Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zbliża się szkoła co Wy na to? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191209)

Gelt 31-08-2008 12:20

Heh, w mojej szkole znajomość kiblarzy nic by Ci nie dała. Z tego względu, że deski są powyłamywane, obsikane, jedna muszla wysadzona + 100 innych nieciekawych aspektów takich jak brak drzwi/klamek. No chyba, że lubisz hardcore i wydalanie się "na małysza" : P

@Martka

O widze, że podobnie jak ja; D

wielkiejaja23 31-08-2008 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2252646)
4 km do szkoly i narzekacie? Ja do swojej mam 160 i zyje.

;O 160 to jak z Gliwic do Wrocławia

.Matrik. 31-08-2008 13:47

Cytuj:

;O 160 to jak z Gliwic do Wrocławia
Akurat do Wrocławia to bym był skłonny dwusetkę robić ; d

Xelius 31-08-2008 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2253043)
Ja też w tym roku zaczynam "naukę" w nowej szkole. Ogólnie jestem pozytywnie nastawiony, chociaż w klasie będę miał trzech metali (bez obrazy dla ludzi słuchających metalu ale oni są jakimiś fanatykami rozmawiającymi o czarnych mszach)

Metale są spoko... o wiele lepsze niż poje*ane dresy.:)

Lasooch 31-08-2008 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2253043)
Ja też w tym roku zaczynam "naukę" w nowej szkole. Ogólnie jestem pozytywnie nastawiony, chociaż w klasie będę miał trzech metali (bez obrazy dla ludzi słuchających metalu ale oni są jakimiś fanatykami rozmawiającymi o czarnych mszach)

Ile masz lat? Bo jeśli jesteś w klasie z takimi kinderami słuchającymi zapewne Slipknota (if jur fajfajfajf den ajm siksiksiks!111 \m/ szatan!), to chyba jeszcze z podstawówki nie wyszedłeś (nie, to nie atak na Ciebie, to atak na Twoich kindermetali).

@down: nic takiego nie powiedziałem ; )

sphinx123 31-08-2008 15:59

@Lasooch

Nie broń już tak metali, to nie jest wcale krystaliczna rasa bez wad XD

@topic
A ja się cieszę z porządnej biologii, w miarę logicznej chemii (z tego co widzę w podręczniku), francuskiego zamiast niemieckiego (którym rzygam), wychowawczyni fizyczki, która podobno potrafi przegadać całe lekcje, no. Może w liceum bardziej przyłożę się do matmy, jeżeli będę otoczony ludźmi którzy nie pier**lą o farmazonach całe lekcje xD

Ulrikk 31-08-2008 17:01

Cytuj:

Ile masz lat? Bo jeśli jesteś w klasie z takimi kinderami słuchającymi zapewne Slipknota (if jur fajfajfajf den ajm siksiksiks!111 \m/ szatan!), to chyba jeszcze z podstawówki nie wyszedłeś (nie, to nie atak na Ciebie, to atak na Twoich kindermetali).
Mam 16 lat, jutro pierwszy dzień w liceum ;]. Ja się z nimi nie mam zamiaru nawet witać, właśnie się dowiedziałem, że oni nie akceptują innej muzyki niż metal i wyśmiewają ludzi, którzy słuchają czegoś innego oO

Lasooch 31-08-2008 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2253447)
Mam 16 lat, jutro pierwszy dzień w liceum ;]. Ja się z nimi nie mam zamiaru nawet witać, właśnie się dowiedziałem, że oni nie akceptują innej muzyki niż metal i wyśmiewają ludzi, którzy słuchają czegoś innego oO

E, to głupi. I należy im współczuć. Chociaż sam wyśmiewam ludzi, którzy słuchają techno.

Powodzenia w LO ; d

Erhion 31-08-2008 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2253447)

Zrób tak - wskocz do środka krzyknij METAL RZĄDZI. Kumpli znajdziesz w mig, a potem słuchaj czegoś chcesz. :D

Pluskwi@k 31-08-2008 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raxeff (Post 2252229)
Początek się przeżyje, potem będzie gorzej, ale bądźmy dobrej myśli. ;) Tak czy siak najgorsze są zajęcia dodatkowe...

Tak, tak, popieram w 100 %.

@Topic:
taa tęsknie za moimi ziomalami kumplami i wogule, normalnie nie mam se skim porozmawaić.

żałujcie że nie chodzice do mojej szkoły,
zawsze coś się dzieje:
muj kolega to taki wariat (dlatego go lubie8o)
że potrafi zjeść krede od tablicy, no mówie wam, wystarczy naaczycielka wychodzi a my świętujemy:cup:

.Matrik. 31-08-2008 17:36

Cytuj:

@Lasooch

Nie broń już tak metali, to nie jest wcale krystaliczna rasa bez wad XD
To nie wiesz, że Lasooch gromadzi armię, by za jej pomocą zjednoczyć ludzkość pod sztandarami metalu i pozbyć się fanów innych rodzajów muzyki? Naab.

Cytuj:

Joł, ja też pierwszy dzień w LO. Z jednej strony fajnie, bo wreszcie nowi ludzie, prawdopodobnie normalni, z drugiej szajs, bo wielu podąża za mną z gimnazjum ; /

@edit

Cytuj:

że potrafi zjeść krede od tablicy, no mówie wam, wystarczy naaczycielka wychodzi a my świętujemy
a muj kolega to taki warjat ze potrafi zjesc krede od podlogi, no mowie wam!

sphinx123 31-08-2008 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pluskwi@k (Post 2253505)

@Topic:
taa tęsknie za moimi ziomalami kumplami i wogule, normalnie nie mam se skim porozmawaić.

zawsze coś się dzieje:
że potrafi zjeść krede od tablicy, no mówie wam, wystarczy naaczycielka wychodzi a my świętujemy:cup:

Tęsknisz, bo przenieśli Cię nareszcie do specjalnej? :)

Zalgadis 31-08-2008 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pluskwi@k (Post 2253505)

@Topic:

zawsze coś się dzieje:

Ten z avatara to ty? czy twUj kolega?

Shivek 31-08-2008 17:57

Mi się znudziły wakację, wole spotkać paczkę kumpli z klasy ;)

Patysiak 31-08-2008 18:39

A no jutro pierwszy dzień w technikum, jeśli będą takie jaja jak w gimnazjum, to będzie rox ;]

Ogólnie, to straszy fakt wstawania 3-4h wcześniej niż teraz, dojeżdżanie do szkoły, (w gimn wychodziłem z domu 5min po dzwonku i lajtowo zdążyłem zawsze), no ale co zrobić.

Ogólnie w podst się nie uczyłem, w gimnazjum się nie uczyłem (a o dziwo w 3klasie po komisyjnym podniesieniu zachowania paseczek wpadł ;o) to nie spodziewam się jakiś rewolucji w technikum.

Szkoda tylko, że wakacje już się skończyły, ale z 2strony po wczorajszym mam wstręt do ognisk, alkoholu i wszystkim co z tym związane :P

Ulrikk 31-08-2008 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2253484)
E, to głupi. I należy im współczuć. Chociaż sam wyśmiewam ludzi, którzy słuchają techno.

Powodzenia w LO ; d

Dzięki :) a techno jest najlepsze na bibkach, ogólnie wole The Offspring albo LP ;]

Cytuj:

Zrób tak - wskocz do środka krzyknij METAL RZĄDZI. Kumpli znajdziesz w mig, a potem słuchaj czegoś chcesz.
Haha dobre ;p ale na 33 osoby w kl tylko ci trzej nienormalni ;p

Exodus 31-08-2008 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2253484)

Powodzenia w LO ; d

Pewnie Cie zbili albo zwyzywali od brudasow, to sie mscisz na forach internetowych "gardzac" nimi.

Samo smianie sie z ludzi ze wzgledu na muzyke jakiej sluchaja jest idiotyzmem, mozesz sie smiac z ziomka ze wyglada jak pedal ale co ma do tego muzyka.

Rayza 31-08-2008 19:38

ehhh..Technikum welcome you,tomorrow znowu godz spania będą 22[23]-6[7] eh...

Arka_Sath_Wielki 31-08-2008 19:47

a mnie to lotto :P jakos dozyje do nastepnych wakacji

Lasooch 31-08-2008 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2253702)
Pewnie Cie zbili albo zwyzywali od brudasow, to sie mscisz na forach internetowych "gardzac" nimi.

Samo smianie sie z ludzi ze wzgledu na muzyke jakiej sluchaja jest idiotyzmem, mozesz sie smiac z ziomka ze wyglada jak pedal ale co ma do tego muzyka.

Myśle, że zaczynamy offtopować, ale dla jasności: gdy ktoś mnie wyzywa od brudasów, śmieszy mnie to, a za bycie brudem mnie jeszcze nikt nie zbił. Gardzę takimi nie tylko na forum ale i w rzeczywistości. Podobnie jak gardzę _każdą_ farbowaną blondynką po solarium. Może mam dość radykalne pod tym względem poglądy, ale cóż...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07.