![]() |
@ Madasaki
Chodzi mu może o to, że tak samo jak document może sie gdzieś respi albo cuś. Ostatnio ubiłem Munstera i nie było dice to wam powiem ;] Chyba, że mam takiego farta, że z 2 bossow które ubiłem nie było loota. |
@up
Napewno sie nie respi bo wtedy ta osoba wiedziałaby gdzie to jest i cały czas by tam chodziła i by miała bp dice B)B) |
Czy wam trzeba wszystko tłumaczyć łopatologicznie? Santiago-marynarz, kiedyś pirat, na stałe osiadły na Rookgaardzie. Dice-gość do gry, która głównie wypada z wszelkiej maści piratów. Nadal nikt nie widzi cienkiej nici fabularnej?
|
Minio
czytanie ze zrozumieniem please napisałem, że Chodzi mu może o to, że tak samo jak document i tak sądze, że sie nie da zloocic dice na rooku ;] |
@ up
Mój błąd sorry :baby::baby: |
mój kolega mówił że za dice da mi 250 gp8o8o8o8o
|
Czy ty naprawde musiałeś odświeżyć ten temat? Agrh...
Pozdrawiam =] |
W miejscu, gdzie nawet wiadra zaczynają być rarami możecie zbierać też kamienie i robić sobie wśród nich screeny. Będzie bardzo fajnie.
|
Dice jest na rooku,wystarczy pójść do 1 lepszego rookstayera na silverze i Ci pokaże a po 2 CM'i się przyznali że dają dużym lvl'om Dice bo te duże lvl'e chcą robić loterie na rooku a inaczej bez kostki się nie da :baby:
|
Cytuj:
A mi kolega mówił, że jesteś głupi. @top Jeszcze nigdy nie widziałem na roku dice. |
up *
a mi sie zdaje że mój kolega powiedział mi że masz mały rozumek :baby: ToP@.@ to tak jak mówiłem Cm'i dają te Dicki :> |
Cytuj:
Raczej chciałeś napisać "Cm'owie rozdają te dice". Pozdrawiam =] |
Cytuj:
Cytuj:
Dick - członek (wiadomo jaki) Dice - kostka do gry |
do panów Up ja to w zdrobnieniu napisałem a po 2 nie jestem przed szkolakiem mam 13 lat :baby: a Ty rocket to myślisz że jesteś najfajniejszy i że każdy Cie kocha:/ uważasz się za Super extra pr0:/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale... Kiedy i gdzie CMowie to napisali? Pierwszy raz o tym słyszę. A loterie pewnie, że się da robić bez kostki na milion sposobów. Ale który rookstayer da Ci swoją kolekcję >_>? Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Użyję Twojego lubianego zwrotu ,,Pff"... |
Ok .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47. |