Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   After Dark vs. Slap & Buchamy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=190811)

Eruces 12-09-2008 21:03

Cała Kyra o tym pisała niedawno i całe forum tibi.com więc ktoś by musiał być odcięty od świata, żeby o tym nie wiedzieć

Princess Agusia 12-09-2008 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sylka (Post 2265567)
To kiego wała się czepiasz weź wogóle spłyń dziewczyno a sry może powiem tak jak ty zawsze na vent odpłyń ziommmm, spoko nie ziommmm bo się przykleiłas ziommmm cholera wie po kiego ciagle coś do mnie cierpisz ziommmm. Wiec zajmnij sie teraz swoim charem i przestan non stop obserwowac i komentowac to co ja robie.

W*** ne mam na ciebie i na to co ty o mnie gadasz książkę o mnie piszesz czy coś że tak bardzo cię to interesuje co ja robie ziommm? raczej nie wiec zajmnij sie teraz swoim charem i przestan non stop obserwowac i komentowac to co ja robie.

I tak dla twojej wiadomosci paniusiu to nie wszyscy musza cie lubic tak jak ty bys tego chciala wiec na prawde skoncz w koncu lizac dupe wszystkim dookola bo nudna juz z tym jestes.

btw ile za bp sd? ^^

Chyba coś Ci sie z kimś poje**alo z tymi tekstami na vent.. albo znowu sobie coś wkręcasz do tej durnowatej główki.. chcesz żebym od ciebie odbiła to mi nie odpisuj bo ja już skończyłam na Twoj temat, w ogóle po chu* sie wreba**las na to forum.. Mnie może nikt nie lubić z tej gry i jakoś specjalnie sie tym nie przejmę.. bo może Ty sie zajmujesz swoim charem ale ja rl lifem,
Nie wiem czy Cie to boli czy jaki chu** ze mnie dużo osób po prostu lubi, ze tak sie przyjeba**as do tego lizania dupy.. znormalniej to może Ciebie tez ktoś w końcu polubi. Pozdro Sylwusia

sylka 12-09-2008 21:36

A co ty sz***o myslisz ze bedziesz pisala co ci sie tylko podoba i nawet nic na to nie powiem. Sry ale ja facetem nie jestem i te twoje pozy na fotkach na mnie nie dzialaja nie bede sie z toba opi****a jak kazdy tylko dlatego ze kawalek dupy pokazalas.

Princess Agusia 12-09-2008 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sylka (Post 2265679)
A co ty sz***o myslisz ze bedziesz pisala co ci sie tylko podoba i nawet nic na to nie powiem. Sry ale ja facetem nie jestem i te twoje pozy na fotkach na mnie nie dzialaja nie bede sie z toba opi****a jak kazdy tylko dlatego ze kawalek dupy pokazalas.

Uuuu Sylwusia sie z równowagi wyprowadziła ... jak to sie mówi "prawda w oczy kole" ??? Mądrością nie grzeszysz lalunia... ja sie nie zniże do Twojego poziomu i nie zacznę Cie wyzywać bo już napisałam parę postów wcześniej ze nie będę tego robić

ps. bynajmniej mam co pokazać w przeciwieństwie do ciebie głupiutka wulgarna dziewczynko
ps. tymczasem spadam spać.. a ty sobie dalej cos wkręcaj widzę ze świetnie Ci to idzie.. zostawiam Cie z tym samą bo mi sie juz znudziły Twoje żałosne wypowiedzi.. Daj sobie siana i innym.

sylka 12-09-2008 21:54

Możesz mi pokazać twoja wypowiedz gdzie jakas prawda jest? bo to co widze to jest "powiedziec cokolwiek tylko zeby sie odgrysc". A o tym kto jest wulgarny nie musze pisać. <patrz wyżej> <<< instrukcja dla blondynki

ebernardyn 12-09-2008 22:43

Ja tam dupy nie widziałem :D

Rhara 12-09-2008 23:04

.

Kochane oby dwie macie fajne dupy ;*:baby:8o8o8o

.

