![]() |
ja nie widzę nic fajnego w przechodzeniu rook'a, i biciu pierwszych 20 lvl'i. Kiedyś nie bottowałem, bo po prostu nie umiałem ustawić cave botta, ale dzisiaj... cave botta używam tylko do wychodzenia z rooka, a na mainie to tylko do skillowania/robienia run i oczywiscie wbicia pierwszych 20 lvl'i... Wtedy gdy jest kasa z przysłowiowego dezerta, można zacząć jako taką gre, ponieważ nie lubie biegać w plate seciku
|
Cytuj:
Ci wiedzą na temat tibii (może nie licząc paru historyjek z anticy: P). Swoją drogą Xeremon od 2006. ; ) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pierwsze konto sharowane z kuzynem na servie, który później nazwano Antica. Chciało by się położyć łapy na moim HotSie i Great shieldzie? Cóż misiaczku... nie dla psa kiełbasa... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Liper
Żal mi ciebie chłopczyku. Nawet nie odpisze na to co napisałeś, nie mam zamiaru zniżać się, do twojego poziomu misq. [; Jak kiedyś zrozumiesz co napisałem, to napisz. |
@up
Nie, tobie się zwyczajnie skończyły argumenty i zaczynasz krzyczeć i tupać nóżkami, tarzając się po ziemi. |
Tak, i skakać z 10 piętra, bo dzieciakowi mama podłączyła internet, i teraz myśli, że jest r0x, pr0 etc.
Nie mam zamiaru toczyć dalej tej głupiej gadki. (; Pozdrawiam. Ah, bym zapomniał, idź sobie lepiej pograć na swoim noob-pvp. |
Cytuj:
|
100 lv, jest większym osiągnięciem na pvp, niż 150 na noobskich światach,
a co do lvla nie wypowiadam się, powiem tylko, że jest większy od tego 120. Buziak malusi ;* |
Cytuj:
|
Twoje za to do najmądrzejszych.
I noob, you best <3. |
Cytuj:
Cytuj:
Typowe odpowiedzi nooba, który już nie wie co ma napisać. powiedz bye nie bedziemy się śmiać haha |
Nie tyle rzeczy na raz, bo nie zapamiętuje i nie rozumiem,
plax wolniej. A co rzal się pisze? ); Jak tak to sorry. ); Bye, bye. Nie mam argumentów wiecej, jestem dzieckiem neo, przepraszam także wszystkich, że musieliście się zniżać do mojego poziomu, i zapamiętaj - każdy po kolei, I noob, you best <3! / Wystarczy? |
W Tibii widzicie tylko exp, pk i wojny botem ofc.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
po 2 nie mamy o czym dyskutowac jesli wg ciebie kazdy kto nie uzywa bota jest idiota Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
poza tym sprawdz co znacza slowo "bynajmniej" zanim znow bedziesz chcial zaszpanowac madrym slownictwem Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie zgadzam się z tym.
Ponieważ? Masz hacka , haker jest mendą -ustawia specjalnie byle gdzie bota - raportuje chara z innego accounta i masz deleta. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
hahahaha, 'Toleruję za to tych, którzy bocą, aby mieć lvl i siano na poważniejszego hunta.', boze, boze, boze, czemuś go opuścił? |
Wiecie jaki dla mnie jest najwiekszy problem tego botowania ?
Ze wybotowanym 50 sorcem mam na softy + 100 k na dobry poczatek a jak bym nim gral recznie to w tyle czasu co botowalem ledwo co bym mial na pare bp manasow . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25. |