![]() |
PoKAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAliście massacre
gz and gratz |
Nie trzeba zabic Massacre by wiedziec ze nie ucieka. Fajnie ze miales niestabilne sio, ale UHP po kazdym lekkim hicie to troche przesada, panika?
Na punty 4, 5 i 6 brak wymowek? :P |
Cytuj:
|
Hajl
Bedac w teamie czyszczacym , zauwazylem jedno psiak jest zajebistym blockerem , moze na massacrze sie nie popisal ... psiaka znam bardzo dlugo wiec nie pitolcie mi tutaj ze nie potrafi bloczyc ... napalil sie chlopak na shella i chcial go miec a nie darkes nastawil autolootera i mu podpierdolilo Hail NG ...
Dysan ty na temat uciekania Massacry nie powinienes sie wypowiadac na 2 filmikach bloczyles go mwallami wiec nie pierdol ze psiak no skill mwalla rzucal elo jol bo zaraz moge skriny wrzucic jak znajde twoje filmik ... To byl 1 boss poi ktorego mielismy szanse ubic , tam jeszcze jakis 140 ed sie wypowiadal na temat huntow co chuja wie o grze to ze miales szanse siochac jakiegos ek na sealach poi albo na rahemosie ktorego ja na*******am Rp solo to jest naprawde zajebisty ... to ze pewnie najlepsze co solo biles to warlocki z sd tez jest boskie ... nic nie wiesz o grze siochajac ludzi ... bedac pod taka porcja emocji ubijajac massacre ktorego loot po upie szacuje na 5kk+ (domyslam sie ze bedzie to addon item) napewno mialbys nogi z gumy i 3kg pod soba wiec skoncz pierdolic ze jestes taki super siochajac na undead dragach... i strzelajac avalanche z 8 kratek ... Skonczylem dziekuje |
Ej nie
Ej Dysan polaczku prosze :) Po tobie odrazu widac ze jestes z Polski wymawiasz innym a tu prosze takie bledy :(
http://img98.imageshack.us/img98/1761/123fr6.jpg http://img363.imageshack.us/img363/4003/1234lk5.jpg |
Nikt nie jest idealny, więc nie kreujcie siebie na ludzi w 100% ogarniętych, gdyż tacy nie istnieją.
|
Proszę, śmiej mi się w twarz.
Myślisz, że się tym jakoś specjalnie przejmę? Nie, bo akurat nie obchodzi mnie zdanie innych na mój temat. Wyraziłam swoje zdanie w owej sprawie. I będę się go trzymać. |
Cytuj:
no jak widac nie stabilne sio i wlasnie dlatego bylo za kazdym hitem uhp a jak widac na ss na ktorym ty bloczyles massacre miales spam sio dlatego tobie leczenie sie uhp nie bylo zbytnio potrzebne : | |
Tak wyzywajcie go od tych stereotypowych"żydów" rasiści.
Gdybyście choc troche pomysleli,poczytali byście wiedzieli , że owi 'żydzi' musięli sobie jakoś radzic ,gdy uważano ich za rasę,która nie jest czysta.Wy pewnie byście się nie ratowali bo by została mokra plama na waszym honorze,ta? Każdy wie jak to jest na non-pvp nawet najlepszy 'kumpel' potrafi wyhójadź Widac trochę,że sio nie jest zbyt ogarnięta +to,że masa uciekło na ukos spowodowało panikę i w*****enie i jeżeli trzymac się'moralnych zasad tibijskich' jeżeli takie cos istnieje w tej grze, toshooterzy nie powinny podchodzic pod ciało a co dopiero brac łup. Zwyzywajie jeszcze ze 2-3 stronki ,a co! |
Boże, ten kolega Psiaka to totalny idiota.
Jak kurna można być tak nie uprzejmy i podbiegać i zabierać loot/patrzeć? Z kim Ty na hunty chodzisz? ; / Samo huntowanie ciekawe. Pozdrawiam Cery. |
Brzydko
Nie ma gratisów dla szuj |
Cytuj:
|
Co to znaczy " _/ "
_/ooooser? Cytuj:
Chociaż nie wiem czy ty PL, z drugiej strony biali murzyni też są, taki TeDe na przykład. Ciemna karnacja skóry to nic złego Psie Ema ema, ogarniam tu temat |
Gdy widzisz kolegę 50 metrów dalej z drugiego końca ulicy, to podnosisz rękę. Gest przywitania.
_/ |
Cytuj:
Przesadzacie z krytyką. Zresztą jak mi się wydaje po waszym poziomie wypowiedzi to większość tych co narzekają to pewnie jakieś pro evul ms/ed które stawiają chara na ng na dragach na edron i idą do podstawówki (Nie licząc master dysana). Powiedzcie mi że knight który miał bloczyć fera dostanie hata? Czy ten który faktycznie bloczył? Zresztą to wyglądało jakby ukradł tego shella dzięki swojemu dużemu złemu botowi. Jak ludzie hakują swoich rl ziomów to chyba miał prawo się wkurzyć. Nie znam Psiaka więc to jest obiektywna wg. mnie wypowiedź pomijając to że jestem knightem. ;) P.S. Co do filmu. Troche przesadziłeś z tym spamem uhp, jakby wolniej padał to by mogły ci się skończyć. @edit Cytuj:
A zauważ że knight ma 2000 hp dopiero na 129 lvl. Więc powiem powoli byś zrozumiał. P a d ł b y ś j a k b r a z o l e n a r o t a c h. |
@up
Nastawiłby bota na ssa... |
hajl
Znow musze dorzucic pare groszuf .
Sprawa jest prosta Daras mial bloczyc massacre , wzial bp ssa i might ringow wiec nie padlby ... jego massacra bila po 100 jak widzieliscie moze. Psiak slusznie ze krzyczal o tego shella bo juz pare razy widzialem jak np. ludzie z Inderstructibles (glupia nazwa nie wiem jak napisac) pozyczaja 100 silkow (pozyczaja hahah) i w drodze do dp krzyczal haha HACK HACK !!!11oneoneonejeden wiec roznie to bywa szczegolnie na non-pvp :) |
@Darek_16:
W tym przypadku moje m walle sluzyly do calkiem czego innego, i jako elo pro blocker powinienes to wiedziec. :) M wall na mostku byl po to aby juggernaut co biegal -> nie rzucal we mnie kamykami a fury nie bila z wave. Na zdjeciu co Massacre byl w rogu sluzyly te magic wall-e bezpieczenstwu shooterow, no ale z tego co widze to Was pro graczy bezpieczenstwo team-u nie interesuje byle by tylko loota zgarnac. I szczerze nie wiem co ma kraj w ktorym sie urodzilo/mieszka wspolnego z zachowaniem danej osoby, ale widze ze u Ciebie na osiedlu ludzi sie ocenia po wygladzie/pochodzeniu etc. a nie po tym jaki czlowiek naprawde jest. PS: Jak sie publikuje filmiki i sie robi na nich bledy, lub inni uwazaja dane ruchy za bledy trzeba sie liczyc z krytyka. Co z ta krytyka zrobisz to Twoja sprawa, mozesz ja sobie wziac do serca i starac sie nie robic tych bledow w przyszlosci, lub poprostu ignorowac ta krytyke i dalej grac w "swoim stylu". Jednak w zadnym przypadku nie powinno sie reagowac agresja, drogi Darku. :) @Loot: Tego raczej juz nie nam sadzic, jesli placil za supplies to ma/mial prawo do loota (mowie o Psiaku), jesli kazdy z team-u bral swoje supplies to troche nie fair jesli akurat on mialby zgarnac loot nie dzielac sie nim. Idac na taka wyprawe sadze ze wie z kim szedl, i pewnie nie bral pierwszych lepszych osob z DP tylko przyjaciol/guildmembers ktorym raczej powinno sie ufac. |
hajl
Nie raguje agresja ... staram ci sie uswiadomic ze sam napewno popelniales te bledy , nie gram EK nie jestem pro evul blocker gram RP .
Loot: lezy w gh gdzie prawie kazdy ma dostep , wiec tutaj psiak pod wyplywem emocji i podniecenia chcial dostac ten item , a Daras mu zajebal botem ;D wiec tutaj niczyjej winy nie bylo ... PS: nie podoba sie ? nakreccie lepszy/e ... Dysan moze masz skilla , ale i tak duzo Ci brakuje do Megiddo (chyba tak sie pisze) Ja nie gram w tibie by krecic filmiki Dysan the legend . Ja gram w tibie dla ludzi z gildi ktorzy graja tez dla mnie . to byl nasz 1 wypad na takie cos i po 2 mi tam na moim bezpieczenstwie nie zalezlo spokojnie moglem isc ja bronic |
Cytuj:
btw, PRAWDZIWY kumpel nigdy swojego kumpla nie wychoooya. Taki maly oftop, mam nadzieje ze pan wieszak mi nie da znowu warna :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44. |