Princess Agusia 13-09-2008 07:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sylka (Post 2265730)
Możesz mi pokazać twoja wypowiedz gdzie jakas prawda jest? bo to co widze to jest "powiedziec cokolwiek tylko zeby sie odgrysc". A o tym kto jest wulgarny nie musze pisać. <patrz wyżej> <<< instrukcja dla blondynki

Łatwiej będzie jak ty mi pokażesz chociaż z 3 moje wypowiedzi które nie są prawdziwe i sensownie to uargumentujesz.
Wiem, że Ci sie to nie uda i walniesz kolejnego wymijającego posta, wiec lepiej Sylwusia idz na "dyske" ( Carpe Diem ), poznaj jakiegoś kolesia , który Ci zbije ciśnienie ( Homo sum, et nil humanum a me alienum esse puto ), wróc zrob sobie dwa ds'y weź blokera feroxa i idz dragi zabijać ( Per Aspera Ad Astra) tylko o utamce nie zapomnij i może Ci przejdzie XD

@Rhara nie obrażaj Sylwusi przecież ona dupcie w majtach blaszanych chowa

ramoreroses 13-09-2008 09:52

sylka i agnes umowcie sie na ustawke w rl i mordobicie :D

lub w tibi :D

Princess Agusia 13-09-2008 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ramoreroses (Post 2266029)

no co Ty ja sie jej boje w tibi to miss pvp.. a rl pewnie chłopczyca.. po za tym jak tak spraw nie załatwiam XD

Bartas15 13-09-2008 14:33

Hahahahaha 15 latki?

Princess Agusia 13-09-2008 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartas15 (Post 2266421)
Hahahahaha 15 latki?

ja mam 13 sylka 14

Weronisia 13-09-2008 15:39

Britney Spears-Krejzi.mp3

polecam

:baby:

Gedd 13-09-2008 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ramoreroses (Post 2266029)

albo kisiel wrestling?XD

Imperor 13-09-2008 19:44

Zmieniajac temat tych glupich klutni dziewczynek up up up ktore zachowuja sie tak jak mochery na rynku :D.

Ciekawe co teraz bedzie na Kyrze? 8o Czekamy na kolejne posuniecie Gedda i jego ekipy xD

Princess Agusia 13-09-2008 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2266792)
Zmieniajac temat tych glupich klutni dziewczynek up up up ktore zachowuja sie tak jak mochery na rynku :D.

Ciekawe co teraz bedzie na Kyrze? 8o Czekamy na kolejne posuniecie Gedda i jego ekipy xD

Geddy co zrobisz na Kyrze bo kolega pyta ??? XD

Imperor 13-09-2008 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princess Agusia (Post 2266836)
Geddy co zrobisz na Kyrze bo kolega pyta ??? XD

Ty jestes jego "lachon" wiec powinnas wiedziec co planuje:baby:

Player Killer 13-09-2008 23:37

Era panowania 'buchamy' zakończyła się tak szybko jak się zaczęła =)

ps podziekowania dla swe

Eabbol 14-09-2008 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Player Killer (Post 2267138)
Era panowania 'buchamy' zakończyła się tak szybko jak się zaczęła =)

ps podziekowania dla swe

Ale era panowania Fail sie nie zaczela =)

Dla wszystkich co nie wiedza jak wyglada Herineey postanowilem im to ulatwic:
Wystarczy wpisac Mariusz Rybialek/Belchatow.

http://nasza-klasa.pl/profile/10309730/gallery/3 ten po lewej =)

Imperor 14-09-2008 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 2267376)
Ale era panowania Fail sie nie zaczela =)

Dla wszystkich co nie wiedza jak wyglada Herineey postanowilem im to ulatwic:
Wystarczy wpisac Mariusz Rybialek/Belchatow.

http://nasza-klasa.pl/profile/10309730/gallery/3 ten po lewej =)

I co kurwa, cos smiesznego? A Gedda ryj obijaja jakies mloty na youtube =) Wiec jest sie czym szczycic :baby:

"Geddziu wstawaj"
<jeb bomba na ryj>
"kurwa bo ci zaraz przypierdole"
<jeb kolejna bomba a gedd dalej spi>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48.