![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
w razie wojny najłatwiej by było uciekać ale gdzie ? na pewno nie wyleciałbym do USA bo tam moze byc pozniej jeszcze gorzej. Australia wydaje mi sie teraz najbardziej realna i bezpieczna opcja.
|
Cytuj:
|
Rosja to na razie kolos na glinianych nogach. Nie jest za bardzo rozwinięta, nie ma już aż takich wpływów. Grozi Polsce? Polska jest w UE, a do UE nie podskoczy zbrojnie. Jedyne co może zrobić to odciąć dopływ gazu ale Polska ma swoje "małe" zapasy.
@down Skoro tak było przed I Wojną to czemu ZSRR się rozpadł? |
Cytuj:
|
Cytuj:
UE jest wojskowym slabeuszem. Gospodarczym tez. Rosja bez problemu zajelaby UE. Jedyna potega przewyzszajaca Rosje militarnie to USA. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie martwcie się. Jesli coś będzie wam zagrażało - ja was uratuję ;)
|
Co teraz daje wojsko? Przecież to nawet pokazowe nie jest... Teraz liczy się zasób ropy, oraz bomb...
|
Cytuj:
|
ja bym na jamajke pojechal chyba xD
|
@Rosja
Nie da się przez długi czas bezproblemowo trzymać w ryzach dużego regionu, co już widzieliśmy na przykładzie Imperium Rzymskiego. @Arka Tak, to byłoby najprostsze, jednak najbardziej tchórzliwe i samolubne, przyznasz. @down Czy ja mówię, że nie rozważałbym takiej opcji? Niemniej to dalej byłoby tchórzliwe. : P |
Cytuj:
|
@Kogucik
dokladnie, przyjdzie co do czego wielkich obywateli kaczpospolitej nie widac Cytuj:
|
Cytuj:
|
no juz na serio zaczynam sie bac :/ kaczor glupi robi z siebie bohatera a nawet nie wie ze rosja moze nas 2-3 bombkami zalatwic :/
|
Nie, no ja nie mogę. Jakim to trzeba być idiotą...
|
No to zobaczymy, co na to powie Rosja...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32. |