![]() |
Cytuj:
|
Elo, dziś od 8.15 do 23.40 siedziałem obok areny Demon Oaka.... i wypróbowałem 120 kombinacji <nie ma mowy o pomyłce> ... i niestety nie udało mi się wejść na arenę. Straciłem tylko 15h:P ale cóż ........
@edit naturalnie mam 120 level :P |
zebys przechodzil 10 razy te 120 kombinacji to i tak znikoma szansa ze trafisz na te wlasciwa bo ciagle sie zmienia ;)
trzeba miec ZAJEDWABISTE szczescie zeby trafic i tyle |
Pytanie ;x
Mam pytanie odnośnie tego q ;x Czy kombinacja musi się zgadzać za 1. razem czy mogę próbować xxx razy, aż mi się uda ? ;x Dzięki za odpowiedź..
|
@up
Hmm, jakbyś przeczytał choćby tą stronę tego tematu, to byś znał odpowiedź. Xardas napisał, że wypróbował jednego dnia wszystkie 120 kombinacji, więc oczywiste, że nie musi się zgadzać za 1 razem, tylko możesz próbować do woli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
przeczytalem caly temat, i z tych 5 stron wnioskuje ze
jesli nie istnieje 6 sqm to: jest 120 kombinacji po kazdej kombinacji skrypt resetuje sie tak wiec wyciagam wnioski chodzac caly dzien dookola stajac na specjalnych sqm w kolejnosci 1->2->3->4->5 w koncu mozna trafic na wlasciwa konfiguracje... jesli natomiast prawda jest to ze istnieje 6 sqm ktory zmienia ciagle swoje miejsce to wydaje mi sie ze nie bylby dalej niz 20 sqm w kazda strone... tak wiec jutro sobie przetestuje opcje 1 miejmy nadzieje ze istnieje tylko 5 SQM ale w to zaczynam watpic |
skrypty to nie wszystko tu trzeba myślec logicznie , wszystko jest po coś ale nikt tego nie używa , poczytaj od producenta rzeczy prosto ;] , zysk jest cenniejszy niż nagroda , to zależy tylko o jaki zysk ci chodzi ;p
|
Cytuj:
@Scartex Sorry, nie zauważyłem twojego posta :P Pozdrawiam, Duda1992 |
A czy mozliwe jest zeby kolo kazdej kratki ustawic osobe i w odpowiedniej kolejnosci na nie wchodzic? czy cala kombinacje musi wykonac 1 osoba?
|
@pobol
1 osoba musi, jak ktos mu w trakcie wejdzie to sie resetuje ;d |
Napewno istnieje ten szósty switch. Wybróbowałem 120 kombinacji i nic. :( Tylko on respi się zapewne losowo.
|
Cytuj:
Jeśli zaś szósty przełącznik nie istnieje to byłaby w tym przypadku jakaś szansa - wystarczyłoby przez kilka tygodni próbować tego samego ustawienia (szansa mniejsza niż 1%). |
Ja uważam, że kombinacja wciąż jest taka sama - jak sprzed patch'a. Z jednym wyjątkiem, że 6. przełącznik jest losowy. Starą kolejność można zobaczyć na TibiaWiki Erig'a.
|
|
Cytuj:
Pozdrawiam, Duda1992 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |