![]() |
Cytuj:
|
Nowy Klient Juz Jest Zapraszam Do Zassysania!
|
@up
byłeś szybszy ;p |
I NG nie dziala czekamy na nowa wersje :?
@ The forums are down while we update the bots for the summer update. We will be done within 24 hours, usually much less. We will update this space with progress as we determine what needs to be changed. GOOD jutro juz pewnie bedzie ;) |
no oczywiscie sie nie da pobrac bo jest zapchana strona...:D
Użytkowników czytających ten temat: 83 (zarejestrowanych: 12, gości: 71) LOL edit 2 OMFG oczywiscie ten zje**** ekran startowy zostal taki sam -.- |
a ja już pobrałem przed sec się skończyło pobierało aż 2 min
|
Boski jest identyczny jak poprzedni tylko ma numerek 8.2 a nie 8.11 :/
|
Fajnie by bylo jak by zrobili trening monki zeby mozna bylo skillowac, tak jak jest na ots'a. B) ciekawe czy kiedys to zrobia.
|
Tak już nie czytałem do końca bo pierwsze dwie strony mnie zanudziły 'co drugim -lepszym' zdaniem, więc zadam pytanie od siebie - Czy wie może ktoś , czy wyjdą nowe servery i czy tak, jakiego rodzaju ( pvp czy non-pvp)
Pozdrawiam :) |
Nvm
Cytuj:
Dziękujemy za pozdrowienia xD :D:p @ down Popieram cię w 100%, lecz w regulaminie pisze, że nie wolno cytować takich linków. |
Cytuj:
Ogarnij sie :[ |
Cytuj:
Ogarnij się :[ |
Cytuj:
Może jeszcze non PK's place tam gdzie monki ? :D:D:D |
Cytuj:
exp rate 99999999 loot 9999999 Fast attcak!!!11 daje gieena za 10 lefel na rl!! albo za doladowanie w oryndż (100zl) serf 1h w miesioncuX( ow jea Użytkowników czytających ten temat: 109 (zarejestrowanych: 18, gości: 91) |
Cytuj:
|
No wreszcie dali tego upa 8o. Już myślałem , że we wrześniu dadza :cup:.
Niestety tibia robi sie z kazdym updatem coraz bardziej plastikowa ;( . |
Tak w ogóle, to które z nowych potworów będą dla facc?
|
Z tego co sie domyslam to zadne xD.
100odpowiedz? |
O ile wiem to te cockroath czy jakos tak beda dla facc :P
|
Znając Cipsoft - żadne , chociaz może sie zlituja i dadza tego karalucha co był teaser'ze. ;( ;( ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |