![]() |
Heh, w mojej szkole znajomość kiblarzy nic by Ci nie dała. Z tego względu, że deski są powyłamywane, obsikane, jedna muszla wysadzona + 100 innych nieciekawych aspektów takich jak brak drzwi/klamek. No chyba, że lubisz hardcore i wydalanie się "na małysza" : P
@Martka O widze, że podobnie jak ja; D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: nic takiego nie powiedziałem ; ) |
@Lasooch
Nie broń już tak metali, to nie jest wcale krystaliczna rasa bez wad XD @topic A ja się cieszę z porządnej biologii, w miarę logicznej chemii (z tego co widzę w podręczniku), francuskiego zamiast niemieckiego (którym rzygam), wychowawczyni fizyczki, która podobno potrafi przegadać całe lekcje, no. Może w liceum bardziej przyłożę się do matmy, jeżeli będę otoczony ludźmi którzy nie pier**lą o farmazonach całe lekcje xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Powodzenia w LO ; d |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic: taa tęsknie za moimi ziomalami kumplami i wogule, normalnie nie mam se skim porozmawaić. żałujcie że nie chodzice do mojej szkoły, zawsze coś się dzieje: muj kolega to taki wariat (dlatego go lubie8o) że potrafi zjeść krede od tablicy, no mówie wam, wystarczy naaczycielka wychodzi a my świętujemy:cup: |
Cytuj:
Cytuj:
@edit Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mi się znudziły wakację, wole spotkać paczkę kumpli z klasy ;)
|
A no jutro pierwszy dzień w technikum, jeśli będą takie jaja jak w gimnazjum, to będzie rox ;]
Ogólnie, to straszy fakt wstawania 3-4h wcześniej niż teraz, dojeżdżanie do szkoły, (w gimn wychodziłem z domu 5min po dzwonku i lajtowo zdążyłem zawsze), no ale co zrobić. Ogólnie w podst się nie uczyłem, w gimnazjum się nie uczyłem (a o dziwo w 3klasie po komisyjnym podniesieniu zachowania paseczek wpadł ;o) to nie spodziewam się jakiś rewolucji w technikum. Szkoda tylko, że wakacje już się skończyły, ale z 2strony po wczorajszym mam wstręt do ognisk, alkoholu i wszystkim co z tym związane :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Samo smianie sie z ludzi ze wzgledu na muzyke jakiej sluchaja jest idiotyzmem, mozesz sie smiac z ziomka ze wyglada jak pedal ale co ma do tego muzyka. |
ehhh..Technikum welcome you,tomorrow znowu godz spania będą 22[23]-6[7] eh...
|
a mnie to lotto :P jakos dozyje do nastepnych wakacji
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |