![]() |
wolny rynek....
Cytuj:
|
ej mam 2 pyt.
1.Co jest z tym update'em mial byc juz tydz temu i nie ma go 2.wiecie moze czemu ostatnio mam jak wpisuje nr i haslo to mammam "server is ureachable" :) PLZ SZYBKO ODPISZCIE:( |
Złodziejstwo
czemu tak jest na tym świecie dla clipsoft powinni sie liczyć użytownicy a nie pieniądze !!! ;(
|
A jam mam ważne pytanie , czy jak powiedzmy wyśle kase (jeszcze w dolarach, pocztą) powiedzmy 30 grudnia a kasa dojdzie do nich 5 stycznia to co ? dadzą mi pacca czy nie bo wysłałem 22 dolary a nie 19.95 Euro ???????????? PLZ ODPOWIEDZCIE !!!!!!!!!!!
|
"czemu tak jest na tym świecie dla clipsoft powinni sie liczyć użytownicy a nie pieniądze !!!"
To weź wyślij CIPom całą swoją pensje skoro pieniądze nie są ważne... Chociaż raczej to będą kieszonkowe z tego co widać po tym poście ;/. Każdy musi z czegoś żyć... Nawet takie half-gody jak CIPowie :D |
dobrze by bylo gdyby przyjmowali w kazdej walucie :(
|
;/
mam pytanie...
a ile wynoszą dodatkowe koszty typu: -przekaz pocztowy -przelew -inne sposoby płatności Bo zaczynam zbierac na pacca lecz wiem ze samo 250PLN z groszami nie starczy.... |
Kupno pacca
Mam pytanie. Na stronie napisane jest, że ceny w Euro obowiązują od 5 stycznia. Czy to znaczy, że jeśli wyślę im 22 Dolce powiedzmy przed upływem tego roku ale dojdzie w granicach 5 Stycznia to czy zaliczą mi to jeszcze i dostanę pacca?
|
lol
;( lipka !!! dlaczego pacce są tak drogie?! po***alo tymi kolesiami czy jak????!?!?!?!?!!?
|
:p
mi tam to obojetnie ale i tak kupuje pacca bo tak nie moge:P
|
jak byl dolar 3zl to zamowilem pacca i sie oplacalo i nie narzekam 4dni przed zmiana heh
|
:p a wiesz coto element5?
|
Cytuj:
|
Troll !!! jeszcze starsze odkopcie!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |