![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Dobra - nie spamie. Mój komentarz do precla 2: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ale i tak 666/666 @down jak twój podpis |
Ostatni odcinek. :O Wtf? Żal?
|
Cytuj:
a co do fake to skomentuje -chaotyczne -grzyb chodzi a nie ma nóg chyba korzeni też -w 1 odcinku (tym) był humor a w 2 i 3 lipa cholera jaką tu ocene dać hmmmm. a dupa nic nie dam ale 1/10 czy 3/10 bym nie dał. |
Cytuj:
|
@Orog
Czytanie całego kontekstu rox! @Ujo Precel tez nie ma nóg, a chodzi, slime w tibii też nie ma nóg, a chodzi. |
Cytuj:
|
Przepraszam, a o co wy w ogóle chcecie się kłócić?
Ujo czepia się, że Gigantyczny Świadomy Grzyb (który sam z siebie jest tworem dość absurdalnym, nie sądzisz?) chodzi nie mając nóg. Przepraszam, jak mam to argumentować? Mam opisywać system telekinezy którego używa przy przemieszczać się w przestrzeni? No proszę was. Według takiej zasady, powinniście zaspamować wszystkie fake tekstami "Ale smoków nie ma, fake jest bezsensu" albo "On nie może strzelać ogniem, bo magia nie istnieje a w tamtych czasach jeszcze nie było miotaczy ognia. 0/10". No błagam was... |
Cytuj:
Edit: Eragog. Sory. Po wypowiedzi nie zczaiłem, że to ironia a po tonie głosu raczej nie mogłem :D Czepiacie się gówien... Prawie sie posikałem ze śmiechu jak ktoś się przyczepił że "przecież grzyb nie umie chodzic". Dlaczego nie padł tekst, że "przecież Elf nie może mieć rogów"? Albo "przecież Elfy nie istnieją" Co do fake. Humor, przynajmniej dla mnie, średnio śmieszny ale patrząc na np. Orcus the N00bek Fake to przy Preclu, przynajmniej można się uśmiechnąć :). 1 part chyba najfajniejszy ^^. Nie podoba mi się ten krzywy brzeg dziury :/. Ale ogólnie fajnie 7/10 i dawaj next parta :p |
Michoss dodawaj regularnie części precla plax!!!11
|
a dlaczego precel a nie krakowski talarek? albo paluszki! z sezamem najlepiej!
a ten grzyb to on chyba pelazl nie chodzil.. a on patrzy oczami?> Precel ROX |
Cytuj:
Ja to mówiłem na poważnie! Czymże jestem ja przy takim Preclu! On jest bardziej rzeczywisty ode mnie. :'| |
The Chief na wieść o Preclu II:
ROFLCOPTER! SOI SOI SOI SOI SOI SOI SOI SOI Fajny part, ale nie jest aż tak zajemiaszczy jak niektóre z Precla I, czy coś. 8/10 |
Nowy special, pt. "Co Michos myśli o Czesiu z WM". Odcinek zrozumiały tylko dla koneserów.
|
Czuje nutkę "Gimli ded a smoki pijane" ;] odcinek niezły xd
|
Nice odcinek ^^ Więcej precla, więcej orcusa, więcej smoków pijanych!
|
Genialne. Wyraża dokładnie to co myślę o WM. Co prawda zerżnąłeś część z "Gimli ded a smoki pijane" - świetnego tekstu z tematu "Piwko z dragonami" ale i tak jesteś geniuszem.
100/100 |
Oglądałem przed chwilą Piwko z dragonami i pisaleś tam że też "hcesz" by taki fajny. No cóż w twoim wypadku chciec to móc :]:]
|
To było celowe użycie cytatu, fąfle jedne ; [].
|
A mój post będzie postem #100!
No i tak btw. to good odcinek :> |
ostatni odcinek rox 10/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |