![]() |
1. Obrażenie się polityków PiS na tvn.
2. Barrack Obama. |
Marla:
Oklaobama? :D |
- Igrzyska w Pekinie
- Solidaryzowanie się przez każdego z Tybetem. Walka w obronie jego wolności itp, itd, etc. A na naszym skromnym podwórku to: PZPN, licencje oraz afera korupcyjna(w której i tak wszystko rozejdzie się po kościach). |
Cytuj:
Co do najwiekszego kiczu to chyba fotka mojzesza z parasolem... ciary z zazenowania przechodza. |
Cytuj:
@down Właśnie z powodu mediów to jest trendi i kaczi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tybet jest okupywany od 1949 i jakoś wcześniej mało kogo to obchodziło. Od pewnego bardzo dużo osób, które nie mają pojęcia o historii, kulturze i obyczajach tego regionu zaczęło sie utożsamiać z jego mieszkańcami, gdyż jakaś tam gwiazdeczka, sportowiec robi to samo. Trzeba rozwagi w takiego rodzaju akcjach. Sam pomysł jest OK, ale sposób jego wykonania i propagowanie go ociera się o przesadę i KICZ. |
Cytuj:
|
Nagłośnienie tego problemu jest bezsprzecznie pozytywem.
Sposób wykonania tego - hmm... mógłby być lepszy, za dużo jest akcji w stylu - zbierzemy grupę widzów, zrobimy to pod szczytnym hasłem i na dodatek zagra jakaś piosenkarka/zespół na topie. Na koniec zostanie przeczytana jakaś regułka o solidaryzowaniu się ble,ble,ble, z której i tak nikt nic nie wyniesie, bo ważniejsze są wrażenia z koncertu zespołu XYZ i to jak ubrana była wokalistka. Mnie osobiście takie podejście do sprawy od razu odrzuca i patrzę na nią z perspektywy sceptycznego obserwatora. |
1. Euro
2. Wszystkie show tv z gwiazdami 3. Tibia 4. Feel 5. Helios w katosach |
Zapomniałam napisać; Kinga Rusin i jej komentarze ("Jak ja Ciebie oglądam, to jakbym jadła śledzia z czekoladą").
|
@up
Gdzie tak powiedziała? : D You can dance? |
1. Euro
2. Moi starzy xD ;P 3. Jak ktos wspomnial Feel (facet spiewa jak by jaja mu wycieli przy porodzie :/) 4. N00bsy 5. Te 'FaJnE' BlOgOwE PiSemQQo -.- 6. nasze-twarze.pl -.- (tzn. nasza-klasa.pl :P) 7. Updejty od 7.6+ 8. Gracze ktorzy posiadaja konto premium i mysla ze Bossy sa i koksy -.- 9. Ots'y z exp np.x2,3 -.- 10. DROM xD 11. Doda 12. Tanie Wino xD 13. Dzieci wysylajace, umieszczajace keyloggery 14. Botterzy 15. Dzieci zasmiecajace forum 16. Pytania graczy na forum np. Dam rade na DL'a na 95 knighcie ze skilami 80+/80+ (EQ nie podane -.-') Ogolnie to moglbym tego KICZU powymieniac w 'nieskonczonosc' :P |
Cytuj:
Kicz.? Hmm.. HSP w Harlemie są tylko w czwartki: / @down Dobrze, że mi przypomniałeś. Kicz: Freestyle w polskiej pisowni. |
Nie zasmiecam, sie wyrazilem na ten temat -.-
|
No a gdzie indziej? xD Reakcja dziewczyny była niezła: "To był komplement?" i gały z orbit, takie rzeczy, to tylko w jukendens : P
|
Ju Ken Dens Łooo... Ale bez kitu to jest najwiekszy kicz :P poprostu teksty tych **PiPi**, takzwanych Jurorów xD Wygrywa ze wszystkim
|
@Emlo666
Jeśli chodzi o kicz, to imo YCD wymięka przy "Jak oni Spiewają", "Gwiazdy tańczą na lodzie " itp.. |
Mariusz Max Kolonko i reklamy z jego udziałem.
|
Cytuj:
@top: nie wiem, czy to kicz roku, bo nie wiem, kiedy się to zaczęło, ale YCD się jak najbardziej kwalifikuje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05. |