![]() |
Dobry był człowiek snejk hula hop dancer jeje
|
Facet śpiewający na paprotce, Facet spiewający na paprotce Iber Ales.
Wszystkich śpiewających/tańczących/wysysających kuropatwy dzieciaków nie oglądam, bo i tak przechodzą tylko za wiek. Boogie dancera w wieku 20 lat by odesłali z kwitkiem. |
Cytuj:
asdf |
Cytuj:
|
O tak to jest głupie :/
btw. Sondy mnie rozwalają xd |
Totalną porażką było to, że przepuścili tego faceta, co niby tak gwiazdy potrafi naśladować... "Śpiewać" z playbacku to każdy umie. ;p
Było kilku takich podobnych. ;o |
@up
Ale nie każdy jest na tyle odważny żeby przebrać się za Dodę i przyjść do TV xd |
snejk ,blady kris, all sounds allowed, ci bi boje i to chyba wszyscy co sa w jakims stopniu dobrzy..
|
|
Ach, z tym Mirusiem to jak z JP II. Media wykreowały, trochę zręcznej manipulacji i iluzji, a ktoś staje się kultowy ^^
@down To czemu je jeszcze chamsko potwierdzasz? ;/ @2xdown Zabij mnie za to. @Żyłka Nie, a Ty chcesz? |
@UP
Z tym porównaniem troche przegiołeś... |
Cytuj:
|
Kandydatów było tak dużo, że nie mam ulubionych ; p
Podobała mi się ta dziewczyna co "Dłoń" śpiewała, wg. mnie dorównuje takim piosenkarkom jak np. Edyta Górniak itd. Podobał mi sie jeszcze jeden występ: Tańczą 2 lalki, klęczą, wymachują, patrze, a tu z dupy dziewczyny wychodzi facet xD taką bekę miałem że ch*j Aha no i Mireq 3> 3> 3> |
Kamilkowi powiedział bym seeya... nie dla tego, że jest zepsuty czy cuś, ale program ma na celu raczej (teoretycznie) odkrywać i wspomagać nowe talenty, a skoro chłopak bawi się już w konkursy i ma tytuły, to sobie dalej poradzi bez pomocy Mam Talent...
Zobaczymy co tam jutro pokarze jury. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hym? Potwiedzam? Raczej zwracam uwage, że wypada czasem pomyśleć/poczytać nim coś się napisze/powie. Przyda Ci się w życiu. Temat: Dziewczyna która śpiewała ready for love była świetna, przynajmniej się wyróżnia |
Chłopak od żonglerki kontaktowej... i nasz Mystlich, gdyby przeszedł.
|
Mystlich PAMIĘTAJ! i tak byłeś najlepszy!!;)
Moje typy: AudioFeels, Ten dziadek od kwiatków. |
Ja czekam na żonglerkę kontaktową 11 kulami ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |