![]() |
Po 1
A myślisz że były tylko 3 filmy?;) Poza tym jak na świecie non-pvp można mieć wyćwiczony skill uciekania skoro tam przed nikim nigdy nie musisz uciekać?:) Po 2 Zaznaczyłem TYLKO bo skoro jest w zamknięciu to jakim cudem na zwiać przed twoją "ekipą"? Po 3 Nie gram na świecie non-pvp i nigdy nie bedę grać więc to czy można czy nie mnie nie obchodzi ;) A ja wspomniałem o trapowaniu na pvp :] |
Cytuj:
|
@Up
JA widziałem tylko 3 - masz inne, chętnie obejrze... Pozatym grałem sporo na pvp, w 7.2-7.6... po 2 Walka to walka, no nie? po 3 Trapowanie na pvp, jest o tyle łatwiejsze, ze mozesz kolesia ubic chocby pod dp... Pzdro @Down Bottuje. Trapuje. Dostałem już delejta. Pzdro & Pocwicz No i powodzenia "masta pvp" twoim 8 najtem. Pjona. |
Większość ludzi na noob-pvp to botterzy, pozbawieni krzty wyobraźni o grze na pvp :P To są dwa oddzielne światy i nie da się ich porównywać! Wszędzie są nooby i wnioskuje że jakiś tam "noobek" jest w każdym z nas. Przecież jak na non-pvp ludzie się tak boją trapów to na pvp oni by zawału chyba dostali.. Poza tym nie zmienia to faktu iż blokowanie i lurowanie jest NIELEGALNE. Nie ma o czym rozmawiać.
|
Non Pvp = Didn't Heppend
|
Zatycuję tutaj słowa pewnego GM'a, który dawno temu powedział mi: "Stealing and luring isn't illegal" ;) xD Może od tego czasu coś się zmieniło w toku ich myślenia, nie wiem. Jednak PVP i NON PVP to 2 różne pojęcia. Na PVP wpadam sobie 8 sorcem i zabijam nie wiem, hurtowo 3 osoby, i nie zaprzeczaj temu, bo to jest możliwe do zrobienia. A żeby trapować na Non-Pvp, trzeba mieć skilla, trzeba poświęcić masę czasu na uczenie się rozmaitych technik, szukania dobrych miejsc do blocku, a przede wszystkim lvlowaniu tak, żeby lurowane moby nie stanowiły zagrożenia dla "lurera". Wynika z tego jasno, że na PVP jest łatwiej zabić człowieka niż na Non-Pvp, dlatego niech schowają się wszystkie elo kozaki typu :Ahaha ciota, gra na non pvp ahahaha bo sie boi deda!, bo mogą paść szybciej niż powiedzą Juggernaut ;)
|
Cytuj:
Czyli chcesz powiedzieć że żeby uciec po zabiciu kogoś np. takim 50 lvlem nie musisz znać żadnych miejsc? I mówisz że nie trzeba znać technik takich jak rzucanie paralyze i m wallow w dobrych momentach? Wy poprostu chcecie na siłę zrobić z serwera non-pvp, pvp a sami żeby tego posmakować nie wejdziecie na pvp :) Jeśli chcesz powiedzieć że te osoby które trapowaliście nie były przypadkowe to nie kituj ;) Może kogoś tam znałeś ale nie żartuj że trapowaliście ich bo mieli "hunta" :] Pozdro |
Cytuj:
Aktualnie nasza gildia "uziemia" osoby na zlecenia, za kasę. Paredziesiąt osób z huntem od nas już padło. Cytuj:
Cytuj:
Pozatym lubię ubijać ludzi, nie jak na durnym pvp, że po 3 fragach masz ...rsa lol, na non-pvp mogę ubić 20+ osób dziennie... pzdro |
Cytuj:
Oglądaliście jak ubijali Pogromczynię Swiatła (wtedy 230 ED) na Harmoni gdy expiła na Demonie? Dziewoja w dużej mierze spanikowała, gdyż podczas jej trapowania postawili np. wild growyh, wystarczyłoby trochę się podmanasować->utamo vita i wcisnać exit. Sam wild growth trwa 45 sekund, exit wywala z gry po minucie. Posiadając 4k many wytrzymałaby z pewnością atak nawet 3 warlocków przez 20 sekund (tyle ile by potrzebowała). Potrzebna jest jednak szybka umiejętność analizowania sytuacji a tej graczom z n-pvp z pewnością brakuje. Cytuj:
|
@Up
Jak już powiedziałem, kumpla nic ci dadzą bo ich blokują mwalle :) Co do pvp, miałem 70~ Eldera. @Down Myślisz że ja o tym nie wiem? to chyba było do Dwika, co? |
Tharion muszę cie zasmucić wild growth można ściąć macheta wiec nie trwa 45sec ;s
|
Cytuj:
Cytuj:
A i 70 elder to troche bida :P Za czasów 7.6 miałem 100 rp i 70 ed więc troche wiem z czym to się je. Ventrilo combo (czasy 7.72) http://www.tibicams.tibianetwork.net...3/4/8/9976.jpg |
Cytuj:
edit: Moj blad, prosze skasowac post. |
@Dwik :
Oglądałem ten film kilka kolesi z Ruthless i kilku innych wpadli i ubili tego 230ed ,ten 230 to jakiś nuub bo miał sd itp. ale wolał paść nawet nie próbował wyjść ;] |
Spoko filmik. Candia RoX.:p
|
Ja osobiscie nie mowie ze trapowanie jest latwe itp tylko jaki w tym jest sens przeciez to jest nudne w chuj a jak cwani jestescie na serio to ztrapujcie 150 eka na pvp i niech go zabija potwory wtedy przyznam ze non pvp jest dla mistrzow .
|
Hmm, zadam pytanie z innej beczki. Poda mi ktos tytul pierwszej piosenki? ; )
@Edit juz znalazlem ale dzieki za pomoc. |
Bullet for my Valentine- Hit The Floor
|
Cytuj:
Thx , tez szukałem :P |
hmm non-pvp serwy są zrobione nie dla zabijania wiec zabić gracza na non-pvp jest trudniej i huj...
Nie chwaląc się przyszli po mnie i kumpla na ancienty jakoś nie padłem ;o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |