem. Nowy system kupowania/sprzedawania - bedzie dobrze jezeli przy sklepach bedzie PZ, poniewaz jezeli nam sie otworzy okienko to nawet sie nie zorientujemy i padniemy od jakiegos pk ;] Ogolnie nie jest zle chociaz wyglad tych itemów poraża, ale juz sie przyzwyczailem, ze CIP Soft ma taki styl, ze w kazdym updacie trzeba cos zj*bac :/

Cloudres 19-06-2008 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirAravras (Post 2124801)
Ja mam kilka wątpliwości:

1.Jeżeli chodzi o sprawę palków to po co robic nowe kusze skoro i tak prawie każdy będzie expić z royal spearami ( ew.ass ) ze względu na tarcze, chyba nikt nie zrezygnuje z tarczy zwłaszcza kiedy ma sie dobrego skila tylko po to aby bić o 1 kratke wiecej nawet z żywiołem,kiedy możemy oberwac od np.GSa za ponad 200, ten pomysł będzie tak samo trefny jak te strzały żywiołow.

2.Jezeli podczas rozmowy z npc pojawi sie okienko które będzie blokowac właściwy ekran gry to czyż player killer nie zyska kilku wartościowych sekund podczas gdy gracz będzie zamykał okienko ?

3.Nowe przedmioty wyglądają troche zbyt dziecinnie wg.mnie ale myślę ,że nie tylko.

4. i teraz coś co nie każdy musi zrozumieć:
Dawno temu Tibia była oryginalna,wiele rzeczy wymagało naprawy ale miała swój charakter. Wraz z kolejnymi uaktualnieniami upodabnia sie do Lineage2/WoWa czy innych klasycznych MMORPG. Niedlugo w każdej grze bedziemy mogli oglądać to samo tyle tylko że grafika będzie inna.

Pozdrawiam

1. To że na GSy się nie biega z kuszą to oczywiste ale na niektórych potworkach ten 1sq zasięgu robi różnicę, a z kuszą można polować na. dragi

2. Popatrz na screeny z TS, okienko pojawia się w bocznym panelu a nie na środku ekranu.

3. To prawda, może je jeszcze trochę dopracują

4. Co tu dużo mówić, takie są prawa rynku, tacy są konsumenci, tego wymaga większość a jej głos jest ważny bo przecież ktoś musi kupować premium time.

ShadowEdek 19-06-2008 18:21

167 (zarejestrowanych: 37, gości: 130)

XD?

ehh trochę zaczyna robić się bajka z tym outfitem i itemkami... :(

zmulator 19-06-2008 18:21

Jest nieźle, jedynie nie podobają mi się te właściwości itemków (większe skile, 6% obrażeń od jakiegoś żywiołu, większy zasięg, itp. , itd.) I zastanawiają mnie nowe różdżki dla sorców i druidów- przecież niedawno dostali oni nowe modele. Ale jeśli będą one od 37lvl wzwyż tak jak jedna ze ss'a, to będzie fajnie. Ogólnie duży plusik:)

Sarahon 19-06-2008 18:24

No i może dodali by nowych Gm'ów . Ja bym się pisał, bo jak gram na Beryli i chcesz kogoś reportnąć to nawet tutka trudno znaleźć.

Dragones5 19-06-2008 18:26

Update sie ciekawie zapowiada ale, zawsze jest jakies ale. Gdy zobaczylem te itemy to sobie mysle, ze sa stworzone dla dzieci i widze, ze nie tylko ja tak mysle. Z okienkami swietny pomysl i... czyzby walka z Boterami? :D
No coz zobaczymy jak to w praktyce bedzie wygladac bo narazie nie ma sie czym jarac ;).

Pr0'N 19-06-2008 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 2124540)
Od nowego update'u będziesz mógł skosztować ziemniaki, cebulę, jalapeño, paprykę, buraki, śliwki, truskawki i cytryny.

Cytuj:

From now on you can spice up your diet with potatoes, cucumbers, onions, jalapeño peppers, beetroots, plums, raspberries and lemons.
Raspberries to maliny ;s

btw. Fajnie, że zrobili nowe itemy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55.