![]() |
Ja mam takie pytanko (moze glupie).
Jezeli bym skorzystal z tej metody platnosci, to przy przelewie bank sobie bierze jakas prowizje? Tzn. placilbym te 65zł~+ jakies dodatkowe koszty? |
Cytuj:
|
pojedyncze premium time o długości 90, 180 lub 360 dni. Nie można jednak zamówić abonamentu.
Chce kupic swojego pierwszego pacca. Czym sie rozni ten pojedyczy premium time od tego abonamentu?? |
Cytuj:
przy pojedynczym paccu kupujesz pacca pojedynczego czyli zwyczajnego pacca, mozes za niego zaplacic nowa metoda platnosci a takiej mozliwosci nie masz w abonamencie i co wazne to przy single nie ma mozliwosci paccow 30 dniowych. jak na 1 pacca to kup go w zwykly sposob, czyli pojedynczy pacc na 90 dni. |
Cytuj:
http://img139.imageshack.us/img139/5218/48738972zp2.png Abonament: http://img266.imageshack.us/img266/1...eznazwyzt7.png Nie ma możliwości kupna pacca na 30 dni nowym sposobem (chyba). |
Dlaczego ten szkic nie zostal rozbudowany po tak dlugim czasie? Dlaczego on w ogole znajduje sie w dziale Poradnikow odbierajac szanse na zaistnienie innym, duzo lepszym poradnikom na ten temat?
|
Cytuj:
a z drugiej strony czy prowadząc własny sklep wywiesiłbyś instrukcje jak dotrzeć do hurtowni i kupić taniej towar niż ty sprzedajesz? myśle że nie :). i tak samo jest w tym przypadku :) pozdrawiam |
a jak mam konto w MBanku i na koncie 1k zł
to jak mam kupic pacc na 30 dni? wytlumacz ktos bo nie chce mi sie czytac all postow i ile bedzie to kosztowalo z tymi podatkami sratkami vatami itp? 90 day i 30 day |
@up
nie umiesz wypełniać przelewu? To po co Ci konto w banku... wszystko jest w poradniku: ) |
Super sposób na Pacca. Doszedł po 3ch dniach. (PKOi)
|
Witam,
Jeżeli kolega mi wysłał pacc przelewem bankowym to nie może go wycofać? ____Date_____|__Description__Days__________|Start_ __________|__End Sep 12 2008__|__Single Premium Time___360__|_Nov 24 2008__|_Nov 19 2009 Wysyłał z swojego konta internetowego przelew bankowy. Czytałem niektóre posty ale nie wiem na 100%. |
Jeżeli użył nowego systemu (przy którym musisz wygenerować kod logując się na własne konto) to nie da się go wycofać za pomocą tibia.com, gdyż uznali, iż sam go kupiłeś.
Kolega może wycofać, jeśli umożliwia to jego karta/konto. Opcję tę posiadają na pewno karty kredytowe, o innych sposobach nie mam informacji... |
Ja zamówiłem 2 dni temu przez lukas bank (konto internetowe)
Czy ktos juz zamawiał przez ten bank? I ile jeszcze będe musiał czekać? |
Witam.
Mam 1 pytanie : Jeśli dostane ten numer zamówienia i numer referencyjny to gdzie mam je wpisac na przelewie? |
Mam pytanie.Może ktoś dać poradnik ze zdjęciami może być po angielsku,lub powiedzieć czy da się zwyklym przelewem takim co się idzie do banku i baba w oknie daje ci taką kartkę.Z góry dzieki:)
|
Ponawiam pytanie :
Gdzie na przelewie wpisac ten numer zamówienia i numer referencyjny ? Bo tego jakos w poradniku nie napisano.... |
Cytuj:
|
|
Ponawiam pytanie czy da się przeląc pieniądze z takiej kartki czy trzeba w necie.Czekam na odpowiedź
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |