![]() |
Książka, która do mnie najbardziej dotarła to "Buszujący w zbożu" : P.
Ogólnie mało czytam, bo trudno mi znaleźć na to czas. |
Czwarty raz przeczytalem 'ultimatum bornego'. Ile bym tego nie czytal, nigdy sie tego nazwiska sie nie naucze :'D
|
Cytuj:
|
ksiazki wyd. helion i tym podobne
nie trace czasu na czytanie takiego potopu, ktorego 1k stron da sie strescic w 4 a4. |
Cytuj:
@topic Czytam podręcznik do WojennegoMłotka :< Cośtam jeszcze mam zamiar przeczytać, ale obecnie zapomniałem cóż to za dzieło |
Głownie czytam książki typu Władca Pierścieni bądź Harry Potter. Pottera czytam już enty raz , bardzo podoba mi się fabuła tej siedmiologi. Lektur nie praktykuje, nie interesują mnie, chociaż muszę się pochwalić, że ostatnio przeczytałem z lektur Quo Vadis :)
|
Najbardziej lubię ksiażki fantasy
sa bardzo interesujace w w ogóle niektóre so naprawdę ciekawe |
Cytuj:
|
No to tak.
Lektur szkolnych nienawidzę czytac. Nielubie czytać z przymusu ale za to lubie czytać z włąsnej woli xD tzn to co sam zauważe to przeczytam i to czasami po 2 razy xD |
Skończyłem czytać Krew Elfów A. Sapkowskiego, a zaczynam Kamienie na szaniec, bo lektura.
|
Ja trochę lubię czytać książki. Jak maja fajna fabule albo jakieś fajne motywy. Obecnie czytam Krzyżaków bo lektura ;/ Z początku trochę nudnawa ale słyszałem ze późnej jest spoko.
|
Ja czytam tylko ksiazki o kosmosie...
Inne mnie zabardzo nie interesuja. Wydaje mi sie jednak ze moge zaznaczyc "tak". Bo mam juz w domu 12 przeczytanych ksiazek o kosmosie.. |
Terrego Pratcheta już z 7 książek. I tutaj pytanie, zna ktoś tego typu inne książki(fantasy z humorem)? :p
|
@up
Ano znam, seria "Xanth" <3 |
Temat.
Ja tak średnio przepadam za książkami żebym przeczytał jakąś naprawdę musi mnie zaciekawić... jedną z nich jest książka Frank Cottrell Boyce "Miliony".
Gorąco Polecam...;) |
od książek piękniejsze są jedynie kobiety ; )
czytam różne, powieści, dramaty, sci-fi, fantasy, thriller, publicystyka, reportaż... aktualnie zacząłem Arkę Adama Wiśniewskiego-Snerga, nie czytałem wcześniej tego autora, ale na razie jest interesująco : ) polecić mogę Paradyzja Janusz A. Zajdel, Cesarz Ryszard Kapuściński, Madame Antoni Libera, Cena Waldemar Łysiak. jeśli chodzi o nierodzimą twórczość, to na przykład Nigdziebądź Neil Gaiman czy Paragraf 22 Joseph Heller, ot tak parę pozycji, których ja z pewnością nie żałuję. |
Lubię, przyda się człowiekowi czasem coś poczytać. Nie mówie tu o lekturach, ale żeby potem nie pisał "morzna" itp. Człowiek rozwija swoje słownictwo, a ortografia do głowki czasem wpadnie
|
Ostatnio 2 książki Pratchetta (Straż! Straż! i Zbrojni) i pierwsza 2 tomy Wiedźmina. Musze przyznać ze trochę bardziej podoba mi się jednak Patchett ; )
|
ja nie lubie czytac ksiazek i nie czytam procz tych co sa obowiazkowe i to jeszcze nie wszystkie
|
@up
To czuć i widać. @topic A teraz czytam "Zatonięcie Japonii" mrraau <3 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |