Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pieniądze sprawiają, iż świat Tibii się kręci. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183721)

Dark Alphadron 10-07-2008 19:53

Tibia i nauka działająw obie strony - jedna drugiej pomaga i przeszkadza, zależnie od człowieka.
A ten pan od Sapera uczącego logiki - to tylko po części. Na początku gra wymaga fartu, żeby nie wpieprzyć się w minę lub odkryć sensowny obszar terenu, logika wychodzi potem. Ale racja racją.

!Slan! 10-07-2008 20:49

A mnie Tibia nauczyła podstaw hackingu, htmla, i przyniosła znaczne dochody dzięki którym po części mogłem spełnić swoje małe marzenia :P

Rybzor 13-07-2008 01:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2167236)
Sprzedaj swoje skarby!
Wasz CipSoft team.

Niee no, CipSoft to raczej tego nie przetłumaczył - nawet oni nie zrobili by aż tylu byków :f

Slythia 13-07-2008 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2176291)
Niee no, CipSoft to raczej tego nie przetłumaczył - nawet oni nie zrobili by aż tylu byków :f

Mogłeś sam przetłumaczyć. Jeśli znajdziesz błąd to poprawię... Jeśli zaś zamierzasz mówić takimi ogólnikami to lepiej siedź cicho.

X-Anylon 13-07-2008 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez !Slan! (Post 2172396)
A mnie Tibia nauczyła podstaw hackingu, htmla, i przyniosła znaczne dochody dzięki którym po części mogłem spełnić swoje małe marzenia :P

Jesteś z Siebie dumny ? : )

#topic
Czytelny i przejrzysty art.

+

Rybzor 13-07-2008 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2176379)
Mogłeś sam przetłumaczyć. Jeśli znajdziesz błąd to poprawię... Jeśli zaś zamierzasz mówić takimi ogólnikami to lepiej siedź cicho.

Aktualnie szkoda mi czasu na wytykanie błędów (musiałbym chyba zarwać jakże cenną nockę:P) - a i nie jestem od tego. Siedzenie cicho możesz zachować dla siebie ;)

No cóż, ja też kiedyś spałem na lekcjach angielskiego, ale to w dobre 8 lat temu, jak byłem malutki! Teraz już trza uważać ;<

@DOWN
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2177234)
Cóż... Powiem tylko jedno... Ja tego nie tłumaczyłam, ja to poskładałam w całość i obrobiłam ; ). Więc pretensje radziłabym kierować do "głównego tłumacza supportu". Sam wiesz, o kogo chodzi.

Pozdrawiam.

Bardzo brzydko z Twojej strony ; /. Podpisywać się pod czyjąś pracą ;<

@down
Ale nigdzie też nie napisałaś, że nie jest Twoje. 99.9% czytających właśnie tak myśli, nieprawdaż?: x

Slythia 13-07-2008 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2177227)
Aktualnie szkoda mi czasu na wytykanie błędów (musiałbym chyba zarwać jakże cenną nockę:P) - a i nie jestem od tego. Siedzenie cicho możesz zachować dla siebie ;)

Jaki sens ma mówienie, że są błędy, bez pokazywania ich? Jeśli już chcesz krytykować cudzą pracę to poprzyj swe zdanie argumentami.

Cóż... Powiem tylko jedno... Ja tego nie tłumaczyłam, ja to poskładałam w całość i obrobiłam ; ). Więc pretensje radziłabym kierować do "głównego tłumacza supportu". Sam wiesz, o kogo chodzi.

Pozdrawiam.

@UP
O, znalazłeś inny argument, brawo. Jest to decyzja Emoka, nigdzie nie napisałam, że to jest moje tłumaczenie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14.