Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   FAQ - pacc, promocja, domki i nie tylko (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1797)

cankel 05-05-2004 17:42

Przyłanczam się do podziękowań i wysyłam mu prywatną wiadość z podziękowaniami. :D

zagor 08-05-2004 05:10

?

Mam pytanie jezeli muj kolega ma karte bankomatowo [master card] moze mi zaplacic przelewem pacc a jezeli tak to czy pisze numer konta na tibia.com ?(

Xodapi 08-05-2004 06:49

No jak wreszcie. Można płacić master card? Jeśli tak to powiedzcie dokładnie jak to zrobić. JTylko jak najszybciej bo chciałbym jeszcze dzisiaj kupić

Sir Destruktor 14-05-2004 23:28

No fajnie, mam 13 lat ale rodzice nie chcą mi kupić PACCa, mówie że im oddam kase z kieszonkowego
a oni "NIE bo to jest głupota płacić za gre" To jak ja
moge kupić Pacca? prosze o jakąś podpowiedź albo
cuś w tym stylu

Ludzie myślą czasem jak zabić czas, a to czas ich zabija.

A ja wole tak:

Ludzie czasem myślą jak zabić Tibie, a to Tibia ich zabija.

Gram od nowa w tibie bo moja postać została zhakowana

Tesux-Druid-Libera

Toony Knight 15-05-2004 09:13

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Sir Destruktor
No fajnie, mam 13 lat ale rodzice nie chcą mi kupić PACCa, mówie że im oddam kase z kieszonkowego
a oni "NIE bo to jest głupota płacić za gre" To jak ja
moge kupić Pacca? prosze o jakąś podpowiedź albo
cuś w tym stylu
Miałem jeszcze 30 minut to samo w domu mimo ze chciałem kupić za swoją kase 8o
Jednak w końcu mama sie zgodziła :D
Powiedziałem, że tak jak włącze w sobote rano to potem musze siedzieć cały dzień bo sie nie zaloguje, a jak bede mial pacc'a to moge sobie kiedy chce i bede mogl spokojnie odchodzic od kompa. Poza tym puść im pare tekstów, że masz dostep do nowych czarow, na edron darme i takie tam - nie zrozumieja ale co tam :D

Karol 16-05-2004 09:22

A ja przeczytalem caly temat i tylko i metlik w glowie zrobilo ?(

A wiec pytam: Czy zaplace za pacca karta Visa Electron z konta w Inteligo??

Lerek 16-05-2004 10:30

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Piotras
A według mnie nie muszisz nic szamać przed kimą, to poprostu rośnie, ale wolniej niż gdy jesteś online.
Nie masz racji... mana i hp odnawiają się z taką szybkością jak normalnie tyle ile zjesz, czyli jesz na maxa,wchodzisz na 2 minutki do gry, robisz runki i śpisz dalej pół godziny :)

RozDusz 16-05-2004 21:47

A jak zrobie sobie paca to musze zrobić nową postać czy moge grać tą starą??

Druid 17-05-2004 12:11

Mam jeszcze 2 pytania dotyczące kupna PACC przez wysłanie kasy pocztą.

1. Czy żeby wysłać te pieniądze potrzebna jest jakaś specjalna koperta? (Może i to głupie, ale dla mnie ważne :P)
2. Jak jestem niepełnoletni to normalnie moge wysłać ta kopertę, czy musi któryś z rodziców ja wysłać?

Bedę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi.
Pozdro all.

Kaczor 17-05-2004 12:45

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Druid
Mam jeszcze 2 pytania dotyczące kupna PACC przez wysłanie kasy pocztą.

1. Czy żeby wysłać te pieniądze potrzebna jest jakaś specjalna koperta? (Może i to głupie, ale dla mnie ważne :P)
2. Jak jestem niepełnoletni to normalnie moge wysłać ta kopertę, czy musi któryś z rodziców ja wysłać?

Bedę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi.
Pozdro all.
Najlepiej taka zeby nei bylo widac kasy.
Jak jestes niepelnoletni to teoretycznei nie masz prawa zamowic pacca(zawsze mozesz sklamac tylko przy personalizacji konta lipa;]) Jak wyslalem pierwszym razem nei bylo problemow, teraz wyslalem znowu i jestem ciekaw czy ktos z poczty nie podpieprzyl, bo szkoda jednak miec 100 zeta w plecy:>

Gimlos 17-05-2004 13:47

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez RozDusz
A jak zrobie sobie paca to musze zrobić nową postać czy moge grać tą starą??
mozesz grać starą

Karol 17-05-2004 16:18

A ja mam pytanie o przelew bankowy. Tez by chyba szybko doszlo tylko czy ktos wie ktore banki nie dokladaja duzych prowizji czy co tam jest za przelew za granice? Zastanawiam sie bo moze Inteligo albo mBank nie dokladaly by oplat za przelew za granice. Wie ktos?

PiXik 17-05-2004 18:13

listem poleconym

napiszcie mi doqadnie co trzeba zrobic plx:P

RozDusz 17-05-2004 19:34

zrobiłem to co trzeba i dostałem account number ale niewiem co robić dalej ( wybrałem możliwość bank\tranzaction jak mam to przelać i co zrobić z tym numwerkem co mi dali ??????????????????

RozDusz 17-05-2004 19:44

ale noob ze mie ale prosze o opisanie krok po kroku jak pacca pocztą zrobić (lącznie z uzupełnianiem na tibia .com) Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ?(

RozDusz 17-05-2004 20:00

czyki w adreśie mam wpisać na kopercie :

share-it!
element 5 AG
Vogelsanger Str. 78
D-50823 Cologne
Germany
czy tak????

RozDusz 17-05-2004 20:05

a jak dostaną kasę to mi prześlą passworda mailem???

Michal Barbarian 17-05-2004 23:43

Kilka pytań na które wcześniej odp. nie znalazłem

1. Jak sie ma sprawa przedłuzania Pacca to znaczy na ile dni przed końcem pacca kase wysłać, za pomocą poczty ??

2. Jak sie ma przedłuzanie Pacca do tego, że konto kupiłem od kogoś kto płacił kartą kredytową, a ja chce pacca przedłużyć wysyłając kase przez poczte. Czy musze wzwiązku z tym podać dane poprzedniego właściciela, czy mogą być inne, jak to najlepiej rzowiązać ??

Kaczor 19-05-2004 10:13

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez RozDusz
a jak dostaną kasę to mi prześlą passworda mailem???
Ku... a przeczytac calego tematu nie łaska?Dla kazdego leniwego nooba mam wszystko od nowa pisac?Wez sie w garsc czlowieku i zrob cos ze soba, bo slabo ciebie w tibii widze z takim poziomem lenistwa:>

krolik 22-05-2004 19:45

ja kase (wlasna) na pacca mam juz od dawna tylko rodzice nie chca sie zgodzic na przelew lub zaplacenie karta ;( a to moje pieniadze przeciez i ja je chce tak wykorystac :( pomozcie plz ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24.