![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@gretion
Gadasz jak dziecko z wypaczonym przez mtv umysłem. Nie masz pojęcia o prawdziwym rapie, więc zamknij pysk. Ogólnie jestem tolerancyjny, póki druga strona nie zacznie ale... pierdol się metalu/dresie/techno pokemonie. (Niepotrzebne skreślić) @Gelt on akurat mało mnie obchodzi wpieprza się wszędzie, głosząc swoje chore teorie, twierdząc, że wie wszystko (mimo, iż w 3/4 przypadków nie ma racji) a wszyscy w koło są kretynami. Do tego co nie wejdę na forum to on jest online, wha' tha fuck? |
@Thug
To co napisałeś idealnie pasuje do Xr3: ) |
Oj Thug, Thug. Odezwał się ten, który się nie zaczyna...
@Gelt Chodzisz na balety. Dziękuję, nie mam pytań. |
Jeżeli tecktonik to nie taniec to machanie łbem na koncercie metalowym to suszenie włosów a ustawki raperów to zamawianie pizzy.
|
obiad u mnie w domu !
|
Nigdy nie określiłem "machania łbem" (jak ty to ująłeś...) mianem tańca.
Tecktonic, to w moim mniemaniu kreowanie się na spedalonego chłoptasia o dziefczencyh ruchach. Dokładnie takiego, jak ten: http://www.youtube.com/watch?v=L2dlAQTgWIw |
Cytuj:
|
Doskonale wiem, że popadam w skrajność, lecz gdy widzę manieczkowe/tecktonicowe spedalenie uczęszczające do mojej szkoły, to włącza się u mnie... takie wewnętrzne ja pi***olę. Goście nie potrafią odróżnić Bluesa od Black Metalu, a tych co słuchają chociażby Rocka, nazywają brudasami. Nie potrafię tego tolerować.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie chcę mi się wdawać z Tobą w dyskusję bo widzę, że masz na wszystko odpowiedź, chciałem Cię tylko uświadomić, że piszesz jacy to inni nie są a jesteś dokładnie taki sam. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zapewne wyda ci się to skrajne, ale każda osoba, mająca konto na epulsie, z góry jest u mnie przekreślona. Nie toleruję takiego stopnia spedalenia i uważam, że należy się od tego plebsu trzymać z daleka. Traktuję takich ludzi jak podgatunek, który należy zlikwidować, ponieważ demoralizuje coraz młodsze pokolenia, np. propagując żelowanie włosów i zakładanie konta na owym portalu. Takie jest moje zdanie. Mogę je uargumentować, lecz zwyczajnie nie chce mi się tego robić, ponieważ odpowiedź na tego typu pytanie znasz. |
@up,
Xr3, wiesz że mimo tego jaki mieliśmy kontakt na Candii to i tak uważam Cie za osobę inteligentną. Musze przyznać Ci racje, coraz więcej "młodzieżówek" stara się przeciągnąć na swoją stronę młodsze pokolenia. Może to nie jest złe - można to przyrównać do religii, która też chwyta się wszystkimi sposobami żeby mieć jak najwięcej "wyznawców". Jestem brudem, susze włosy, i co tak jeszcze wymyślicie. Nie toleruje niestety dzieciaków, które myślą że założą różową koszule, dzwony w gwiazdki, kilo żelu/brylantyny/wosku i pójdą na dyskoteke się polansować. to jest zue. |
No zrobiła się tu raczej dyskusja o subkulturach :P
I oto znalazłem temat, który umarł w sierpniu...http://forum.tibia.pl/showthread.php...ght=subkultura |
Cytuj:
|
Najpierw trzeba by ustalić jedną rzecz.
C-Walk to nie taniec. Go się nie tańczy. I C-walk z techno, baletami i innym gównem nie ma nic wspólnego. |
@xr3
Przeraziles mnie tym twoim mniemaniem o sobie. Bo ktos sobie zalozyl konto na epulsie to od razu go traktujesz jak smiecia? Bo chodzi na dyskoteki sie pobawic? Bo nie siedzi w domu wieczorami na forum ? Bo to, bo tamto. Mógłbym cie cytowac i wyszlo by ze uwazasz sie za jakiegos guru, uber alles itp ale to tylko swiadczy o tobie jaki jestes tepy bo nie ma ludzi waznych i wazniejszych. Bo ktos sobie nazeluje wlosy? Bo ktos pisze lewa reka a nie prawa tak jak ty? Bo ma zegarek na prawej rece? A moze bo nie jest taki jak ty? Bo lubi inne kolory niz ty, inna muzyke. Stary skad ty sie wziales, jak cie rodzice wychowali, w jakim towarzystwie ty sie obracasz, ze jestes tak po*****ony. Plujesz jadem na wszystkich co sa inni od ciebie. Jakbym slyszal braci kaczynskich w tv. A ten twoj poglad manieczkowaty to juz w ogole jakies 10lat wstecz. Nie wiem co sie tak uczepiles tego. Nie masz pojecia o tym to sie nie wypowiadaj. _/ |
#up
Święte słowa. Aczkolwiek spodziewaj się riposty ze strony xr3(a). To jest tak zwana walka z wiatrakami. pozdro. btw. sam 'tańczyłem' c walka przez jakiś czas i uważam iż jest spoko ale nie dla mnie. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
3/4 przedstawicieli słuchaczy muzyki techno, z góry krytykuje i nazywa brudasami tych, co słuchają chociażby Rocka. Biorąc pod uwagę własne obserwacje, w pewnym momencie znienawidziłem tę muzykę i większość jej słuchaczy. Swoją drogą, pijesz Reed'sa, który w moim mniemaniu jest "piwem" dla bab, czego mimo wszystko nie traktuję jako wyznacznik tego, czy jesteś babą... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |