![]() |
Prawdopodobnie, muszę przełożyć dzisiejsze mecze, z powodu niekompetencji Pemka. Przykro mi.
PS: Jeśli przyjdzie, trochę później, to się jeszcze dzisiaj zagra... Przepraszam was. PS2: No chyba, że ktoś może stawić serva. |
Cytuj:
|
Dla mnie nawet lepiej, wróciłem 2h temu i padam na ryja
|
próbowałem, ale ping 9999
|
Ej sorry ludzie.. neta nie miałem od 18 prawie ;s
Jakaś awaria na sieci była chyba =| |
nie rzyjeż kolo
|
hónted itp.
|
Ja się cieszę bo zapomniałem o moich rozgrywkach :D Dzięki Pemek ;D
|
Przekładam mój mecz z Psychopatą, na nie wiem kiedy, bo wyjeżdzam. Z Bogiem.
|
Przebieg mistrzostw:
http://img393.imageshack.us/img393/8...rzostwang3.png Dzisiejsze mecze: Data: 1 sierpnia, Piątek, godz. 20.00 Zawodnicy: Nadrill vs. Rater Nadzorca: pemek33 Data: 1 sierpnia, Piątek, godz. 20.15 Zawodnicy: pemek33 vs. Morwin Nadzorca: pemek33 Data: 1 sierpnia, Piątek, godz. 20.30 Zawodnicy: Kogucik302 vs. Psychopata Nadzorca: pemek33 Data: 1 sierpnia, Piątek, godz. 20.45 Zawodnicy: Zalgadis vs. Aekal Nadzorca: pemek33 Powodzenia! NAMIARY NA SERWER: 84.38.90.207 23073 Tibia.pl |
Ja też dzisiaj nie prędzej niż o 21.00 nie będę mógł zagrać.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc, tak czy owak, wygrałem. --------------------------------------------------------------------------- Wyniki z dzisiejszych spotkań: Data: 1 sierpnia, Poniedziałek, godz. 20.00 Zawodnicy: Nadrill vs Rater Nadzorca: pemek33 Zwycięzca: Rater Screen: WALKOWER Data: 1 sierpnia, Poniedziałek, godz. 20.15 Zawodnicy: pemek33 vs Morwin Nadzorca: pemek33 Zwycięzca: pemek33 (8:5) Screen: Uaktualnię jutro Data: 1 sierpnia, Poniedziałek, godz. 20.30 Zawodnicy: Kogucik302 vs Psychopata Nadzorca: pemek33 MECZ PRZEŁOŻONY!!! Zwycięzca: ... Screen: ... Data: 1 sierpnia, Poniedziałek, godz. 20.45 Zawodnicy: Aekal vs Zalgadis Nadzorca: pemek33 Zwycięzca: Aekal Screen: WALKOWER http://images34.fotosik.pl/331/d35a527d60794b58.png Następne mecze: Piątek, 8 sierpnia godz. 20:00 Piranezi vs Dragon-Fly Nadzorca: pemek33 Piątek, 8 sierpnia godz. 20:15 Walekifa vs ErAgOg Nadzorca: pemek33 Piątek, 8 sierpnia godz. 20:30 Rater vs pemek33 Nadzorca: pemek33 Piątek, 8 sierpnia godz. 20:45 ...... vs Aekal Nadzorca: pemek33 Mecz Kogucik vs Psychopata nie odbył się, ponieważ Kogut uprzedził mnie o wyjeździe 3 dni wcześniej. Z tego powodu mecz ten zostanie przełożony na inny termin, a rozgrywki przesunięte na piątek (8 sierpnia). |
Kurwa ustaliliście ? w dupie chyba, nic nie pisze, ale za to pisze że WYGRYWA TEN CO MA 15 FRAGÓW, a czas MOŻNA PRZEDŁUŻYĆ. Jak boisz sięo przegraną/nie umiesz przegrywać to nie graj -.-
|
Przepraszam, o co tu chodzi? Jak tak dalej będzie, to zmieniam nazwę tematu na "Najlepszy snajper turnieju Pemka i Koguta".
|
Mecz możemy powtórzyć.. nie ma problemu =]
Jutro o której Ci pasuje Morw?? Najlepiej o 12.00 |
O, już wyjaśnili.
Wszem i wobec zapowiadam, że może do was wpadnę zobaczyć, czy wszystko okej. |
jutro mam gości więc jutro nie, w niedziele wieczorem najprędzej.
|
No to podaj datę i czas, postaram się dopasować..
|
Sorry, że się nie zjawiłem na mecz, ale musiałem coś załatwić z rodzinką i dopiero teraz jestem. =(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30. |