![]() |
ciekawe czy coś z tego wyjdzie
|
Jeśli tak to wszyscy będą to mieli i nie będzie to żaden rarek a jeśli nie no to bedzie cos ;d
|
:(Co za ironia szukamy rozwiązania zagadki która zniszczy jej wartość.:(
|
Widzę ze temat sie kreci :) i bardzo dobrze może ktoś wpadnie co i jak i będzie git, wydaje mi sie ze ten "item" raczej nie respi sie u tego santiago.... a dlaczego? ponieważ osoba wykonująca ten tutorial (czytaj newbie) znalazła by ten item (1 na serwer) wartości sporo K, i wyjebała by go do wody bo by nie wiedziała co to jest...
sam juz nie wiem co myśleć xD pozdro dla tych którzy szukają rozwiązania |
Drwal to timberman a nie lumberjack...
|
Znaleźliście cos?
|
A czemu czekasz na gotowe? Ja osobiście już kompletnie nie mam pomysłu gdzie iść i o co spytać :<
|
No właśnie nie. Na Nerenie sprawdziłem mino hell , u Santiego , oraz podziemia pod miastem i nic. chodziłem nawet i oferowałam za niego 100k ale nikt się nie zgłosił.
|
Nasz dzielny team szukał dalej tego itema na servie morgana i 0 skutków. Jeżeli jutro po ss nic nie znajdziemy, dajemy sobie spokój.
@Cipek's userbar (po polsku wyszłoby inaczej xD) nie Rook Slayer tylko Rookstayer... |
To może jednak tylko po 1 na servie?
|
założę się ze jak przestaniemy go szukaj to na niego trafimy przypatkiem
|
No trudno ja też nie znalazłem :/
|
kupa
mysle ze trzeba cos zrobic zeby go znalezc, nie bylo go w szafie po save @down o ludzie te szafy byly juz od 7.x dwukomorowe ;-P |
A ja odkryłem że tamte szafy są dwu komorowe :D jestem pr0
|
I co znalazłeś Document????
@edit A w której szafie??Tej na Piętrze czy na -1?? |
no to będzie trzeba jutro znowu zabawić cię w CBA u Santiago
|
Nie nie znalazłem, nic tam nie było :/ Nie mam pojęcia gdzie już szukać sprawdziłem też półkę z książkami u zirelli ale nic:/
|
Albo respi się to w róznych miejscach albo potwierdza to, że po 1 na serv ;p Bo dziś byłem zobaczyć u santiago i nic nie bylo.
btw chce ktoś to kupić? xD aldora jak co ;dd |
Cytuj:
pa drwal Bot 13:19:08 1 lumberman 2 lumberer 3 lumberjack 4 woodcutter 5 hewer ------------------- Ja 13:19:32 ap lumberjack Bot 13:19:34 1 drwal ------------------- Ja 13:19:49 ap timberman Bot 13:19:50 Nie znalazłem podanego słowa w słowniku. Być może chodziło Ci o lumberman? 1 drwal |
@up
Lingvobit Wprowadź słowo lub zdanie w języku polskim lub angielskim: Drwal Unikalny angielsko-polski dwukierunkowy system automatycznego tłumaczenia tekstów opracowany przez Ectaco, Inc. Spodobał się Ci nasz tłumacz? Weź go do kieszeni! Tłumaczenie: Timberman |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |