![]() |
Cytuj:
@do tego nooba Człowieku jeżeli napisałeś że on wyłączył opcje tutora to NIE WEJDZIESZ KU**A NA TEST SERVA BO TO tylko DLA TUTKOOOF! |
oki znalazlem kartke zdalem test ale nie widze w tematach nic o testservie
|
Cytuj:
|
o0 jak mozna zdac test na tutora a jednoczesnie byc takim glabem.
Odpowiedz nasuwa sie sama...uzywa spisanych odpowiedzi. A na test i tak nie wejdziesz bo tutorem trzeba byc chyba miesiac przed testem a nie w tym samym dniu co zreszta pisze w ogloszeniach cipsoftu, ale jak sie nie umie czytac... tutor od siedmiu bolsesci. |
jaki ze mnie nup przeciez na mojej wlasnej postaci mam senior tutora ale jak przegladam to nic nie widze odnoscie testserva tylko som jakies info odnosnie teaserow
|
Cytuj:
|
Może ktoś wie coś na temat Oracle Figurine?
http://img517.imageshack.us/img517/5172/oraclejz3.png (Screen oczywiście nie mój ;P) |
Test Server 2008;]
A tutaj macie fajny filmik z Test Server 2008.Miłego oglądania.;)
http://pl.youtube.com/watch?v=pS0YLOKakdQ |
Cytuj:
A może to taka nadmuchiwana Oracle, wiecie... ten tego... ten cały Wolfy on Rook to taki mały kombinatorek tam z tyłu.. Wjal |
heh..
Mam zuy plan, a mianowicie:
Jeżeli ten item jest w grze, to nie da sie na niego wejść, nie? (sorry Vial, innym razem). Nasuwa się myśl... trapy? ; < Pozdro Sven |
Znalazłem chwile żeby ten spam skomentować
Po 1. Zignorujcie tego nooba, nawet jak ma tutora to nie wejdzie jeśli mu nie pomożecie, a tak będzie lepiej. Po 2. Żal mi tego człowieka, który napisał post o liście. Po 3. Na Test mogą wchodzić tutorzy z tygodniowym stażem Po 4. Tej figurki nie widziałem, pewnie fake. @down Następny agent którego czytać nie nauczyli. Więc powtórze, to prezent od GODa. ~Ameriov. |
Cytuj:
|
Taki jeden tutor mi mówił, że fajnie się dyma pajęczyny na ścianach i zara się zrespiają. ;] <dumny> I że dziury są w ścianach, ale nie da się wchodzić (zapchane kupom?)..
Wjal |
@Vial
[irońja]Nom, ten tótor to mósiau być bardzo mondry i wogule od dziś jest mojim miszczem.[/irońja] A te pajęczyny to chyba jedyna zabawa dla rookerów na tym TSie... <zieeew> |
Cytuj:
Wjal |
Ale te potworki są na Wyspie Newbie a nie na Wyspie Noobów (Rookgaardzie)!
A wyspa newbie sama w sobie jest bardzo nudna, szkoda, że nie ma tam nic dającego expa, bo wbijałbym tam lvl zamiast na Rooku o.O @Down Yyy... Właśnie napisałem, chyba nie zrozumiałeś posta. |
A na tej drugiej <ziew> wyspie da rade zdobywać EXPOO? Czy tylko dymanie pajęczyn i penisowe żuki?
Wjal |
Widzę, że zdjęcia poznikały :-\
|
moj blad..
|
Cytuj:
Edit: Slythia się kapnęła, a mi chodzi o Island of Destiny i jej expo i czy da radę stamtąd back na Rook. Wjal |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52. |