Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Lord'Paulistinha - wielki gracz czy wielki oszust ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185074)

Gonzo 22-07-2008 01:22

Zaznaczyłem najlepszy gracz - nawet, jeśli na bocie jechał... to podziwiam go za wytrzymałość. Ja bym psychicznie wysiadł, heh.

Vil 22-07-2008 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2191676)
W kwestii róznice gustu nie można dyskutować, bo wychodzisz na idiotę, a większość ludzi botterów się czepia, niewiadmo z jakich powodów.

to nie jest kwestia gustu tylko elementarnej logiki. Po co grac jesli sie nie gra ? Skoro nie czerpie sie satysfakcji z gry tylko ze szpanu levelem/ skillami to nie prosciej po prostu isc do roboty i za 1 pensje kupic sobie ten 200 level na allegro ? zamiast przez 6 miesiecy jadac na bocie udawac ze sie gra ?

Yooniorek 22-07-2008 02:35

zostal przylapany na bocie? nie.

myslicie ze malo osob zyczy mu zle i malo osob potrafi takiego fake'a zrobic? :baby:

Faytah 22-07-2008 02:40

Nie jest ani wielkim graczem,ani wielkim oszustem.Poprostu przystosowal sie do warunkow,jakie stworzyly mu kolejne update i mozliwosci zwiazene z nielegalnym software'm,ktorym posluguje sie niemalze kazdy.Badz co badz mojego szacunku w przeciwienstwie innych,zacniejszych postaci z tibii,przedstawie krotka liste:
Mannow,Taifun,Messiah,Mediota Del'Toro,Diego Del'Toro ,Swift,Bapupa,Mozani,Fosfik,,Nemtor,Setzer gambler
Cachero,Bubble... to sa ludzie ktorzy byli/sa kims wiecej niz graczami.

AncientOblivion 22-07-2008 08:03

Tak jak Gonzo, gratuluje mu za wytrzymalosc. Nie wiadomo czy uzywal cave bota, mi sie wydaje ze ma bota wylacznie do sprawdzania ile mu zostalo expa :)

ervinius 22-07-2008 08:53

@Don_Kustosz i Dragones5
Przeczytaj dokładnie cały topic raz, 2, 3, 4, a jesli bedzie potrzeba to i 10.
Zobacz czy napisalem tak, dlatego ze jest modem.
Jesli po tych 10 razach nie bedziesz nadal wiedzial o co chodzi, nie przyznawaj sie, i żyj w spokoju, że jesteś idiotą.

@uzywanie bota.
Co do tego bym się zastanowił, bo używanie, bota, to używanie bota, czy on expi, czy nas leczy, czy sprawdza ile mamy pieniążków lub expa/h, moje zdanie przedstawia sie wlasnie tak, jesli ktos sie zna lepiej, prosze o wypowiedzenie sie (;

moze to byc Vil/Wylansowany, bo są to najbardziej ogarnięci ludzie którzy pisują w tym topicu. (liżę dupe! liżę dupe!)

menorudy 22-07-2008 10:51

md ...

Zal ci co mowia ze on jedzie na md ... Jak moze jechac na md jak on caly czas siedzi na frostach ? :baby:

menorudy 22-07-2008 10:56

moze to byc Vil/Wylansowany, bo są to najbardziej ogarnięci ludzie którzy pisują w tym topicu. (liżę dupe! liżę dupe!)[/quote]

po chu** mam mu lizac dupe ? Ci co nie graja na elerze to neich sie nie odzywaja bo nie wiedza jak jest ... Watpie zeby ktos na md jechal frosty bo nie widzialem go na zolwiach , tombie czy chu** go wie :P

Wylansowany 22-07-2008 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2192440)
to nie jest kwestia gustu tylko elementarnej logiki. Po co grac jesli sie nie gra ? Skoro nie czerpie sie satysfakcji z gry tylko ze szpanu levelem/ skillami to nie prosciej po prostu isc do roboty i za 1 pensje kupic sobie ten 200 level na allegro ? zamiast przez 6 miesiecy jadac na bocie udawac ze sie gra ?

No właśnie o to chodzi, że botterzy czerpią satysfakcję z skili/loota/levela niż z przyjemności grania jak "uczciwi" gracze.

Dlatego mówię:
Jeśli Lord~ grał cały czas sam - to albo trzeba mu pogratulować wytrzymałości, albo złożyć kondolencje, że popadł w nałóg.
Jeśli natomiast sharował/botował to jego sprawa. On czerpie z tego satysfakcję, mi to nie przeszkadza. Chyba, że by to ogłaszał w necie, rozpisywał tematy, ale jakoś jeszcze nie widziałem żadnego brazola podniecającego się z tego powodu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ervinius (Post 2192581)
@uzywanie bota.
Co do tego bym się zastanowił, bo używanie, bota, to używanie bota, czy on expi, czy nas leczy, czy sprawdza ile mamy pieniążków lub expa/h, moje zdanie przedstawia sie wlasnie tak, jesli ktos sie zna lepiej, prosze o wypowiedzenie sie (;

moze to byc Vil/Wylansowany, bo są to najbardziej ogarnięci ludzie którzy pisują w tym topicu. (liżę dupe! liżę dupe!)

Nie botuje - nie znam się ;[

Thero 22-07-2008 11:54

To śmieszne, żeby tylko na podstawie tego, ile ktoś jest online w jakiejś internetowej grze oceniać, czy popadł w nałóg. Już w ogóle bawi, kiedy ktoś próbuję kogoś na takiej podstawie oceniać.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2192440)

Do seksu, muzyki, alkoholu i czerpania przyjemności z gier online trzeba dorosnąć. Póki co dzieciom daje wielką frajdę numerek przy nicku. Mi to trudno zrozumieć.

Dekehothor 22-07-2008 12:36

Lmao

Cytuj:

Musisz mieć niezły ubaw jak wychodzisz na miasto ;)
A żebyś wiedział (xD) No może piękny to ja nie jestem, ale czy ja powiedziałem że on jest brzydki? Chodziło mi trochę o nadwagę (bez obrazy ale ja mam dziwne skojarzenia) No dobra. Ja nic do jego lvl nie mam, niech sobie go ma, ale też czemu go wyzywacie od botterów/sharerów, skoro ja myśle że każdy z was widział/używał bota. Może to zdjęcie to był fake, a może nie. To jego sprawa, że używa bota, wy poprostu płaczecie, że jemu cipy nic nie zrobią, a was zbanują (nie mówię tu o wszystkich na tym forum(Thero, Vil), ale o większości...). BTW botów nie polecam, dla mnie to jest dziwne, żeby się jarać lvl zrobionym przez bota. Ja czerpię przyjemność z gry RPG w tedy, kiedy mam świadomość, że to ja bezpośrednio wbiłem ten lvl, że to jest moja zasługa. No dobra tyle odemnie.

Cery 22-07-2008 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2191442)
Mówisz jakby MDW i inni sharowali/bocili a nie masz dowodów.

A na LP MASZ? -.-''

Wole lP od tego beznadziejnego MDW I Seromontisa (nie przepadam za polakami)

Ja tam mu życzę, żeby czerpał przyjemność z gry czy na bocie czy bez.

Pozdrawiam.

Koks_Antoni 22-07-2008 21:48

Niech gra jak chce na bocie lub nie dla mnie to nie ma różnicy,
zresztą ci co piszą że jak mdw wbił 300 lvl to żadne polaczki nie narzekały a jak br przebił mdw to zaraz robią afere mają racje !

Gauilpum 31-07-2008 23:32

Gratulacje lvla , na pewno odmówił sobie wielu rzeczy żeby nabić taki lvl. Chciałbym zobaczyć kolesia w RL, ciekawe co Tibia z nim zrobiła, bo uwierzcie mi różnych ludzi w Tibii się widuje i niektórych to pikselowe bardziewie po miesiącu potrafi nieźle umysłowo wypaczyć. Nawiązując do tematu - niech gra, po co tracić czas na kumpli , dziewczyny - trzeba grać bo piksele spie***alają, nie?
Jednym słowem gratuluję inteligencji nadgryzionego kartofla i wielu życzliwych ludzi w jego otoczeniu, bo nie lvl świadczy o człowieku.

Erhion 01-08-2008 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 2193031)
A na LP MASZ? -.-''

A czy ja o nich wspominałem w ogóle? LOL

psyhopatka 01-08-2008 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2192484)
Nie jest ani wielkim graczem,ani wielkim oszustem.Poprostu przystosowal sie do warunkow,jakie stworzyly mu kolejne update i mozliwosci zwiazene z nielegalnym software'm,ktorym posluguje sie niemalze kazdy.Badz co badz mojego szacunku w przeciwienstwie innych,zacniejszych postaci z tibii,przedstawie krotka liste:
Mannow,Taifun,Messiah,Mediota Del'Toro,Diego Del'Toro ,Swift,Bapupa,Mozani,Fosfik,,Nemtor,Setzer gambler
Cachero,Bubble... to sa ludzie ktorzy byli/sa kims wiecej niz graczami.

Tylko z Mannow się nie zgadzam :P
A co do Del'Toro to można by wymieniać całą rodzinkę;p

Donatz 01-08-2008 22:12

Polowa tibii boci a ze akurat jakis (podobno) boter wyprzedzil polaka to odrazu oszust

Graventer 01-08-2008 22:44

Według większości z was ciągle expi na bocie. Nie macie dowodów, a nawet jeśli to robi to co z tego? Nawet na bocie wbicie 350lvl to nie lada wyczyn (w dodatku pvp). Gra systematycznie ciągle jedną postacią i coś osiągnął. Czy nie ma rl life? Skąd możecie o tym wiedzieć, wszystko można przecież pogodzić.

Wniosek? Ale was zazdrość zżera...

19Catek08 01-08-2008 23:06

Bot,nie Bot... Co was to obchodzi? Jesli czerpie z tego przyjemnosc to ok wedlug mnie.Ja sie wole skupic na wlasnym zyciu i nie zakladac takich tematow ktore w niczym nie pomagaja i nic nie wnosza na forum.Ktos powinnien zamknac ten 'burdel" Piona;)

Drezynka 01-08-2008 23:09

Ale szczajcie, że on gra na pvp to troche trodniej mu jest lvl bic :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57.