Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowi moderatorzy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185456)

Dragon-Fly 22-07-2008 23:44

Z kolei ja jestem zadowolony. Genialnie moderują forum.

Befsztyk 22-07-2008 23:46

I tak myślę, że za jakiś czas zabraknie im zapału. Taki słomiany ogień.

Tompior 22-07-2008 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Befsztyk (Post 2194152)
Moim zdaniem ci nowi moderatorzy są za bardzo nadgorliwi. Karają za byle co, usuwają posty. Chcą się przypodobać Adminom i pokazać swoją wyższość nad przeciętnym użytkownikiem.

No niestety tak to moze wygladac. Jezeli jest temat np.: "Zdjecia z Harmonii" a tam, 3/4 postow to spam, offtopic, cytowanie zdjec, keyloggery, wklejanie roznych zdjec z "failami" oraz flamewary to nic na to nie poradze.
Jakis regulamin na forum mamy i trzeba sie do niego stosowac.

Duke Dran 22-07-2008 23:49

No i uważajcie też na wielkość swoich sygnaturek : P.

Vasudanin 22-07-2008 23:54

Zaznaczas nimi posty które chcesz zacytować, takie ułatwienie żebyś nie musiał klikać pojedynczo.
@
Mi do kompletu brakuje Palara. I Ten zapał zniknie ze zdaniem sobie sprawy, że tyrasz za "fri".
@down
Dobra ale wszystko się kiedyś nudzi, nie? :>

Dragon-Fly 23-07-2008 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2194179)
Mi do kompletu brakuje Palara. I Ten zapał zniknie ze zdaniem sobie sprawy, że tyrasz za "fri".

A co Ty taki pewny? Przecież kandydowali i zdali sobie sprawę, że tak będzie.

Kornio249 23-07-2008 00:47

Nowe Modki to porażka, szczególnie mPalar, który daje warny za komentarze pod zdjęciami BUAHAHAHHAHA

Arcan 23-07-2008 01:00

Nowi moderatorzy spisują się jak na razie doskonale, spam i tematy łamiące regulamin znikają z forum w mgnieniu oka :)

Maggic 23-07-2008 04:14

nom, tylko następnym razem niech ścigają tak prawdziwych kryminalistów... jakoś pkt za darmo dostawać za bardzo nie lubię. powodzenia

Rybzor 23-07-2008 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emcess (Post 2193181)
probujesz byc fajny bo Cie nie wybrali?

Niee, on tam napisał akurat całkiem mądrze ;)

Nie będę tego argumentował bo moderacji się raczej nie spodoba ; p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon-Fly (Post 2194157)
Z kolei ja jestem zadowolony. Genialnie moderują forum.

same here

Cytuj:

Moim zdaniem ci nowi moderatorzy są za bardzo nadgorliwi. Karają za byle co, usuwają posty. Chcą się przypodobać Adminom i pokazać swoją wyższość nad przeciętnym użytkownikiem.
Niieee, nie w tym rzecz, po prostu przez te kilka miesięcy "strajku modków", kiedy prawie nic nie robili dla forum, na porządku dziennym stało się łamanie regulaminu i większość osób pomyślała sobie, ze takie zachowania są ok. Teraz nowi przyszli i karają za wszelkie jego pogwałcenia (regulaminu) - właśnie tak to działa.

Befsztyk 23-07-2008 12:43

@up
Po wnikliwej analizie Twojej wypowiedzi muszę stwierdzić, iż masz rację.

Vasudanin 23-07-2008 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kornio249 (Post 2194273)
Nowe Modki(...)

A co to za język?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kornio249 (Post 2194273)
to porażka, szczególnie mPalar, który daje warny za komentarze pod zdjęciami

Bo skoro w takim komentarzu zamiast spacji było
Ukryty tekst:
UWAGA!
Ukryty tekst:
"kurwa"*
to się dziwić.
*-Ukryłem jak się dało.
Cytuj:

probujesz byc fajny bo Cie nie wybrali?
Napisałem już, tylko powtórzę i dopiszę coś od siebie:
1-Jaki miałbym w tym interes? Mnie powiewa opinia innych na mój temat.
2-Powiedzmy, Jesteś Super Moderatorem, pracujesz w pocie czoła,a tu puff wybrano kilku nowych i co robisz?
a)Pomagasz im, żeby nic nie mogli skasować bo ty to zrobisz.
b)Wyjaśnisz funkcje i idziesz na piwo?
czy może odpowiedź
c)Sprzedasz konto na allegro
Wybór należy do ciebie.
@down
Spoko, mnie nie tak łatwo wyprowadzić z równowagi. =]

Nari 23-07-2008 14:29

@up. Nie daj się prowokować...

rajaput 23-07-2008 14:46

Ja popieram Vasudanina. Nowi moderatorzy za jakiś czas znudzą się, albo po prostu przejżą na oczy i stwięrdzą, że w 3 ładu nie zaprowadzą. A starzy, jak się opierdzielali, tak się opierdzielać będą (przynajmniej takie mam wrażenie, bo w ostatnim czasie poziom forum się pogarsza i nic nie jest z tym robione. Biedny "Fake'i" ;<)

A niech banują, niech warnują, niech zamykają tematy. Bardzo dobrze, mi to pasuje (chociaż sam już warna złapałem xD). Najlepiej niech robią wszystko, żeby chociaż trochę ogarnąć niektóre działy ;p

A co do argumentacji Rothesa, że niektóre działy to tibijska hołota. Tak trudno to ogarnąć? Modów jest całkiem sporo, a na dodatek jest też duża liczba użytkowników, którzy nadawaliby się na to stanowisko. Przecież jeśli 'starzy' nie mogą tego robić, to można wybrać kilka dodatkowych osób, które by się tym zajęły. To jest jakiś problem, bo ja nie rozumiem? Hołotę można jakoś poskromić, tylko trzeba mieć troche chęci ^^ Albo KOMPETENTNYCH moderatorów (których moim zdaniem ostatnio troszke brakuje ;))

Ogólnie rzecz biorąc nowi moderatorzy mi pasują, tylko nie wiem, jak długo wytrzymają ;)

Dragon-Fly 23-07-2008 15:04

Cytuj:

A starzy, jak się opierdzielali, tak się opierdzielać będą...
Jakbyś czytał uważniej słowa moderatorów, to Ci "starzy" czekają na przeniesienie do Ex Moderatorów...

Wylansowany 23-07-2008 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon-Fly (Post 2194961)
Jakbyś czytał uważniej słowa moderatorów, to Ci "starzy" czekają na przeniesienie do Ex Moderatorów...

A wszyscy? Bo jeśli tak, to 3 nowych modów nie wystarczy i będą musieli wybrać jeszcze kilku (dobrze, że o tym wspomniali w "nefsie").

(Mam nadzieję, że Vil będzie nadal aktywny, bo lubię jego teksty ;()

Capality 23-07-2008 16:05

Dobra, załóżmy, że im się znudziła robota? NO I CO K***A Z TYM ZROBISZ? Potnij się dlatego, że oni są modkami a ty nie x.x

sueroski 23-07-2008 16:35

hehe nowe zmiany mogą być dobre. może przy następnym naborze do modów się zgłoszę :baby:

ErAgOg 23-07-2008 16:42

Ja nadal uważam, że nowi moderatorzy świetnie się spisują i jeżeli ich zapał do pracy nie minie to nie ma sensu wybierania kolejnych. No i w/g mnie moderatorzy nie powinni tracić tego zapału, ponieważ jest to robota 'za free', bo w końcu to wszystko co robią jest robione 'dla większego dobra' i ogólnie dzięki niej mają jako-taką władzę nad zwykłymi userami.

Cytuj:

Dobra, załóżmy, że im się znudziła robota? NO I CO K***A Z TYM ZROBISZ? Potnij się dlatego, że oni są modkami a ty nie x.x
<emo stajl>

@down
Właśnie dlatego wsadziłem to w te znaczki 'blabla' (te czerwone, o!).

sueroski 23-07-2008 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ErAgOg (Post 2195108)
Ja nadal uważam, że nowi moderatorzy świetnie się spisują i jeżeli ich zapał do pracy nie minie to nie ma sensu wybierania kolejnych. No i w/g mnie moderatorzy nie powinni tracić tego zapału, ponieważ jest to robota 'za free', bo w końcu to wszystko co robią jest robione 'dla większego dobra' i ogólnie dzięki niej mają jako-taką władzę nad zwykłymi userami.

<emo stajl>

hehe mówisz jak Albus Dumbledore: ,,Dla większego dobra" no ale jak Albus masz rację :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29.