![]() |
Ty tez tana jeste¶ Pro Pvp :/ nie do¶ć ze znienacka to jeszcze na 1 ue mnie złożyłe¶ :/
|
Cry me a river babe ;<
|
Rodonator hacked. ajjjjjjjjjjjjj
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzieki dla Furorki z pozdrowieniami. Kto next? |
byl ale sie zmyl.
|
Cytuj:
|
@up. Fakt .;]
|
Cytuj:
a tak nawiasem... koncza sie wakacje, konczy mi sie pacc... zaczyna sie nauka/praca... chce skonczyc z gra, nie uda sie to trudno... nalogi sie leczy ^^ zmierzam do tego aby ktorys sorc z vu mial odwage wyjsc na solo xD jezeli ktorys chce to niech napisze na pw... postaram sie jak najszybciej odezwac.... jak znajde czas to wyjde na 100% |
Tak z ciekawosci zapytam, kto z furory wlaczy na charach ludzi z vu??
|
jezeli ktos bedzie dobry to Ci napisze ... xD!!!
|
misssssssss
|
katrila, żydek i imargram to na pewno, reszta /care
z reszta i tak SSAJOM WACQUA HEHEHEHE |
chwilowy brak akcji ;p no i erig jest jaki¶ taki pusty ?:D
Orientuje się kto¶ kto to jest ten Xoldenrio ;? Big PG :P @Józek Na któr± w poniedziałek rozpoczęcie ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz jest cos w stylu "zimna wojna" znowu zbieranie ekip expienie 2 charami ( Vu) , Vo oczywiscie mainami :D , pg'owanie innymi charami wiadomo kto wiadomo gdzie :], inni sie wyplacaja z wojny ... Rokowanie typow jak rodonator i aren sago , wymiana charow na innych ownerow .............. Vura ma pacc i wraca .... duzo sie dzieje, szkoda czasu na opisywanie wszystkiego A ja Zakladam ze Vu czeka na przelom :evul: po 1 wrzesnia --:baby: ... bedzie sie działo ... |
@UP
Na nasze paymenty lepiej nie liczcie, a pierdoleniem kto¶, co¶, komu¶, sobie zostaw bo trzeba być idiot± żeby wam zapłacić ;) Abbadim ogarnia sytułację na nebuli z eriga a legend~ z gazety wydawanej w (L)olecku ;S |
Erig jest pusty, bo nikt nie expi mainami, ani vo ani vu..
1 wrzesnia idzie, i dzieci ida do szkoly ;] a potem lekcje odrabiac, bo podstawowka to nie studia ;] E[L]o Pozdro ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Stonecutter Knight +3,552,302 Boytano +1,340,180 Ther Arde +1,524,728 Sunze +489,004 Pinty'ith +1,939,631 Kiilto Kupoli +653,542 Neavon +598,818 Royal Paulo +803,690 Na szybciora to wyciagnolem z eriga bez zbednego przemeczania sie Widocznie moja gazeta z olecka jest bardzo dobra a ten nimy abadim czy jakos tak jednak nie ogarnia i cyferek nie zna No ale buraki z vu zawsze mialy swoja wersje rzeczywistosci ... No i powodzenia ziom w tej twojej podstawówce :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |