Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Prison Break 4 seria (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191413)

K.Jay 08-10-2008 09:16

Też bym chciał taką niespodziankę. =D Na początku myślałem że ten dyskobol jest gejem, ale okazało się że nie jest (uff). Odcinek był chyba jak na razie najlepszym z 4 sezonu. ;)

K.Jay

robek 08-10-2008 16:01

no fajny byl.. ciekawe co bedzie sie dzialo z don selfem , i gdzie bellick i ta laleczka..

robek 12-10-2008 17:50

sorry za double, ale trzeba odswiezyc temat.

jutro nie ma odcinka? ;/

Articuno 12-10-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2295152)
jutro nie ma odcinka? ;/

w mojej wersji z ameyrkanskiej tv, podawali ze new episode bedzie 20 :/

By$iu 12-10-2008 19:13

Potwierdzam, 20.

K.Jay 12-10-2008 19:35

Będzie 20, ponieważ jutro będą transmitować mecz baseball'owy.

K.Jay

robek 12-10-2008 19:55

a 20 beda wyemitowane 2? : P

Pancho666 12-10-2008 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2295315)
a 20 beda wyemitowane 2? : P

nie :( <1mln znaków>

robek 21-10-2008 23:12

zajebisty odcinek w ogole mnie nie nudzil : D
nareszcie karty nie sa na 1 planie, zajeli sie czyms innym.
z sara byla ciekawie, szkoda ze gretchen nic takiego nie zrobila, nie lubie jej
t-bag myslalem ze tez nie przezyje, but still alive -.-
duzy + za japonca - nareszcie usunel jego i to cale urzadzenie, odejmowalo klimatu
fajny byl flashback z burrowsem

minusy:
mojego bossa Wyatta zlapali : (
lipa z ta karetka ("pozyczenie" jej sobie, myslalem ze beda klopoty), ale dalo sie przezyc

ale Mahone go skopal, szkoda ze Burrows go powstrzymal ale pewnie beda chcieli od niego wziac info na temat generala..
ciekawe o co chodzilo z przeniesieniem scylli ; p

K.Jay 22-10-2008 09:33

Wyatt złapany! :cup: A tak na poważnie to nie za bardzo wiem, po co dali ten flashback na początku. =/ Na pewno ma to związek z LJ'em. Co do Sary to dobrze zrobiła, tj. chodzi mi o to "pocięcie" gardła Gretchen aka Susan. :cup: Szkoda że Roland zginął, ale od razu zdawało mi się że zdradzi ekipę.
Lil' spoiler \/
Mahone zabije Wyatt'a. :cup: ;)

K.Jay

Sesef 22-10-2008 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2307018)
A tak na poważnie to nie za bardzo wiem, po co dali ten flashback na początku. =/

Linc opowiadał jak komuś coś tam ukradł, żeby mogli zastosować tą "technologie" w sprawie generała. Obrazkowo dla widza będzie lepiej wyglądało niż gadka "ejj 5 lat temu wzięliśmy wózek zawaliliśmy typowi w samochód, wyskoczył kumpel ze śrutówką, zabił 2 typa i ukradliśmy walizeczkę".

robek 22-10-2008 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2307018)
]Mahone zabije Wyatt'a

NIEEE! : (
nie bede ogladac ;d

ten 'nigga' nadaje klimatu 4 serii PB

Vil 22-10-2008 15:34

jesli go nie zabija to cala szopka ze zlapaniem go nie bedzie miala sensu, bo jak to w amerykanskich serialach dla plebsu bywa gosc sie szybko uwolni i znowu ruszy za nimi ( zakladajac ze general za brak kompetencji nie odsunie go od sprawy ).

Roland musial zginac po tym jak stracil device, szczegolnie ze zostala ekipie tylko 1 karta do zdobycia.

Od siebie: o ile cala biezaca seria bawila mnie w stopniu dosc znacznym i generalnie oferowala wiecej smiechu niz napiecia, nastepne odcinki obejrze z ciekawoscia, szczegolnie ze wzlgedu na przenoszenie Scylli i tajemnice tego czym naprawde ona jest.

K.Jay 22-10-2008 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2307142)
jesli go nie zabija to cala szopka ze zlapaniem go nie bedzie miala sensu, bo jak to w amerykanskich serialach dla plebsu bywa gosc sie szybko uwolni i znowu ruszy za nimi ( zakladajac ze general za brak kompetencji nie odsunie go od sprawy ).

Roland musial zginac po tym jak stracil device, szczegolnie ze zostala ekipie tylko 1 karta do zdobycia.

Od siebie: o ile cala biezaca seria bawila mnie w stopniu dosc znacznym i generalnie oferowala wiecej smiechu niz napiecia, nastepne odcinki obejrze z ciekawoscia, szczegolnie ze wzlgedu na przenoszenie Scylli i tajemnice tego czym naprawde ona jest.

Też sądzę, że to może być ciekawe, bo jak powiedziała Gretchen aka Susan, Scylla nie jest "firmową czarną skrzynką". Ja bynajmniej czekam na to jak Mahone zabije Wyatt'a, rozwój "choroby" Michaela i czy Michael zacznie "kopać" tunel do generała. ;)

K.Jay

robek 05-11-2008 17:17

ciekawe, wyatta zabil mahone, ale czego mozna bylo sie spodziewac.. bellick is dead... gretchen nie wie, ze oni zyja.. ciekawe co z tego wyniknie : > a t-bag zawsze sie wymiga ;d

Sesef 05-11-2008 17:30

Obstawiamy kto następny idzie do kasacji. Może T-Bag?

Jak tak dalej pójdzie to 4 seria będzie ostatnią, bo zabraknie postaci do grania jak będą ich w takim tempie uśmiercać.

By$iu 05-11-2008 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 2323537)
Obstawiamy kto następny idzie do kasacji. Może T-Bag?

Jak tak dalej pójdzie to 4 seria będzie ostatnią, bo zabraknie postaci do grania jak będą ich w takim tempie uśmiercać.

4 seria bedzie ostatnia ;-). 9 odcinek genialny ;>.

K.Jay 05-11-2008 20:40

Odcinek wywołał u mnie mieszane uczucia. Z jednej strony Mahone zabija Wyatt'a, a potem ginie Bellick. Śmierć tego pierwszego jeszcze można przyjąć, ale Bellicka? Był od pierwszej serii a teraz ginie w taki sposób. No ale coż... =(

K.Jay

Vil 05-11-2008 21:24

Bellick od konca pierwszej serii gra pajaca i dosc szybko stawal sie meczacy.

robek 05-11-2008 23:11

odcinki coraz lepsze a ogladalnosc w stanach traci, no ale od czego sa torrenty? : >

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09.