![]() |
Zaznaczyłem najlepszy gracz - nawet, jeśli na bocie jechał... to podziwiam go za wytrzymałość. Ja bym psychicznie wysiadł, heh.
|
Cytuj:
|
zostal przylapany na bocie? nie.
myslicie ze malo osob zyczy mu zle i malo osob potrafi takiego fake'a zrobic? :baby: |
Nie jest ani wielkim graczem,ani wielkim oszustem.Poprostu przystosowal sie do warunkow,jakie stworzyly mu kolejne update i mozliwosci zwiazene z nielegalnym software'm,ktorym posluguje sie niemalze kazdy.Badz co badz mojego szacunku w przeciwienstwie innych,zacniejszych postaci z tibii,przedstawie krotka liste:
Mannow,Taifun,Messiah,Mediota Del'Toro,Diego Del'Toro ,Swift,Bapupa,Mozani,Fosfik,,Nemtor,Setzer gambler Cachero,Bubble... to sa ludzie ktorzy byli/sa kims wiecej niz graczami. |
Tak jak Gonzo, gratuluje mu za wytrzymalosc. Nie wiadomo czy uzywal cave bota, mi sie wydaje ze ma bota wylacznie do sprawdzania ile mu zostalo expa :)
|
@Don_Kustosz i Dragones5
Przeczytaj dokładnie cały topic raz, 2, 3, 4, a jesli bedzie potrzeba to i 10. Zobacz czy napisalem tak, dlatego ze jest modem. Jesli po tych 10 razach nie bedziesz nadal wiedzial o co chodzi, nie przyznawaj sie, i żyj w spokoju, że jesteś idiotą. @uzywanie bota. Co do tego bym się zastanowił, bo używanie, bota, to używanie bota, czy on expi, czy nas leczy, czy sprawdza ile mamy pieniążków lub expa/h, moje zdanie przedstawia sie wlasnie tak, jesli ktos sie zna lepiej, prosze o wypowiedzenie sie (; moze to byc Vil/Wylansowany, bo są to najbardziej ogarnięci ludzie którzy pisują w tym topicu. (liżę dupe! liżę dupe!) |
md ...
Zal ci co mowia ze on jedzie na md ... Jak moze jechac na md jak on caly czas siedzi na frostach ? :baby:
|
moze to byc Vil/Wylansowany, bo są to najbardziej ogarnięci ludzie którzy pisują w tym topicu. (liżę dupe! liżę dupe!)[/quote]
po chu** mam mu lizac dupe ? Ci co nie graja na elerze to neich sie nie odzywaja bo nie wiedza jak jest ... Watpie zeby ktos na md jechal frosty bo nie widzialem go na zolwiach , tombie czy chu** go wie :P |
Cytuj:
Dlatego mówię: Jeśli Lord~ grał cały czas sam - to albo trzeba mu pogratulować wytrzymałości, albo złożyć kondolencje, że popadł w nałóg. Jeśli natomiast sharował/botował to jego sprawa. On czerpie z tego satysfakcję, mi to nie przeszkadza. Chyba, że by to ogłaszał w necie, rozpisywał tematy, ale jakoś jeszcze nie widziałem żadnego brazola podniecającego się z tego powodu. Cytuj:
|
To śmieszne, żeby tylko na podstawie tego, ile ktoś jest online w jakiejś internetowej grze oceniać, czy popadł w nałóg. Już w ogóle bawi, kiedy ktoś próbuję kogoś na takiej podstawie oceniać.
Cytuj:
|
Lmao
Cytuj:
|
Cytuj:
Wole lP od tego beznadziejnego MDW I Seromontisa (nie przepadam za polakami) Ja tam mu życzę, żeby czerpał przyjemność z gry czy na bocie czy bez. Pozdrawiam. |
Niech gra jak chce na bocie lub nie dla mnie to nie ma różnicy,
zresztą ci co piszą że jak mdw wbił 300 lvl to żadne polaczki nie narzekały a jak br przebił mdw to zaraz robią afere mają racje ! |
Gratulacje lvla , na pewno odmówił sobie wielu rzeczy żeby nabić taki lvl. Chciałbym zobaczyć kolesia w RL, ciekawe co Tibia z nim zrobiła, bo uwierzcie mi różnych ludzi w Tibii się widuje i niektórych to pikselowe bardziewie po miesiącu potrafi nieźle umysłowo wypaczyć. Nawiązując do tematu - niech gra, po co tracić czas na kumpli , dziewczyny - trzeba grać bo piksele spie***alają, nie?
Jednym słowem gratuluję inteligencji nadgryzionego kartofla i wielu życzliwych ludzi w jego otoczeniu, bo nie lvl świadczy o człowieku. |
Cytuj:
A czy ja o nich wspominałem w ogóle? LOL |
Cytuj:
Tylko z Mannow się nie zgadzam :P A co do Del'Toro to można by wymieniać całą rodzinkę;p |
Polowa tibii boci a ze akurat jakis (podobno) boter wyprzedzil polaka to odrazu oszust
|
Według większości z was ciągle expi na bocie. Nie macie dowodów, a nawet jeśli to robi to co z tego? Nawet na bocie wbicie 350lvl to nie lada wyczyn (w dodatku pvp). Gra systematycznie ciągle jedną postacią i coś osiągnął. Czy nie ma rl life? Skąd możecie o tym wiedzieć, wszystko można przecież pogodzić.
Wniosek? Ale was zazdrość zżera... |
Bot,nie Bot... Co was to obchodzi? Jesli czerpie z tego przyjemnosc to ok wedlug mnie.Ja sie wole skupic na wlasnym zyciu i nie zakladac takich tematow ktore w niczym nie pomagaja i nic nie wnosza na forum.Ktos powinnien zamknac ten 'burdel" Piona;)
|
Ale szczajcie, że on gra na pvp to troche trodniej mu jest lvl bic :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |