![]() |
Cytuj:
|
Ja pamiętam jak kilka miesięcy temu ktoś sprzedawał na allegro demon legi za ponad 1000 zł. Myśle że zrobił wtedy niezły interes xD
|
@up
sciema pewnie na guardi ;p oszust jakis @topic uu po nastepnym updacie zaraz Magic longsworda bedzie mozna zdobyc :P wydaje mi sie ze najcenniejszy Rare Item to bedzie Broken Amulet :P |
Zgadzam się, Broken Amulet już nigdy nie wróci, a posiada go tylko parę osób w Tibii, na Eternii jest tylko jeden. Za parę lat rarem będą mana fluidy, których już nigdzie nie można kupić. Dobrze, że zostawiłem sobie tego świństwa trzy backpacki. Cipsoft w jakimś tam wywiadzie, czy to był jakiś CM, wyraźnie powiedział, że mają zamiar ponownie wprowadzić parę rarów, tych mniej cenniejszych, jak Demon Legi. Co do ów legów dodam, że obecny, znany posiadacz Demon Legów na Eternii dał za nie ponad 1000 euro parę lat temu.
|
przeciez pare lat temu demon legi mialo bardzo duzo osob
po resie serva na DHQ sie pojawialy codziennie podobno a na screenach z 6.4-7.0tibii w co 2 chacie widac Demon legi g helmy itp ;P zreszta jaki ten quest jest prosty :p |
Nie. Demon Legi mogła wziąć tylko jedna osoba na serverze. Nie respiły się codziennie.
|
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Demon_Oak_Quest/Spoiler
Spoil xD Ps. Quest już jest zablokowany. Będzie utrudniony xD |
Cytuj:
|
Demon legi nie będą rarem? Może teoretycznie nie, bo można je zdobyć z questa ale niech się teraz ktoś pochwali rozwiązaniem kombinacji których jest 120 (przy 5 "dźwigniach") albo 720 ( przy 5 i jednej respionej random - jak sugeruje wiki), dodatkowo poprawne ustawienie jest resetowane, tylko nie wiem po jakim czasie, chyba po ss.
|
Cytuj:
|
Mu chodzi i mana fluidy a nie o vialke
|
no to z mana potionow wlewasz do jakiegos pojemnika .. pozniej do viala i i jest mana fluid
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Blessed Shield - Pewien gracz na Antice posiadał tę tarczę, jednak sprzedał ją. Nabywca pozostaje do dziś nieznany. Jedną sztukę wystawiono publicznie na słynnej wystawie na Tibianicu.
Dragon Scale Legs - Po paru latach drugi przedmiot tego rodzaju został przydzielony jako nagroda dla Abertta, posiadacza stutysięcznego PACCa na serwerze Titania, podobno posiada je też Sashra z Antiki. Great Shield - Pewne jest to, że po jednym egzemplarzu mają Sashra i Embermane. Inne rare itemki na wiki.hunted.pl mozna poczytac o nich :) |
Z tymi demon legami to juz przegiecie :D to byl rar a teraz ? demon najlepszym potworem w quescie.. :D porazka ale niech sie ciesza ludziska ;P
|
Ja na miejscu CIPSOFTU bym zrobił coś takiego teraz
że ludzie co zdobyli demon legi, musieli by je oddać pod karą bana. Zamiast tego dali by im połowe demon legów czyli 1 nogawkę. Drugą można by dostać z innego questa który byłby bardzo trudny. Też jakieś rozwiązanie :P @Warlord Sword - Bebilon go ma, bo widziałem filmik. |
Cytuj:
|
Tak samo nie wiem czemu tak sie goraczkujecie, po co wam item ktorego nigdy nie zdobedziecie? Po to zeby tylko byl? To smieszne. Itemy sa po to zeby je zdobywac, nosic, uzywac.
|
#up
Rare items, to rzeczy które powinny być nie do zdobycia. A jeżeli już to w bardzo trudnych questach. Tak się już ulokowało w tej grze. Teraz to codzienność, z każdym Update, Cipsoft niszczy coraz więcej ich. Według mnie powinno zakazać się robienia Spoilerów Questów. I tyle! Wszystkie problemy były by z głowy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:41. |