![]() |
Cytuj:
1. bo to prawda 2. bo jestes ogórek 3. bo masz zfejkowane dane o swoim rukslejeże |
a no miał być inny nick
|
Cytuj:
|
OGIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŃ
dajcie mi pkt za spam ; << #topic pozdro dla Yoozka i ekipy ( wrocław rox nie ? ; > ) elo, |
Cytuj:
Odpowiem w taki sposób jak Pan Tusk do Kaczyńskiego, czyli tak samo by odpowiedzialo ponad polowa Polski. Prosic to ty sobie mozesz :] |
o ja znowu nonpvp. Jakby nie mieli takiego farta to film spokojnie można nazwac ek vs demons = fail
|
Cytuj:
Pozdrawiam. @Topic Nice hunt |
Cytuj:
|
#Xr3
jedyny mądry człowiek chyba na tym forum wedle mego skromnego zdania : ) #up widzisz Ciebie podnieca pvp i pkowanie , openki , wary itp ale uwierz na słowo , że wszystkich rusza to co Ciebie i nie którzy wolą jak wspomina Xr3 pograć w spokoju dla frajdy, ofkorz nie mówię że człowiek nie ma frajdy grając na pvp wręcz przeciwnie zależy od "typu" czasem wręcz nie czaje tych bezsensownych wypowiedzi typu : o ja znowu nonpvp , noobpvp , nonpvp = didint happen itp . rozumiem iż człowiek posiada swoje zdanie ale żeby wyrażać je w taki sposób trzeba być co najmniej skończonym idiotą bądź debilem : ( . Ja całe życie przegrałem na nonpvp ale wręcz przeciwnie wole grać na pvp ; paradoks ? może aczkolwiek nie mam chęci spamowania że nonpvp jebie i tym podobne. To forum to jedno wielkie gówno , kochani moderatorzy , kochane "Etoiki" i inni bardzo ynteligentni w swych wypowiedziach użytkownicy, tyle z mej strony. Piona. |
dla mnie nonpvp będzie zawsze bez sensu, tak jak powiedział kolega up klimat wojny/pk/PA/hunted/payment i dalsze słówka typowo pvp...
nie wiem co wy widzicie w tym npvp :P Elysia/Arcania/Nova/Furora - to są światy do zabawy ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Mage ~ No risk - No fun @Topic Film bardzo się przydał. Wielkie dzięki. |
@up
Znalazł sie psycholog od siedmiu boleści. Nic o mnie nie wiesz a sie wypowiadasz. Mam 0 szacunku dla graczy z non i to jest moje zdanie, jak chcesz sie kłocic albo wymyślać jakieś niestworzone historie to zapraszam na prv albo gg, szkoda zapychać serwer bezsensownymi postami. O filmie już sie chyba wypowiedziałem. |
@Up
Ja zaś, mam zero szacunku dla półgłówków, którzy wyszli z założenia, że posiadanie chara na PvP w jakiś sposób ich uświęca i w stawia ponad każdym zwolennikiem innej racji niż tej, którą oni uważają za jedyną słuszną. Właśnie dlatego gram (grałem) na non-pvp, żebym nie musiał patrzeć na takich jak ty (na pocieszenie dodam, że tam są gorsi od ciebie) i znosić ich panoszenie się na serwerze. Tak swoją drogą, to tym twoim EK musisz ostro kosić tych twoich śmiertelnych wrogów;). Widać, że na pvp wiele osiągnąłeś... @Topic Dobry film. Pozdrawiam. @down Mają rację. Jest tak dlatego, że nonpvp są przeludnione, a nie, że nie można się tam prać. |
Cytuj:
18:58 Tealinnsen [137]: expienie - nuda pvp - zabawa @down Powiem to co pierwsze co mi przyszlo na mysl jak przeczytalem twojego posta i nie mam zamiaru slodzic bo to forum ." Tylko pizdy boja sie grac na pvp". A po za tym co jest fajnego w biciu xxx h jednewgo moba ? Super zabawa hura ! kazdy normalny tibijczyk lubi kosic przeciwnikow nawet widac to na non pvp (Trapy,rozne dialogi) tylko glupi sie jednemu czy drugiemu przyznac ,ze nie umieja botowac na pvp lub boja sie ze padna na pvp. I mi nie pierdol smutow bo znam od cholery kolegow z rl co maja 150 lvle na guardiach candiach i innych gownach i KAZDY mi mowi ,ze jakby mogl to by sie przeniosl na pvp bo juz ma dosc okolnir czy innego gowna . |
@up
Dla jednego pvp = nuda dla drugiego expienie = zabawa I nie ma o czym dyskutowac. |
@Xr3
Nigdy sie nie stawiałem ponad kimkolwiek ale rozumiem że Ty jesteś znawcą w moim przypadku. Dla mnie gra na non pvp to tylko minusy i nic tam nie można osiągnąć. Btw nie mam żadnych wrogów i nigdy nie miałem... no ale widze że w sytuacji iridii też jesteś obczajony więc po co ja w ogóle to pisze. @edit Kolejne mądre przemyślenia prosze na gg/prv |
Cytuj:
@Topic 312ek i 219ek najs C: |
Heheehehehhe najs hant xd Pozdro dla tych, którzy się jeszcze sprzeczają o byle gówno :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@pvp-non pvp Wole openke niz 61395861920840 frosta na okolnir przy botujacej tomurce czy scorpionie andree. Koniec na ten temat a na podsumowanie zacytuje slowa 270 ms'a do ktorego napisalem czym dla niego jest non pvp "Non pvp ? z czym to sie je ? a tak na serio, wez mnie nie denerwuj ." |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:58. |